Reklama

Reklama

Yiootjib kkotminam

(seriál)
  • Jižní Korea 이웃집 꽃미남 (více)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Go Dok Mi je nejraději uzavřená před okolním světem ve svém malém bytě, ven se snaží vycházet jen v nejnutnějších případech. Radost ji dělá pozorování mladého muže z protějšího domu, do kterého je platonicky zamilovaná. Ale netuší, že do ní je zamilován její soused Oh Jae Won. Její život se pomalu začne měnit, když se na scéně ocitne Enrique, který se jí pokusí dostat z její ulity. (andiek05)

(více)

Recenze (12)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Přeloženo. (Znělo to tak zajímavě, ale nakonec to moc zajímavé nebylo. Park Shin Hye hraje pořád stejně, takže u ní se ničeho nového nedočkáte. Kluci jsou fajn, tak se je aspoň na co koukat, ale ani tak nepředvedou nic světoborného, bohužel jim scénář neumožňuje rozvíjet cokoliv – své postavy, ani své herecké schopnosti. Je to takové plytké a nijaké. Jsou tu hezčí romantiky, příběhy o hikikomorství i herecké výkony, namátkou mě napadá film Kimův ostrov. A co na tom bylo nejlepší? Uječená editorka.) ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Celkově převládá good feeling, ale nebylo to zase takové světové. Některé postavy mě dostávaly do kolen, ale na druhou stranu ta nelogičnost všeho... no, nebudu se v tom asi radši moc pitvat. Když to vezmu se vším všudy, tak je to slabší romanťárna, která je šmrncnutá vtipnými scénami. Problém je, že tu zamilovanost hlavní dvojici vůbec, ale vůbec nevěřím. 2,5* ()

Zelilu007 

všechny recenze uživatele

Taková roztomilá a příjemná romantická komedie. Takovými seriály moc ráda zabíjím čas nebo si ho tím spíše prodlužuji. Všichni byli skvělí a všem jsem držela palce. Hlavně ústřední dvojce a mývalí redaktorka. Také Gil Rak a Japonec :) (snad ještě v něčem hrají). Pro mne sympatická kamera, kterou jsem zatím nikde jinde neviděla. ()

andiek05 

všechny recenze uživatele

Do sledování jsem se pouštěla s velkým očekáváním, těšila jsem se na Park Shin Hye a byla jsem zvědavá i na příběh. Bohužel přišlo docela zklamání. Nezaujalo mě to a ani mě to příliš nebavilo. Bylo to takové ... o ničem. Ale velkou výhodou bylo, že díly nejsou moc dlouhé, takže to rychle utíkalo. ()

Ivuse 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že ze seriálu mohli dostat mnohem více. Už jen proto, že zde hrála Park Sin-hye. Příběh její postavy mohl být více rozvinutý a trochu více smysluplnější - nevím jestli by se někdo kvůli takovému důvodu takhle uzavřel před světem.... Yoon Shi Yoon(a) jsem zde viděla poprvé a hned jsem si ho zamilovala - seriál stojí právě na postavě Enriqueho - nebýt jeho, tak to možná ani neshlédnu celé. Obě hvězdy připadají Yoon Shi Yoon(ovi) za jeho postavu. ()

Sykon 

všechny recenze uživatele

Celý seriál v podstatě stojí na Enriquem - jak se pitvoří, jak je hyperaktivní, jak pomáhá Park Shin Hye dostat se z ulity, jak "je roztomilý když nosí tu pandí čepici". Komu to stačí, má vyhráno, protože seriál se mu bude líbit. Mě osobně to přijde málo, za některé vedlejší postavy (hlavně soused a "mývalí" redaktorka) ale nakonec dám 3*. ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Po dlouhém rozmýšlení se v hodnocení 3-4 kloním spíše k těm 3*. Kouká se na to dobře, baví to, ale nějak celkově mi tam chybí silnější děj. Dalo by se to odvyprávět v kratší stopáži. Celé to vlastně táhne 'flower boy' efekt a Enriqueho aegyo. Ono samo o sobě by tohle tak úplně nevadilo, hlavně že to baví a člověk se u toho zasměje, ale je tam toho víc. Třeba to jejich stalkerování.... v normálním světě by to bylo trestný. Taky mě vcelku naštvalo to až ostudné nevyužití Watanabeho. Ten se tam objevil asi opravdu jenom proto, aby na patře bylo o jednoho flower boye víc. Člověk se u toho ale opravdu zasměje, takže i přes všechny případné nedostatky, se to dá s relativně čistým svědomím doporučit. ()

sawyer5200 

všechny recenze uživatele

Naozaj príjemný seriál s plachou Park Shin Hye v hlavnej ulohe. Veľmi sa mi páčil aj napriek jednoduchosti ale v tom spočívalo jeho kúzlo. Postava Enriqueho je neskutocná fandil som mu v priebehu celého seriálu. Vyzdvihol by som aj ostatné charaktery, zvlášť záporáčku Cha Do Hwi, ktorú som si obľúbil. Bavilo ma to, jednotlivé diely ubehly vcelku rýchlo ale mal som dilemu 4* alebo 5* ale nakoniec som sa priklonil k plnému hodnoteniu. ()

Sakyvanity 

všechny recenze uživatele

Moje první korejské drama a já jsem upřímně nadšená. Sympatický příběh a herci, díly nebyly dlouhé, takže seriál utíkal rychle a závěr byl velmi roztomilý. 5* zaslouženě. ()

LilySever 

všechny recenze uživatele

Všichni nosíme masku a ať je jakákoliv, chrání nás před okolním světem, když ji ztratíme, jsme zranitelní. Za zdánlivě samoúčelnou korejskou komikou se ve skutečnosti skrývají lidé v maskách, kteří si tak chrání svůj svět bezpečí. Každý z z protagonistů je sice v jiné ulitě (nepřístupnost, vlezlost, upozadění), ale všichni bojují o existenci sebe sama ve světě toho druhého. Je to pro mě jednoznačně překvapení roku a celkově i v rámci celé korejské seriálové tvorby. Troufnu si říct, že je to myšlenkově zatím nejinvenčnější drama, které jsem viděla. ()

Wajny13 

všechny recenze uživatele

Opravdu povedený seriál :-) Ještě teď se pořád usmívám - pan Pandík byl nejúúúúúúúúúúúúúžasnější :-) Jeho vřelost, přátelskost a upovídanost byla nakazující. Shin-hye Park se mi zde opravdu líbilo, přišlo mi, že to byla zatím její nejpovedenější role (její hraní bylo opravdu přesvědčivé) a její "probuzení" proběhlo hladce. Seriál neoplývá přemírou klišé a krásně utíká (u některých seriálů mám pocit, že některé pasáže jsou nadbytečné, tady ale ne). Ostatní role byli také povedené a správně vybrané, krásně vše dolaďovali do dokonalosti. Po zhlédnutí seriálu mi opravdu zůstal jen úsměv na tváři (a to i ve zkouškovém období). :-) ()

sara93 

všechny recenze uživatele

Viděny 3 díly a vzdávám to . Seriál je pro mě takovej o ničem . Jo našli se vtipné momenty , ale ani ty mě nedonutily pustit si další díly . Nevím jak se to bude vyvíjet dál , ale vcelku mě to ani nezajímá . Skoro nikdy nehodnotím seriál , když ho nemám celej dokoukanej , ale tohle mě fakt ničím nezasáhlo. Tak dokoukáno a musím teda říct, že je to fakt nuda a hlavně samí keci a keci a zase chytrý keci a keci. ()

Reklama

Reklama