Reklama

Reklama

Superúchyl

(festivalový název)
  • Japonsko HK Hentai Kamen (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kyosuke je na prvý pohľad obyčajný mladý chalan. Jeho zosnulý otec bol detektív a masochista a matka profesionálna domina. Navštevuje školu i klub bojových umení a žije s matkou. Jedného dňa sa jeho láska Aiko stane po ceste zo školy rukojemníčkou a Kyosuke sa ju rozhodne zachrániť. Po zneškodnení jedného z únoscov sa rozhodne za neho zamaskovať, no omylom si v tme namiesto masky nasadí na hlavu dámske nohavičky, ktoré v ňom prebudia perverzné gény matky a otca. Stane sa z neho kontroverzný hrdina nazývaný Hentai Kamen. Podarí sa mu zachrániť a získať si Aiko s týmito zvláštnymi silami? (ČSFD)

(více)

Diskuze

Wysch

Wysch (hodnocení, recenze)

Hellscuboy

Tak rozdíly v kultuře jsou znatelný. Nepochybuji o tom, že by Japonci stejně dobře nechápali, kdo může natáčet takový filmy jako Knoflíkáři apod.

Hellscuboy

Hellscuboy (hodnocení, recenze)

co to k čertu???...betmen s kalhotkama místo masky a to nemluvím o kostýmu :-D ...to můžou opravdu natočit jen ti rýžobaštící nažloutlí lidičkové,co jsou jinak až šíleně pracovití a disciplinovaní...je to vůbec možný.... :-D

na příspěvěk reagoval Wysch

HakitoCZ

HakitoCZ (hodnocení, recenze)

Cítím, že to bude nadmíru zajímavá zkušenost, tenhle snímek.

Poslední slova hrdiny "Pro všechno na světě .. dej mi svoje kalhotky!"

Edit, film vzniká na základně mangy(komiksu) z roku 92-93 s názvem "Ultimate Hentai Kamen" kterou stvořil Ando Keišú. Má 53 dílů.

Uživatel HakitoCZ smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama