Reklama

Reklama

Co je doma, to se počítá

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2013, 40 min

Obsahy(1)

Za staré krámy super kousky. Pozvěte nás dál a vyděláte na tom! V každém díle navštívíme jinou rodinu a podíváme se, jestli se jejím členům podaří zvládnout záludné kvízové otázky a získat nové domácí spotřebiče. Zábavnou soutěž o hodnotné ceny moderují Sandra Pogodová a Lumír Olšovský. (oficiální text distributora)

Recenze (12)

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Tak v tomto případě dám s velkou chutí ODPAD, protože si nic jiného tento (dnes již bývalý) barrandovský pořad nezaslouží. Pogodová nikdy nepatřila mezi moje velké oblíbenkyně, ale už jsem jí v několika filmech zaregistroval a není úplně nejhorší herečka. Za to moderátorka, tak to už byla jiná i s tím panákem, co jí asistoval. Tyhle dva bych si do bytu určitě nepozval… ()

LiborGondek odpad!

všechny recenze uživatele

Blbější soutěž jsem dlouho neviděl. Přijdou, když nemáš štěstí na otázky, tak ti vybílí byt a jdou dál. No, to je teda opravdu výhra... ()

Havala 

všechny recenze uživatele

Krom blbého moderátora a blbých pravidel mě celkem vědomostní soutěže baví. Hodně rodin je nesoudných a z toho rezultují i jejich neúspěchy. ()

Anteia odpad!

všechny recenze uživatele

Někdy mi to připadalo spíš, že za staré krámy dostali nové krámy aneb výrobky z teleshoppingu. Ale tak když se někdo opravdu doma nudí, tak proč si je domů nepozvat a nezahrát si o nějaký ten paskvil. Avšak k sledování to není zrovna nejlepší volba a to už jenom kvůli těm moderátorům! A s těmi otázkami se taky příliš nepárali. ()

PetrKai odpad!

všechny recenze uživatele

Něco jako "Můžeme dál?" na ČT. Tam to nemělo sledovanost, tak tu soutěž šoupli na Barrandov, a ten z toho udělal ještě větší paskvil. ()

Mitch196156 

všechny recenze uživatele

1 Hvězda za to, že si soutěžící musí uvědomit váhu svého rozhodnutí. Není to soutěž jako každá jiná, myšleno ve stylu: "Tak mě vybrali do soutěže, kde mohu vyhrát 10 milionů, ale neztratím nic." Ti kteří přijdou o svoji televizi, spotřebič nebo mobil jdou do toho s tím, že je vysoká šance že to prohrajou. Čím hodnotnější předmět, tím těžší otázka. Nemohu souhlasit s tím, že tam jsou jen lehké otázky. ................ Abych tento pořad jen neobhajoval. Jde v tom o lidi, pokud jsou tak hloupí, že se chtějí ztrapnit před kamerou, že chtějí prohrát svoji žehličku nebo televizi, tak právě pro ně je "Co je doma, to se počítá." Pokud se člověk účastní takovéhle soutěže a vybere si nápovědu internet, tak proč během té minuty jde teprve zapnout počítač a pak se divit, že sotva se zapne,tak musí odpovědět. Nebo, když se přihlásím, tak předpokládám že využiju i nápovědu v encyklopedii.. Tak proč si doháje nepůjčí po známých nebo v knihovně knihy s různými tématy. Ti soutěžící mi připadají jako ti co si půjčí peníze s vysokým úrokem a pak se diví, že z půjčených 500 000,- splatí přes milion, ale hlavně že jsou všichni blbý a ubližujou jim. .................. Tento pořad ukazuje čistou lidskou hloupost a proto si zaslouží hvězdu. ()

Aidina odpad!

všechny recenze uživatele

Soutěž ve stylu "Nechci slevu zadarmo". A ty soutěžní otázky, nepřipravoval to náhodou taky CERMAT o prázdninách? ()

Reklama

Reklama