Reklama

Reklama

Recenze (5)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Zapomnění hodný 'sektářský' thriller (asi první co jsem si dal od RED STATE), ke kterému jsem se náhodou dostal přes zálibu v primitivních vodách americké společnosti. Dívat na to šlo dobře, ale nebylo to nic, co by jste měli touhu nesmazat nebo někomu zmínit. Mám pocit, že žasnout nad blbostí a zmanipulovatelností některých lidí už jsme mohli dostkrát, tedy nic nového... k tomu pomalé tempo, herecký průměr, bez emocí, matná psychologie, pokaždé pouze zůstalo u náznaků něčeho zajímavého. Kombinace hadi & zbraně si zasloužila mnohem víc :D ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy z prostředí americké white trash vrstvy, mám rád filmy o praštěných sektách, takže tenhle kousek mě nemohl zklamat, popravdě jsem čekal mnohem větší průser. A nebýt mizerné kamery, bylo to ještě lepší. Účes hlavního záporáka (nebo vlastně klaďáka?) byl ne-u-vě-ři-tel-ný. Nebýt holohlavý, chci ho hned taky. A chtěl bych ještě z takových zavilých křesťanských šílenců jako byl on nebo bratr Sherman postavit armádu novodobé křížové výpravy a vrhnout ji na ty kozomrdy z chalífátu, to by bylo žůžo. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Nojo, se sektama si neradno zahrávat ... Ti West to letos se svým The Sacrament doufám nakopne trochu víc, Holy Ghost People jsou příliš nevýrazní. Jedním uchem dovnitř, druhým uchem ven. Nic vyloženě špatně, nic vyloženě výborně. Vlastně jo, ten hlavní sektář byl pěkně slizkej, jaksepatří. 6/10 ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Dievča sa snaží nájsť svoju stratenú a odlúčenú sestru, kvôli čomu sa rozhodne infiltrovať malú, svojskú cirkev v Apalačských vrchoch, v čom jej pomáha alkoholický ex-vojak. Niekde medzi psychologickou drámou a náboženským hororom sa motá tento polo-nudný počin, ktorý sa namiesto napätia či zmysluplného deja snaží hrať na charaktery a emócie. To je však ťažšie akceptovať v prípade, že postavy sú otravné, nesympatické a miestami až primitívne. Vo finále sa to našťastie trochu zlepšilo a prestalo ma to srať, takže nečakane pridám aj tretiu hviezdu, hoci to bolo značnú časť stopáže dosť otupné. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama