Reklama

Reklama

Naui P.S. pateuneo

  • Jižní Korea 나의 P.S. 파트너 (více)

Obsahy(1)

Hyun-Seung se nemůže přenést přes nedávný rozchod se svojí přítelkyní po sedmiletém vztahu. Svůj žal utápí s kamarády v barech. Jedné noci ho vzbudí telefonát od tajemné ženy, která mu nechtěně dopřeje potěšení v podobě sexu po telefonu. Vznikne mezi nimi přátelství a díky anonymitě si neváhají sdělovat důvěrné věci. Co se ale stane, když se rozhodnou spolu sejít? (tompaulman)

(více)

Recenze (42)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jakmile se zamiluji, ztrácím smysl pro objektivitu. A jelikož tohle je ten případ, potlačím své nadšení a zkrátím to. Potěšilo mě jak byl film otevřený, přitom vůbec ne vulgární. Hlavní dvojice má skvělé charaktery a jsou jeden pro druhého jak dělaní. Ani z vedlejších postav mi nebyla jediná nesympatická. Luxusní záležitostí je i soundtrack. Právě jsem se dodívala a mám chuť pustit si to znovu, a o tom ta láska k filmu přeci je. 5* ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to vydarená romantická komédia. Má dosť dobrý príbeh o mužovi, ktorý sa ešte stále nezmieril s rozchodom so svojou dlhoročnou láskou a tak so svojim životom vôbec nie je spokojný, až mu raz náhodne zavolá neznáma žena a kým si uvedomí, že zavolala zlé číslo, má s ním sex cez telefón. Keďže obaja majú problém so svojimi láskami, začnú spolu telefonicky komunikovať a zverovať sa so všetkými problémami a tak medzi nimi postupne vzniká silné puto a musia sa rozhodnúť, ako budú pokračovať. So spracovaním som nadmieru spokojný, síce ešte úvodné zoznámenie s hlavným hrdinom si ma moc nezískalo, keďže takýto typ postáv hlavne v tomto žánri moc neobľubujem, ale po originálnom zoznámení hlavnej dvojice mi už bolo jasné, že toto bude vydarená zábava a presne to sa aj stane. Našťastie ma čoskoro začal baviť aj hlavný hrdina a jeho nová priateľka ešte viac a ten ich telefonický vzťah sa mi skutočne páčil, to bolo také príjemne úprimné. Ale veľmi dobre podaný nie je len ich vzťah, ale aj ich osobné línie, či už jeho s bývalou láskou, ale aj jej so súčasným dlhoročným partnerom, takže ma to bavilo neustále a bol som po celý čas zvedavý, aký smer si vlastne obaja vyberú, tu sa je skutočne stále na čo pozerať. Zaujímavým osviežením je aj to čiastočné erotické prevedenie, hlavne tie realistické dialógy, kde sa postavy bavia o všetkom, takže tu nemajú žiadne hranice a našťastie to nepôsobí trápne, ale tak prirodzene. Jedine ma mrzí časť na svadbe, tam sa mi konanie jednej z hlavných postáv po tejto stránke vôbec nepáčilo, ale to je prakticky to jediné, čo sa tu dá vytknúť. Dobre sú na tom aj samotné žánre, ako to už v podobných filmoch býva, v prvej polovici má väčší priestor komédia a tá sa vydarila, pár krát som sa dobre zasmial a v druhej zase romantika a tá je tiež celkom príjemná, aj keď ten vzťah väčšinu času funguje skôr v kamarátskej rovine. S hereckým obsadením som nadmieru spokojný, výborné hlavné duo, medzi ktorými to dobre funguje, k tomu zaujímavé postavy ich partnerov, bavila ma aj jeho partia, toto je ideálne. Réžia a technická stránka sú výborné, skvelá vizuálna stránka, hlavne hra s obrazom pri ich spoločnom telefonovaní ma dosť zaujala a aj celková atmosféra, toto je celkovo výrazný žánrový nadpriemer. My P.S. Partner je jednoducho ďalší vydarený príspevok do kategórie juhokórejských romantických komédií, takže fanúšika žánru by to rozhodne sklamať nemalo. 79% ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Korejská paráda, které trochu ublížilo napůl kýčovité americké zakončení. Každopádně mě to bavilo a i když jsem předem odhadl konec, tak si z toho nesu dobrý dojem. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Kórejské romantické komédie zbožňujem, jednoducho to vedia. Komédia P.S. partner vyzerala rovnako lákavo, ale nechytilo ma to tak, ako som si myslel. Hlavne vtipu bolo pomenej, o dosť menej než som zvyknutý a film bol skôr jemne eroticky ladený, rovnako tak dialógy. Iba pozerateľný priemer. 60%. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Taká typická kórejska preafektovaná slaďárna s emóciami až kdesi v gatiach. No ale na druhú stranu oceňujem nápaditosť a tiež, že na ťamančinu to bolo celkom odvážne čo sa sexu týka. Na slabší nadpriemer to stačí.70/100 ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemná romantika, ktorá nenudí a zabaví. Odvážnejšia než na akú sme zvyknutí. A hlavný hrdina je celkom fešák, a to nám povrchným niekedy stačí. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

