Reklama

Reklama

Poolhawooseu take 2

(seriál)
  • Jižní Korea 풀하우스 Take 2 (více)

Epizody(32)

Obsahy(1)

Jang Ma Ok vyrůstá od pěti let u svého dědečka, mistra taekwonda, který chce, aby šla v jeho šlépějích. Ale Ma Ok miluje módu a tuto svoji vášeň musí před dědečkem tajit. Když starý pán odcestuje, konečně se může naplno věnovat svému obchodu s oblečením. S jejím poklidným životem zahýbe duo TAKE ONE, které tvoří veselý a oblíbený Woo Kang Hwi a tvrdohlavý a arogantní Lee Tae Ika, díky němuž se dvojice dostane do finančních problémů. Kang Hwi ale dostane nápad, že by se Jang mohla stát jejich stylistkou. (andiek05)

(více)

Recenze (6)

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Pro začátek nutno zdůraznit, že se seriálem z roku 2004 to nemá až na název domu nic společného. Pro mě osobně se celý tento seriál dělí na tři části. Nejdříve jsem to nemohla nějak strávit a trvalo mi několik epizod, než jsem si zvykla. Potom přišlo pár dobrých epizod (tahle část je asi nejkratší) a nakonec to spadlo do temných vod podprůměru. Celých 16 epizod jsem měla neskutečnou touhu zabít stylistku tohohle seriálu, protože ty kreace, které se tam objevovaly, byly něco neuvěřitelného. Pro tento seriál bylo možná jenom dobře, že se vysílal po půlhodinách 4x týdně. Takhle jsem se ráno vzbudila a dala si vždy jeden "půldíl" na probuzení. ()

Denila 

všechny recenze uživatele

Oddechovka. První díly jsem se rozhodovala kam tohle dílo zařadit, zda koukat dál. Ale šanci jsem tomu dala, ostatně jako každému seriálu. Ještě se mi nestalo abych nějaký nedokoukala a že u některých to trvalo.. jsem moc ráda, že jsem koukala dál protože se to hezky rozjelo. Vtipné a zábavné byly všechny díly, možná tomu hodně pomohlo právě rozdělení episod na půlku. Půl hodinky uběhlo rychle a člověk si chtěl pustit další díl. Navic u těch hodinových je právě mnohdy problém, někdy hodinu věnovat poklidnému sledování nelze. Tak či onak stálo sledování za to, konečně něco co se dá sledovat večer, ráno nebo k obědu. Extra to nenutí pustit další díl, jen abyste věděli co bude dál, protože jinak byste nad tím stále přemýšleli. Navíc Ki Woong byl báječný. Celkově je to zábavné, a sledování přes viki tomu tentokrát dodalo šmrnc, některé komentáře neměly chybu. Přemýšlím, že si semtam pustím nějaký díl, bez návaznosti. Zvednou hezky náladu! ()

Alisha666 

všechny recenze uživatele

Abych nedal pět za polonahého Min Woo, to bych se musel nad sebou zamyslet. A fanservice hned v prvním díle? No me gusta! Na libovolné díly se dívam kdykoli a kdekoli znova. Asi mě to nikdy nepřestane bavit. Pro mě obsazení za milión bodů a nutno dodat, že role Tae Ika sedla Min Woo jako žádná jiná. Vlastně ani nemusel tolik hrát... scény jako "I die, you die, we die", scéna v jámě a spousta dalších se nenávratně vryly do mého maličkatého mozečku a nehodlají se odrýt. Asi jsem hodně ovlivněn obsazením, ale neshledávám na tomhle dorama nic k extra kritice (proti FH1, u kterého jsem vydržel sotva tři díly a to je co říct, vzhledem k tomu, že se v hlavní roli objevil Rain!). ()

VikkyASH 

všechny recenze uživatele

Z toho mála seriálů, tohoto žánru, co jsem zatím viděla, mě tento velmi nadchnul. Příběh byl velmi poutavý a každý díl mě bavil. Celkově děj působil velmi realisticky. Postavy byli chytré a uměli domýšlet, což mi často u postav chybí. Představitelé hlavních postav se svých rolí opravdu úžasně zhostili a jejich herecké výkony byly opravdu senzační. Příběhu nechyběl ani humor a po hudební stránce se jim to taktéž velmi povedlo, hned několik písniček jsem si oblíbila. ()

Reklama

Reklama