Reklama

Reklama

Dálnice vedoucí peklem

(seriál)
všechny plakáty
Ukázka z filmu 1

Obsahy(1)

Každý rok cestuje milióny lidí z jednoho pobřeží Ameriky na druhé po dálniční tepně: Interstate 80. Na vrcholu I-80 leží děsivý, nevyzpytatelný úsek zvaný - Donner Pass. Ve výšce přes 2 tisíce metrů nad mořem operuje odtahová skupina truckerů , která si říká 'Tow Dogs', V záchraně uvíznutých a nabouraných řídičů a motoristů vidí své poslání. Pro tyto řidiče odtahových trucků je odtahování jejich živobytím a riskují pro něj všechno. Mnohdy hazardují, aby odvrátili nesčetná nebezpečí na dálnici a zajistili denní chleba svým blízkým. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Ukázka z filmu 1

Recenze (6)

Amper01 

všechny recenze uživatele

KLADY - zajímavé akce. ZÁPORY - americký styl neustálého přeskakování ve scénách a jejich opakování, radost některých řidičů z cizího neštěstí. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Hodně speciální pořad o vyprošťování všemožných náklaďáků a aut v mrazivé Kanadě. Je zajímavé to vidět, ale určitě ne v tolika dílech, protože to již solidně nudí. 2z5 ()

Reklama

Sandai 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený časosběrný dokument ze života jedné odtahovky. Vlastně je v něm všechno. Krásná technika, prudké svahy, zničené kamiony, zapadlá auta, sněhové bouře, laviny, sesuvy půdy, mráz, prasklá lana, nečekané potíže, mezilidské problémy, rodinné problémy i finanční problémy. Je tam prostě vše, aby se člověk těšil na další díl. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Shlédl jsem díl o odtazích zavátých řidičů. Pobavily mě stesky, že si pracovníci nemají asi na suchý chleba. S jejich 3-4 krát větším i platy než u nás... ()

lusa 

všechny recenze uživatele

Nakoľko manžel cez 20 rokov vlastní a prevádzkuje odťahovú službu, je toto niečo ako obligátny večerný program. Obdivujem fakt, že niekto môže mať takúto náročnú prácu v tak extrémnych podmienkach nielen ako zárobkovú činnosť, ale i ako hobby. A Jamie je fakt pán šéf. 4* ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama