Reklama

Reklama

Recenze (14)

geklon

všechny recenze uživatele

huhuhu.....40 let od premiéry M*A*S*H, se na světlo světa vyklubalo v produkci BBC něco co se snaží oprášit život vojáků a vojaček v misích, tentokrát je to v Afgánistánu a britsky suché.... Zatím příjemné překvapení, doufejme, že se to nepovleče tak dlouho jako zmíněná ikona žánru válečná komedie. ()

Shedom 

všechny recenze uživatele

Milujem britský humor, škótsky prízvuk a odjakživa som zaťažená na uniformy, takže som od Bluestone očakávala veľa. Žiaľ nedostala som nič. Nesadlo mi to. Už tak suchý britský humor naviac zasadený do vyprahlej krajiny bol asi nad moje sily. Pre mňa nevtipné, maximálne úsmevné (aj to len sporadicky) a tie akože „vážne“ situácie, ktoré mali so mnou niečo spraviť ma tiež minuli. Nezaujímavé a protivné postavy, z ktorých som si ako-tak obľúbila iba „padre-ho“. Mimochodom, Nick okrem toho, že mi bol nesympatický, sa mi až nechutne podobal na princa Williama. Snáď aj preto som mala z toho celého stále akýsi rozpačitý pocit ;). Oveľa viac mi sadli FOXovskí Enlisted. ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Moc příjemná komedie z vojenského prostředí pod taktovkou BBC. Hlášky a vtípky se sypou ze všech stran, až to někdy má člověk problém stíhat. Jako bonus se uvidíte s Kelly z Hustle. Co víc si přát. 4* ()

markyzgero 

všechny recenze uživatele

představme si českou jednotku v afghánistanu a představme si vztahy uvnitř toho všeho. představme si český humor a takovou tu pěknou werichovsko-švejkovsko-svěrákovskou laskavost. co dostaneme? sterilní píčovinu s jemnými chloupky. bluestone taky neni žádnej hard core, ale je prostě britskej a má platnost. a i když to neni první liga, má styl, humor a seká to z první. když už klišé, tak se vší parádou. pořád čekam na sitcom z 68´, ale to by zvládl asi jen jarda jágr. ()

Sylvin 

všechny recenze uživatele

Berte v potaz mou potenciální předpojatost, ale já prostě slyšela slova "britský", "válečný" a "sranda" v jedný větě a stačí mi jeden díl, abych to milovala. Bird, Mac & Rocket, Towerblock neboli Neville Longobottom (je boží, je a je a je, nemá žádnou hereckou školu a je skvělej), všichni jsou k pomilování, až na Simona, to je zmrdek, ale jako postava super. Tohle je přesně něco, čeho by měly v televizi být tuny, místo tun těch ostatních odpadků, co se tam pouštěj. Jakože fakt. U tohohle se pobavíte po pracovním dni i o víkendu po O. U tohohle můžete v klidu "vypnout", aniž byste měli obavy, že vás to zdegeneruje. Díky, BBC, že tu pro mě jsi. Najdi si, prosím, cestičku k českým přijímačům, předplatím si tě radši, než HBO. ()

Allein4 

všechny recenze uživatele

Další komediální seriál založený zejména na sexuálních narážkách. Těch je tu moc a nikdy mě nebavily. Jedna hvězda za uvěřitelné prostředí, vše ostatní slabé a laciné... ()

Maulincio 

všechny recenze uživatele

Kdo by čekal novodobej M*A*S*H tak nebude daleko od pravdy, ale pravdu mít taky úplně nebude. Bluestone 42 je něco mezi M*A*S*Hem, Přáteli a Generation kill (případně ještě tématem Smrt čeká všude) - mám rád všechny tři jmenovaný a Bluestone 42 se podle mě náramně povedl dávám 4/5, zbytečně krátké a po "promíchání" herců už to za moc nestojí... ()

pee-jay 

všechny recenze uživatele

"Colonel Carter expressed a wish to be buried in action." * Seriál BBC 3 * Komedie/Parodie * Britská pyrotechnická jednotka v Afghánistánu * Nekonečná palba prupovídek a suchého humoru * E01 60 %, E02 40 % ()

Baerdeller 

všechny recenze uživatele

Hned od začátku mi bilo do očí krásné prostředí, které strašně připomínalo Carpathii z Outcast. A taky, že jo. Bluestone se natáčelo stejně jako Outcast v Jižní Africe... Doufám, že bude i druhá sezóna, docela mě to bavilo. Některé vtípky byly parádní. Druhá série taky dobrá, ale ze třetí jsem byl poněkud zklamán, protože první půlka byla zbytečně vážná a nezáživná a druhá půlka byla taková nemastná neslaná.3*** ()

archetta 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrý seriál z prostředí britské protibombové jednotky na základně v Afghánistánu. Současné a vtipné. Naštval mě otevřený konec, druhá série ještě není. ()

Haluziak 

všechny recenze uživatele

Topík, prostě topík :D krásný suchý humor zapadající do vojenského tématu a perfektně napsané postavy. Třetí série už za zbytkem jemně pokulhává, ale pořád drží na 5 hvězd - takhle dobře už jsem se dávno nezasmál. ()

Reklama

Reklama