Reklama

Reklama

Superúchyl

(festivalový název)
  • Japonsko HK Hentai Kamen (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kyosuke je na prvý pohľad obyčajný mladý chalan. Jeho zosnulý otec bol detektív a masochista a matka profesionálna domina. Navštevuje školu i klub bojových umení a žije s matkou. Jedného dňa sa jeho láska Aiko stane po ceste zo školy rukojemníčkou a Kyosuke sa ju rozhodne zachrániť. Po zneškodnení jedného z únoscov sa rozhodne za neho zamaskovať, no omylom si v tme namiesto masky nasadí na hlavu dámske nohavičky, ktoré v ňom prebudia perverzné gény matky a otca. Stane sa z neho kontroverzný hrdina nazývaný Hentai Kamen. Podarí sa mu zachrániť a získať si Aiko s týmito zvláštnymi silami? (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (31)

Kerbello 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmů tak blbých, že si ho rád přidám do seznamu viděných, abych se tím mohl pyšnit. Parodie na západní i východní komiks a bohužel tak trošku ve stylu přiblblých Scary Movie. Herecké výkony nic moc a stojí to na dost chatrné kostře. Ale je to prostě pakárna až za hrob a pár momentů si určitě zapamatujete, navíc - typicky japonské. Pantsu! ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Nádhera. Šounenů jsem se něco nalistoval, a tak je nádherné, že vidím krásnou japonskou úchylárnu a pitominu v shounenovský podobě i na obrazovce. Se všemi svými klady i zápory, pro obyčejnýho diváka totálně vymaštěnou sračku, tuhle superúchylnou komedii - na motivy zajímavý mangy odrážející svoje léta jak v grafice, tak příběhu - doporučím všem, kteří mají rádi japonskou kultůru. Protože je to prostě jeden z obrázků toho, jak odlišní my Evropani a oni Japonci zkrátka jsme. Nádhera. Vnitřní monology, struktura příběhu, afektované přehrávání... zkrátka všechno, co má správná shounen pyčovina mít :) ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

tak toto bolo skutočne absurdné. Ale aby som vám povedal úprimne, zaujalo ma to viac ako väčšina marveloviek alebo DC filmových spracovaní. Týpek ktorý dokáže využívať svoje superschopnosti iba vtedy keď si nasadí na tvár použité nohavičky znie tak... tak Japonsky, Japonsky úchylne.. Ale bolo to pozerateľné.. Nikto z mojich známych, ktorí sledujú komiksovky to nepoznal... A nechce si to ani pozrieť. Hentai Kamen je čudný ale svojim spôsobom originálny film a zvrátená paródia na komiskovky. ()

inutihar 

všechny recenze uživatele

Už design úvodních titulků napoví, kde tvůrci čerpali inspiraci (byť děj vychází z původní japonské mangy), na druhou stranu, v ranku bizarních japonských středoškolských béček, obvykle direct-to-DVD, patří Hentai Kamen jednoznačně mezi ty lepší. Podobný film určitě dlouho neuvidíte a ať už se u filmu pobavíte nebo utvrdíte v přesvědčení, že dvě atomovky byly málo, rozhodně nebudete zklamáni. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Zajímavá a zcela jistě i originální parodie na veškeré americké super superhrdiny. Japonsko to udělalo po svém a jako bojovník s neprávím tu pobíhá frajer se zařízlími slipy, punčochy a kalhotkami použitou stranou přes ksicht. Své nepřítele likviduje tak, že jim strčí svoje, na žluté poměry nebývale objemné, mužství do obličeje. Tomu se poprvé zasmějete, podruhé pousmějete, potřetí ušklíbnete a pak už to působí otravně a trapně. Konceptem celá tahle taškařice dost připomíná takové ty typické japonské omalovánky a pravděpodobně by to v tomto kabáte sedělo nápadu více. Dost možná to v tomto kabátu existuje, ale podobné věcičky nevyhledávám a nečtu, nejedná-li se o takové ty pro velké kluky a holky. Byla tu dokonce i taková ta typická japonská slečna s vizáží 10 leté dívky, neboť Japonci jsou opravdu zvrácený národ. S hodnocením jsem v rozpacích. Střídají se momenty vtipné a trapné, a to přibližně ve vyváženém poměru. Nějak jsem vnitřně nucen zaokrouhlit spíše dolů. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama