Reklama

Reklama

Superúchyl

(festivalový název)
  • Japonsko HK Hentai Kamen (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kyosuke je na prvý pohľad obyčajný mladý chalan. Jeho zosnulý otec bol detektív a masochista a matka profesionálna domina. Navštevuje školu i klub bojových umení a žije s matkou. Jedného dňa sa jeho láska Aiko stane po ceste zo školy rukojemníčkou a Kyosuke sa ju rozhodne zachrániť. Po zneškodnení jedného z únoscov sa rozhodne za neho zamaskovať, no omylom si v tme namiesto masky nasadí na hlavu dámske nohavičky, ktoré v ňom prebudia perverzné gény matky a otca. Stane sa z neho kontroverzný hrdina nazývaný Hentai Kamen. Podarí sa mu zachrániť a získať si Aiko s týmito zvláštnymi silami? (ČSFD)

(více)

Recenze (31)

H34D 

všechny recenze uživatele

Parodie Kick-Assu se skvělým námětem a řadou vtipných momentů. Sledovat ladné pohyby Kalhotkového muže potěší oko každého perverta, v bitkách se pak dočkáme nejedné genitální perličky, jenže většina stopáže je vycpaná zbytečně natahovanou, nudnou vatou. Pan Jupiči Fukunda absolutně nezvládl tempo filmu, kdy akci pauzuje kvůli debilním proslovům klidně na několik desítek sekund. Stopáž je vzhledem k obsahu vražedná, střih také jede na random. Sračka sice musí být sračkou, aby byl řádně cítit její záměrně odpadní odér, to ano, jenže fakt, že několika soubojů se po slibném představení soupeře ani nedočkáme, opravdu zamrzí... 4/10 ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Výborná parodie na všechny hrdinské komiksy (západní i východní) - má to všechno, co mají oni: borce, jeho milovanou, anti-borce, borcovo trápení, zda je vůbec borcem, souboje, mecha... ale má to i něco navíc, kalhotky a pěknej zadek Suzukiho Rjóheie. Film, který si nejvíc užijete, pokud se na něj koukáte ve více lidech, anebo nejste suchar. Se sofistikovanou akcí se střídají scény, kde si hrdina pokládá deep otázky a vymýšlí na ně ještě mnohem deepější odpovědi. "Od hloubi mé úchylnosti se neodvíjí to, jak jsem silný." Na něco tak hlubokého by nepřišel ani Džiraja. Od filmu jsem nic nečekala, obzvlášť při takovém zdejším hodnocení, ale nakonec se ukázalo, že CSFD je jen plná sucharů, takže jsem byla velmi mile překvapená. Ano, je to šílené a "úchylné", ale co čekat od filmu, co se jmenuje Hentai Kamen, na obalu má týpka s kalhotkami přes obličej, je v punčochách a má v řiti zařízlé gatě? Dobré 4* a doufám, že někdy uvidím záběry z natáčení... ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrá akčná bláznivá komédia. Má dosť dobrý príbeh o skromnom mladíkovi, ktorý síce pred problémami neuteká, ale inak sa nevie moc presadiť a chýba mu sebavedomie, kvôli čomu má problém sa plnohodnotne zoznámiť aj so svojou novou spolužiačkou, ktorá sa mu hneď zapáčila. Ale všetko sa zmení, keď sa počas rukojemníckej drámy, ktorej súčasťou sa stala aj ona rozhodne zachrániť celú situáciu a omylom si miesto masky zločinca nasadí na hlavu nohavičky, čo z neho vďaka génom, keďže otec bol masochista a matka domina urobí prvotriedneho bojovníka. A tak sa rozhodne bojovať proti zločinu, získať srdce svojej vyvolenej, ale zároveň ho čakajú nielen nové výzvy, ale hlavne sa musí vyrovnať aj so svojou úchylnou podstatou. Spracovanie sa mi páči, zápletka v rámci žánru už na prvý pohľad pôsobí mimoriadne atraktívne a našťastie sa jej potenciál aj podarilo dostatočne využiť. Síce ma trochu mrzí, že počiatočné tempo sa filmu nedarí udržať až do konca, keďže v druhej polovici sa už nájde aj pár slabších miest, ale to je asi to jediné výraznejšie, čo sa tu v rámci možností dá vytknúť. Inak je tu skutočne na čo pozerať, celý ten prístup ku komiksovým postavám s množstvom ich klišé je tu dotiahnutý prakticky až do dokonalosti a tak mi vôbec nevadí, že tu vlastne chýba nejaká plnohodnotný zápletka, hlavne, že je to celé tak perfektne absurdné a s množstvom výborných prvkov a situácií, navyše poteší aj plno zaujímavých záporákov, takže som sa takmer celý čas výborne bavil. Veľkým kladom sú aj samotné akčné scény, ktoré sú dostatočne originálne, bláznivé a vlastne aj tým správnym spôsobom úchylné, že minimálne na súboj s pohoďákom teda len tak nezabudnem. Humor je síce možno trochu jednotvárny, ale aspoň v tej oblasti, ktorá tu perfektne sedí, keďže komiksová tématika je tu podaná tak skvelo úchylne a tak tých vtipných scén a momentov je tu nespočet. Herecké obsadenie je na tom dobre, ideálny hlavný hrdina, jeho nová spolužiačka mi síce nesadla až tak, ako to v podobných filmoch býva zvykom, ale tiež je v poriadku a k tomu množstvo zaujímavých prevažne záporných postáv. Réžia a technická stránka mi v rámci svojej kategórie prídu perfektné, efekty už v rámci žánru nemohli byť lepšie, skvelá akcia a humor, ani ma nenapadá, čo by som tu mohol vytknúť. Tieto absurdné japonské komédie si rád občas pozriem a Hentai kamen patrí rozhodne medzi tie lepšie. A môže za to aj fakt, že bežné komiksovky neznášam, takže toto ich poníženie úchylným smerom som si skutočne užil. 70% ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Úchylná ťamanská parodie. V prvné půlce filmu mě Hentai Kamen dostal do varu, smál jsem se jak blázen. Třetí čtvrtina byla slabší a konec celkem ušel. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Zajímavá a zcela jistě i originální parodie na veškeré americké super superhrdiny. Japonsko to udělalo po svém a jako bojovník s neprávím tu pobíhá frajer se zařízlími slipy, punčochy a kalhotkami použitou stranou přes ksicht. Své nepřítele likviduje tak, že jim strčí svoje, na žluté poměry nebývale objemné, mužství do obličeje. Tomu se poprvé zasmějete, podruhé pousmějete, potřetí ušklíbnete a pak už to působí otravně a trapně. Konceptem celá tahle taškařice dost připomíná takové ty typické japonské omalovánky a pravděpodobně by to v tomto kabáte sedělo nápadu více. Dost možná to v tomto kabátu existuje, ale podobné věcičky nevyhledávám a nečtu, nejedná-li se o takové ty pro velké kluky a holky. Byla tu dokonce i taková ta typická japonská slečna s vizáží 10 leté dívky, neboť Japonci jsou opravdu zvrácený národ. S hodnocením jsem v rozpacích. Střídají se momenty vtipné a trapné, a to přibližně ve vyváženém poměru. Nějak jsem vnitřně nucen zaokrouhlit spíše dolů. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

