Reklama

Reklama

Jack – Zabiják obrů

  • Česko Gigantický zabiják (více)
Trailer

Obsahy(1)

Obří stonek fazole přenáší Jacka do země v oblacích, kde přežívá prastaré Zlo v podobě dravých pravěkých tvorů. Krvelačná zvířata se navíc rozhodnou napadnout Zemi a bude na Jackovi a jeho zabijáckých schopnostech, aby tyto potvory poslal tam, kam patří. (oficiální text distributora)

Recenze (38)

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Další zrůdnost z produkce The Asylum... Chtěl jsem se u toho bavit, snažil jsem se, ale je to natolik pitomé, že to prostě nejde... Seru na to, dám si od filmů téhle produkce na chvíli pokoj, protože to fakt nestojí za to... Tyhle kousky musejí být určeny snad pro naprosté retardy... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Drahou verzi jsem neviděl a ani po ní netoužím tohle byla sice srajda ale co jste čekaly od Asylum? Je to lehce podprůměrná konina s hodně špatnýmy efekty, což je celkem s podivem přece jenom Asylum má ty efekty lepší a lepší a teď zase spadly. Příběh je zajímavej ale postavy celkem tragicky napsaný. Moc mi sice nesedne ta historie a přítomnost. Ale i tak jsem se celkem bavil. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Kamera brousící okolo skupiny povídajících kolem Jacka na začátku filmu je velmi povedená. To jsem snad ani u Asylum nečekal, Jenže je to právě Asylum, které nedává filmů moc velkou záruku, že budou dobré a tak taky ani nic nečekám. Nebudu tak zklamán. Nečekejte Oskara, spíš Maliny. Ale já se celkem bavil a film si užíval. Triky jsou strašné a dialogy ještě horší:))) Jo, já jsem o kouzelných fazolových stoncích něco nastudoval........... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Prvé minúty som chválil. Obstojná retro výprava ( som rád, že aspoň občas nezasadí The Asylum tradičný príbeh do 21. storočia ), s príbehom sa trošku pohrali a kamera zaberá remeselnejšie, ako v doterajších asylumáckych hitoch. Lenže netreba chváliť pred koncom. Všetko sa to opäť zvrtne v klasický výplach tohto štúdia, plný nelogičností, debilnej réžie a správne toporných hereckých výkonov. Aspoň, že ich napadlo narvať na Jane March tesné kožené nohavice. ()

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Od Asylum už jsem zvyklý na kde co ale na kombinaci dinosaurů s létajícíma "očima", poletující kostel a svářecí masky fakt ne. Nemluvě o té pekelné výpravě která je snad popůjčovaná z ostatních filmů, jinak si to jednoduše nedokážu vysvětlit. Stejně jako by mě zajímalo, na čem pánové scénáristé jedou. To musí být hodně solidní materiál. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Mamča, mamča, mamča! S kým že si to pred 18 rokmi uletela? Alebo ako nám chceš vysvetliť toho rusovlasého geroja keď sa kolo teba motajú samí hnedovlasí samci? Asi sa pozrieme na plynára či nepreštuchol i vodárenské trúbky. Matka je istá vždy, takže ICQ blondýna po tebe zdedil v plnom rozsahu. Ale keď tak kukám na ICQ frajerov, ktorými si sa obklopila je mi jasné, že žiadnemu tá farebná nezhoda čír neprišla podozrivá. O tom že Asylumáci nejak strácajú gule sa netreba ani veľmi rozpisovať. Jednak mi je z toho smutno, ale mi je jasné kvôli čomu bol tento Džek zbúchaný. Nebola to tá originálna MEGAhobby chatová vychytávka. [SPOJLER] Ak však prerastené 6oké triceratopsy s troma ďalšími róbertkami na chrbte zakillujú v asylumovke menej ako 5 humanoidov, ktorý sa viac menej náhodou objavia, !!!a teraz pozor!!!, na lúke nieje o čom.[KONIEC SPOJLERA] Je to jednoducho zlý film s nevyužitým potenciálom echtového béčka. Škoda. ()

ben666 odpad!

všechny recenze uživatele

Některé filmy od Asyla jsou dobré nebo alespoň zábavné, třeba monstra vs monstra, ale tohle byla amatérská nuda. ()

Ryuuhei odpad!

všechny recenze uživatele

Gigantická srajda a další zvěrstvo z dílny The Asylum. Začnu kamerou, která byla naprosto příšerná. Kromě jasně televizní techniky, nebyla snaha ani o nějaké kvalitní záběry a doslova mě dorazilo, když kameraman těžce našlapoval jdouc za představitelem hlavního hrdiny. Absolutně katastrofální efekty, to je věc druhá. Kromě odpudivých a „k-zblití-hodných“ kostrbatých 3D modelů se nešetřilo ani statickými, nekvalitními 2D obrázky, taktéž špatně umístěnými do obrazu. Evidentně nebyl rozpočet ani na to, aby jízda na motorce, či divném „kaijuurožci“, nevypadala jen jako výstřižek z jakési grotesky. A co měl proboha být ten mecha-cosi robot? Hnus odporný. Třetí věc, idiotský děj, kde se sice pořád něco dělo, ale proboha... kam se poděla logika? Kam se podila zábavnost? Kam se poděl aspoň trochu ucházející příběh? Pokusy o vtipné vložky nebudu brát v potaz, protože byly maximálně trapné. Herecké výkony ani nemusím zmiňovat. Sice pár herců se docela snažilo, ale zbytek tvořený naprostými amatéry bez špetky snahy to zbořil dokonale. Debilita nehorázná, která je sice možná o chlup lepší, než neméně dementní Atlantic Rim (který jsem měl tu čest vidět ob jeden další Asylumácký počin), ale pořád tak špatná, že nelze jít výše, než co je odpadové hodnocení. Můj sortiment špatných filmů se rozšiřuje o další, jeden z vůbec těch nejhorších, co jsem kdy viděl. Ani to mě bohužel neodradí od toho, abych nadále tvorbu tohoto studia sledoval a na každý takový hnusný film se dopředu těšil. Však já jednou naleznu konečně nějaký klenot. ()

pursulus odpad!

všechny recenze uživatele

Je snadné comentovati snímky Asylum.¬         Ten plakát s modrou oblohou a strašlivou příšerou otevírající zubatou hubu na hrdinu se dvěma meči dole má se k filmu jako šálek voňavého čaje z čínských hor pitého v poklidu loubí čajové zahrady k vývaru z pracovních ponožek dělníka po týdenní šichtě pitého ve špinavé stavební buňce z nikdy neumytého hrnku. ()

herr_carter odpad!

všechny recenze uživatele

I fakt,že jsem měl při sledování tohoto veledíla zhruba dvojku v žíle, málem nezabránil tomu, ze jsem asi po dvaceti minutách měl chuť projít dálniční úsek ,,Praha-Brno,, v protisměru..........moje hodnocení = 0 z 10. ()

Ripley odpad!

všechny recenze uživatele

Další důkaz toho,že "odpadové" filmy se stále točí.A to musím přiznat,že "odpad" dávám jen zřídka.Tohle bylo otřesné.Možná by to alespoň trochu fungovalo jako nepříliš kvalitní parodie.Ano,musel jsem se smát příšerným trikům,otřesným hereckým "výkonům" a nechtěně humorným dialogům.Škoda že stále krásná Jane March,která debutovala ve výborném Annaudově Milenci,se pro tuhle příšernost propůjčila.Ostatně její herecká kariéra od Milence už jen klesala,takže se není čemu divit.Bohužel. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtová tragédie o klukovi, který si tu hraje na Froda Pytlíka. Lítá si tu s motorovou katedrálou, která je až prapodivně podobná barcelonské Sagradě Familii a čelí několika příšerně vyrobeným monstrózním dinosaurům. Aby na ně přece nebyl sám, tak mu pomůže britská armáda čítající asi deset vojáků v uniformách z druhé světové války, která jen staticky stojí na místě a střílí ze svých samopalů. Je to opravdu hrůza, co to tentokrát Asylum vypustilo do světa a Ben Cross tak přidal další hřebíček do rakve coby herec příšerných béček. Jediné, co na tomhle filmu zaujme, je Jackova matka Tanya Winsor v rajcovních béžových propínacích šatech (4. minuta) a poté v černých šatech s květinami (25. minuta). [435. hodnocení, 35. komentář, 17%, 217. nejhorší film] ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Vynikající klasika 'Jack a stonek fazole' byla nedůstojně znásilněna studiem Asylum. Jinak se tato zrůdnost nedá ohodnotit. Originální název 'Jack - zabiják obrů' to dává jasně najevo. Český distributor se to snaží skrýt pod názvem 'Zabiják obrů'. Příznačné. Má to být jakési zmodernizování, ale jak bývá u tohoto filmového studia zvykem, při jeho sledování hrozí u diváka pominutí smyslů. Takže ve svém vlastním zájmu doporučuji vynechat. A kde se tam vzal Ben Cross? To neměl na zaplacení účtů, že vzal roli v tomto paskvilu ? Názorný příklad toho, jak hluboko lze klesnout. ()

Reklama

Reklama