"Ty ho znáš?" "Spali jsem spolu." ■ Značně příjemná a v rámci Jižní Koreje málo vídaná (doslova) záležitost. Stručně. Muž v depresi po rozchodu s přítelkyní. Pozdě večer mu zavolá neznámá žena a poskytne sex po telefonu ("nic neříkej a poslouchej"). Omyl. Nicméně začnou si volat. Otevřené vyprávění o vztahu, sexu, barvě spodního prádla a o tom, co je pod tím spodním prádlem. Pohodová zábava, místy komedie. Líbí se mi úplný závěr. ■ "Mimochodem, kolik mě to stálo?" ()

poz3n 

všechny recenze uživatele

Typická moderní korejská romance, která chvílemi balancuje na hraně velkého kýče, ale která dokáže dojmout a upoutat. Nedosahuje kvalit těch nejlepších, ale má v sobě plno originálních nápadů a sympatické hlavní postavy, kterým prostě budete ať už dřív nebo později fandit. 7/10 ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Korejská romantická komedie, tak přesně tohle jsem zrovna potřeboval. Fakt. Kéž by takhle fungovala alespoň půlka těch západních (přesto doufám, že tohle nikoho nenapadne remakovat). Příjemný humor, překvapivá přirozená erotická otevřenostsilná dávka emocí a i přes ten klasický neoriginální a kýčovitý mustr závěru (který ale i tak Korejci dokázali dost obohatit a zpříjemnit), velmi slušná podívaná. K tomu sympatické obsazení, nejhezčí korejské nohy, co jsem viděl a konečně taky pořádný a nepředvídatelný romantický slaďák, který jse si třikrát vracel. Možná stárnu, možná měknu, je-li ale toho průvodním jevem, že se mi líbí podobné filmy, tak je mi to úplně u rekta a beru to. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Viac komédia ako romantika, ktorá mi svojou otvorenosťou akou sa tu o sexe bavia postavy pripomenula seriál Sex v meste. V centre príbehu síce je ústredný pár, ale obidvaja neustále preberajú vzťahy a sex so svojimi kamarátmi. Jak ona s dvoma kamarátkami, tak on tiež s dvoma kamarátmi. Mojim hlavným problémom je, že ma vôbec ústredný pár nezaujal. Jak postavy tak ani herci, ktorí mi neboli sympatickí. Takže som sa zabavil akurát na niektorých vtipných rozhovoroch, ale či sa dajú dokopy mi bolo jedno. Film ešte zaujme aj odvážnymi erotickými scénami. Tie mi zdvihli náladu. Takže výsledkom je jednohubka, ktorú si rozhodne druhýkrát nepustím. 5/10. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Tady se Korejci asi pokusili o něco více "zamerikanizovat", což působilo lehce nevhodně. Ztřeštěná a za vlasy poněkud přitažená moderní romance s WTF? koncem (svatba) jak z jiného mnohem 'laciněji' zamýšleného filmu. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Absolutně vynikající film, který se snaží vymanit ze zaběhnutých kolejí a také se mu to daří. Hlavní dvojice je krásná s sympatická. Hudební konec vážně potěšil. ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrná romantická komedie která ani nenadchne, ale ani úplně neurazí. Zhruba hodinku jsem se u toho docela nudil, teprve pak začlo být o něco lepší a řekl bych že závěr už se dost povedl, ale nestačí to abych přihodil čtvrtou hvězdičku. V celém filmu mne pořádně rozesmát dokázaly akorát dva momenty - ksicht jako mořská želva a pak závěrečný song, pochopitelně s původním "svatebním" textem :-) ()

Hees 

všechny recenze uživatele

Pekná milá romantická komédia s trocha sexuálnym podtónom a to "sexom cez telefón". Zoznámenie dvoch hlavných hrdinov je trocha divné, ale nejako som to prežil. Veľmi vtipný je prvý telefonát hlavnej hrdinky (peknej Ah-jung Kim) (odporujem si v dvoch vetách po sebe? :D). Ako vždy sa mi páčila práca s mimikou jednotlivých hercov, ktorý ňou dokážu výborne vyjadriť každý svoj pocit. Inak je to v podstate taká klasická komédia milá a s určitým množstvom zaujímavých nápadov. Hlavný hrdinovia sa k sebe aj hodia ako pár. Osviežením sú dialógy, ktoré tentokrát zrejme neprešli žiadnou cenzúrou a sú prirodzené či už telefonické, alebo tie zoči voči. Koniec (ten na svadbe) je tak trochu "Amerického charakteru", ale prežil som ho, nebol nejako príliš trápny. Inak ma nič nejako extra nenadchlo tak tomu zodpovedá aj moje hodnotenie. Už som si totiž zvykol na vysokú kvalitu Juho Koréjských romantických komédií. (Hodnotenie 3,5) ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Seong Ji má naozaj osobné kúzlo a je dobrý herec. Nečakala by som, že Kórea natáča aj takéto filmy. Ale bolo to výborné, zaujímavý scenár aj hudba. ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Lahodná romantická pochúťka na víkendový večer. Pravá láska je nevyspytateľná. Príde nečakane a život vám zmení na totálny chaos. Soundtrack k filmu výborne sadol. Mnohé scény boli ja ázijské pomery odvážne, no zároveň nepôsobili vulgárne. Aj keď neviem, či by som mal na film rovnaký názor, ak by som ho videl v roku 2012. ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Svěží romantická komedie ve stylu přitroublých seriálů á la "každej s každým", naštěstí ale natočená se zvláštní lehkostí a noblesou. Hlavní herecká dvojice mi byla neuvěřitelně sympatická (přestože mi Ah-jung Kin hrozně připomíná Katherine Heigl, kterou opravdu nemám ráda) a hrozně jsem jim přála, aby jim došlo, že patřej k sobě... 80% ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Dle očekávání jde o silně šablonovitou romantickou komedii, která v prvním momentě zaujme možná tak nevídaně otevřenými sexuálními vtípky, nicméně i přes to je to ve výsledku velmi zábavný kousek a ani chvíli jsem se nenudil. A Ah-joong Kim je tu neskutečně roztomilá. Dlouho jsem se u romantického filmu takhle nebavil, moc milé překvapení. ()

Reklama

Reklama