"Je perverzní, ale také je cool!" ■ Být to maličko kreativnější v provedení boje a maličko méně dýchavičnější v druhé půli, bylo by to v rámci žánru bezchybné. ■ "Tvůj penis mi zlomil nos!" ■ P.S. Nějak se bráním myšlence, že toto je parodie. Oni to myslí smrtelně vážně :). ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Nádhera. Šounenů jsem se něco nalistoval, a tak je nádherné, že vidím krásnou japonskou úchylárnu a pitominu v shounenovský podobě i na obrazovce. Se všemi svými klady i zápory, pro obyčejnýho diváka totálně vymaštěnou sračku, tuhle superúchylnou komedii - na motivy zajímavý mangy odrážející svoje léta jak v grafice, tak příběhu - doporučím všem, kteří mají rádi japonskou kultůru. Protože je to prostě jeden z obrázků toho, jak odlišní my Evropani a oni Japonci zkrátka jsme. Nádhera. Vnitřní monology, struktura příběhu, afektované přehrávání... zkrátka všechno, co má správná shounen pyčovina mít :) ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

tak toto bolo skutočne absurdné. Ale aby som vám povedal úprimne, zaujalo ma to viac ako väčšina marveloviek alebo DC filmových spracovaní. Týpek ktorý dokáže využívať svoje superschopnosti iba vtedy keď si nasadí na tvár použité nohavičky znie tak... tak Japonsky, Japonsky úchylne.. Ale bolo to pozerateľné.. Nikto z mojich známych, ktorí sledujú komiksovky to nepoznal... A nechce si to ani pozrieť. Hentai Kamen je čudný ale svojim spôsobom originálny film a zvrátená paródia na komiskovky. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

