Reklama

Reklama

Yiootjib kkotminam

(seriál)
  • Jižní Korea 이웃집 꽃미남 (více)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Go Dok Mi je nejraději uzavřená před okolním světem ve svém malém bytě, ven se snaží vycházet jen v nejnutnějších případech. Radost ji dělá pozorování mladého muže z protějšího domu, do kterého je platonicky zamilovaná. Ale netuší, že do ní je zamilován její soused Oh Jae Won. Její život se pomalu začne měnit, když se na scéně ocitne Enrique, který se jí pokusí dostat z její ulity. (andiek05)

(více)

Recenze (12)

LilySever 

všechny recenze uživatele

Všichni nosíme masku a ať je jakákoliv, chrání nás před okolním světem, když ji ztratíme, jsme zranitelní. Za zdánlivě samoúčelnou korejskou komikou se ve skutečnosti skrývají lidé v maskách, kteří si tak chrání svůj svět bezpečí. Každý z z protagonistů je sice v jiné ulitě (nepřístupnost, vlezlost, upozadění), ale všichni bojují o existenci sebe sama ve světě toho druhého. Je to pro mě jednoznačně překvapení roku a celkově i v rámci celé korejské seriálové tvorby. Troufnu si říct, že je to myšlenkově zatím nejinvenčnější drama, které jsem viděla. ()

Sykon 

všechny recenze uživatele

Celý seriál v podstatě stojí na Enriquem - jak se pitvoří, jak je hyperaktivní, jak pomáhá Park Shin Hye dostat se z ulity, jak "je roztomilý když nosí tu pandí čepici". Komu to stačí, má vyhráno, protože seriál se mu bude líbit. Mě osobně to přijde málo, za některé vedlejší postavy (hlavně soused a "mývalí" redaktorka) ale nakonec dám 3*. ()

Reklama

Zelilu007 

všechny recenze uživatele

Taková roztomilá a příjemná romantická komedie. Takovými seriály moc ráda zabíjím čas nebo si ho tím spíše prodlužuji. Všichni byli skvělí a všem jsem držela palce. Hlavně ústřední dvojce a mývalí redaktorka. Také Gil Rak a Japonec :) (snad ještě v něčem hrají). Pro mne sympatická kamera, kterou jsem zatím nikde jinde neviděla. ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Celkově převládá good feeling, ale nebylo to zase takové světové. Některé postavy mě dostávaly do kolen, ale na druhou stranu ta nelogičnost všeho... no, nebudu se v tom asi radši moc pitvat. Když to vezmu se vším všudy, tak je to slabší romanťárna, která je šmrncnutá vtipnými scénami. Problém je, že tu zamilovanost hlavní dvojici vůbec, ale vůbec nevěřím. 2,5* ()

sawyer5200 

všechny recenze uživatele

Naozaj príjemný seriál s plachou Park Shin Hye v hlavnej ulohe. Veľmi sa mi páčil aj napriek jednoduchosti ale v tom spočívalo jeho kúzlo. Postava Enriqueho je neskutocná fandil som mu v priebehu celého seriálu. Vyzdvihol by som aj ostatné charaktery, zvlášť záporáčku Cha Do Hwi, ktorú som si obľúbil. Bavilo ma to, jednotlivé diely ubehly vcelku rýchlo ale mal som dilemu 4* alebo 5* ale nakoniec som sa priklonil k plnému hodnoteniu. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Za předpokladu, že jste diváky jihokorejský internetový zábavný server cartoon.media.daum.net pozorně sledující, mohli jste tak v době od 21. 6. 2011 do 17. 7. 2011 zaregistrovat i komiks s názvem "I Peek At Him Every Day". Ten se totiž stal hlavním námětem pro seriál. Autorem komiksu je ale jinak neznámý Yoo Hyun-sook. (Conspi)

Reklama

Reklama