Reklama

Reklama

Barbie a Růžové balerínky

  • Česko Barbie a kouzelné balerínky (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Protančete se kouzelným dobrodružstvím s Barbie™, která představuje Kristyn™, baletku s velkými sny! Když vyzkouší pár jiskřících růžových balerínek, je i se svou kamarádkou Hailey™ přenesena do úžasného baletního světa. Tam Kristyn™ zjistí, že musí tancovat ve svých oblíbených baletních představeních Giselle a Labutí jezero, aby porazila zlou Sněžnou královnu. Vydejte se na nádhernou výpravu do míst, ve kterých se i sny můžou stát skutečností, pokud tancujete svým srdcem! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Mám k Barbie sérii podobný vztah jako mnozí dospěláci, ale zároveň si nemyslím, že Růžovým balerínkám něco chybí nebo přebývá. Je to další baletní film s Barbie v hlavní roli, vše je napsané tak, aby holčičky chápaly sílu přátelství, důležitost svých snů a jedinečnosti každého z nás. Zároveň je tam malý příběh o nevhodném protěžování. Hlavní příběh těží z toho nejlepšího, co baletní libreta nabízejí, máme tu Giselle (1841), Labutí jezero (1877) a milovaného Louskáčka (1892) a objevuje se i Sněhová královna. Takže není problém děcka inspirovat a edukovat. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Já si pamatuju každičký pohyb s toho tance....... Nic pro dospělé, ale děti budou na růžovo. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

U tohohle snímku jsem byl nakonec trochu hodnější a sám mu 35 % místo těch 30, co jsem zamýšlel původně. Tohle je blbiny pro děti, co si s panenkami hrají a nevadí jim, že animovaná pohádka nemusí být řemeslně dokonalá. Podlaha v tančírně baletní školy se pod baletkou skoro prohýbá, a to přitom vypadá jako modelka. No, někdy technika zklame. Neoriginální pohádka klasického popelkovského ražení a pěkným tanečním číslem na závěr. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Barbie jako baletku jsem vždycky zbožňovala. Oslňovalo mě, jak je hubená, jak krásně ladně tančí a hlavně ty krásné šaty. Co mě u tohoto filmu zklamalo byla (tradičně) nová animace, kde Barbie již vůbec nevypadá jako Barbie, ale jako ošklivá postava. Navíc i příběh nebyl nic moc. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Je to trochu slabší než některé další filmy s Barbie, návrat k baletnímu tématu jsem moc nechtěla, ale nakonec to jakžtakž dopadlo. To už se mi více líbil příběh mořské panny např. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Keď nepočítam tie prvotné Barbie pokusy ešte z 80-tych rokov, tak toto je jednoznačne najslabší film z celej tejto Barbie série, ktorá už fičí vyše jednej dekády. Ono je to možno pekné pre naozaj najmenšie publikum, ale tu absentuje hádam všetko, čo v predošlých rozprávkach nechýbalo - celkovo dej o ničom, príliš veľké množstvo baletu a jedna veľká nuda. Hviezdička za peknú titulnú pieseň, ale inak naozaj nič moc. 25 % ()

ludovit14 

všechny recenze uživatele

Toto HOD:je za NETERKU!Jej sa BARBIE veľmi pozdáva.Samozrejme,že aj ja uzriem nejakú tu scénku,ale tieto rozprávky sú pre DETI a hlavne BABY.Takže má donútila ohodnotiť všetky barbie čo pozerá stále dookola! PS:neurobte deťom radosť! ()

Yalka 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem všechny dosud natočené Barbie filmy, i když rozhodně nepatřím do cílové skupiny. Víc se mi líbí ty starší (do r. 2009). Jednu dobu to vypadalo, že se celý barbie filmový průmysl řítí do totálních sraček (doporučuji vyhnout se filmům: Tři mušketýři (2009), Kouzelný módní salón (2010), Škola pro princezny (2011), Tajemství víl (2011), Dokonalé vánoce (2011), to vše je prostě jedno velké WTF). Růžové balerínky se vrací k baletu (Louskáček byl zpracovaný v r. 2001, Labutí jezero v r. 2003, 12 princezen, kde se hodně baletí, je z r. 2006). Sice tedy návrat, ale s lehkým ironickým pomrkáváním na genderové stereotypy těch starých Barbie baletních pohádek (“Not before I ask you – right here – right now – to be my wife.” / “Why does everyone keep asking me that?”) Zápletka není, pravda, nijak inovativní, ale všechno dohromady funguje docela dobře. Za mě čtyři hvězdy. Jen tak nějak nechápu, kdo má být cílovka tohoto filmu. Moje princezna už je trochu odrostlá (10), u ní spokojenost. Nedokážu si ale představit, jak bude film bodovat u menších holčiček. ()

Pythonator odpad!

všechny recenze uživatele

Nepouštějte tento film svým potomkům, pokud je chcete chránit před sodomií, fekal pornem a baletem. Ne, že by ve filmu bylo všechno, ale toho baletu je tam vrchovatě. Co se týče příběhu, tak ten je asi nejtrapnější ze všech těch Barbie filmečků od Mattela. Nevyděl jsem sice všechny, ale dost jsem jich zahlédnul, když to sledovala dcerka. Tenhle film ji naštěstí moc nebavil, tak jsem ho včas před koncem vypnul dřív než by ji to mohlo trvale poznamenat. Aspoň doufám. ()

Reklama

Reklama