První třetina je naprosto skvělá, těží ze svého nápadu naplno, baví svojí úchylností a typickou japonskou ujetostí, přijde s nejedním dobrým nápadem a klasickým klišé superhrdinských filmů se vyloženě vysmívá do obličeje (a ve scéně, kde se "Kalhotkář" zrodí, obzvlášť). Už jsem se začínal radovat, že jsem konečně našel takovou parodii na superhrdiny, kterou jsem vždycky chtěl vidět, protože tahle se opravdu nezastavovala před ničím. A ona ani nezastavila a stále za mě vede hned po Toxickém mstiteli (a přeceňovaný Kick-Ass v mých očích solidně nakopává do zadku), jen se postupně začne vyčerpávat, vtipné scény hlavně variuje z předchozích, strkání koulí do ksichtu ukáže tak často, že už to dávno působí trapně a i přes pár skvělých nápadů nedokáže udržet nastavenou laťku. A i přes všechny klady nějak nemám potřebu to vidět znova. Parodie je to ale skutečně povedená a na paškál si to bere spoustu prvků, včetně nějaké té nemesis, stupidních motivací, pseudo-poselstvích a osudové lásky, která pak je i přímou součástí závěrečného boje... a její kalhotky zachrání celý svět. A ani na obřího robota se nezapomnělo! Dobrá zábava, pokud vám tenhle úchylný humor není cizí, ale bohužel jen jednorázová. A jsem rád, že to není anime, jelikož tam by té přehnanosti bylo až až, zatímco v hrané podobě se tvůrci museli do jisté míry krotit, ale spíš v podání scén než v nápadech, takže to díky tomu působí docela vyváženě. Silné 3* ()

Torako.chan 

všechny recenze uživatele

Haha... ještě teď se směju. Tohle jsem fakt ještě neviděla. Love Com jako přehnaná komedie se tomuhle zdaleka nemůže rovnat. Taková úchylnost... XDDD no bohužel, filmový kritici, tohle se Vám líbit nebude já dávam 5* protože prostě tohle bylo k popukání. ()

Wancohoff 

všechny recenze uživatele

napad a prve sceny vtipne.. ale ako sa hovori, opakovany vtip uz nieje vtipom plati to aj vo filme ktory po 30 minutach zacal nudit a musel som to popretacat dalej... skoda casu... ()

Kerbello 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmů tak blbých, že si ho rád přidám do seznamu viděných, abych se tím mohl pyšnit. Parodie na západní i východní komiks a bohužel tak trošku ve stylu přiblblých Scary Movie. Herecké výkony nic moc a stojí to na dost chatrné kostře. Ale je to prostě pakárna až za hrob a pár momentů si určitě zapamatujete, navíc - typicky japonské. Pantsu! ()

DaeGurth 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se na to těšil... Mám rád japonské úchylnosti i to, že se k nim radostně hlásí. A tady ten hlavní šašek stráví většinu filmu tím, že si říká Hentai Kamen a u toho si opakuje, že není Hentai (Úchyl)... Herecké výkony jsou dřevěné a hlavní postava by udělala nejlépe, kdyby ty kalhotky nikdy nesundávala. ()

inutihar 

všechny recenze uživatele

Už design úvodních titulků napoví, kde tvůrci čerpali inspiraci (byť děj vychází z původní japonské mangy), na druhou stranu, v ranku bizarních japonských středoškolských béček, obvykle direct-to-DVD, patří Hentai Kamen jednoznačně mezi ty lepší. Podobný film určitě dlouho neuvidíte a ať už se u filmu pobavíte nebo utvrdíte v přesvědčení, že dvě atomovky byly málo, rozhodně nebudete zklamáni. ()

Rockerman odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně nevtipná japonská verze Kick-Ass. Nevěděl jsem, jestli se smát nebo brečet! Je to parodie na parodii! Jediné plus je miloučká Aiko, ale to u mě na body nestačí. Dávám to do odpadu a tím tento film ještě nadhodnocuji!!! ()

Slavomír 

všechny recenze uživatele

Zrod takého skvostu musel byť podmienený ťažkou deviáciou... normálne by si to zaslúžilo zaujímavý príbeh. Keby ho malo, raz-dva by bol na svete nový kult. Takto zostalo len pri ultimátnej superbuzne s maskou spajdrmena, punčoškách a s brutálne zarezanými slipami, ktorého jedinou zbraňou je pytlíček a neskutočný gej-balet. Pár vtipných momentov a to je všetko. Ono je tá kultúra troška odlišná, 2 jadrové bomby boli málo. ()

Reklama

Reklama