Reklama

Reklama

Čerstvý maso

  • Nový Zéland Fresh Meat
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Parta desperátů na útěku před zákonem se ke své smůle ukryje do domu kanibalské rodinky, kde se každý nezvaný host dříve či později promění v chutné filety. Ultimativní zábava mísí poctivou krvavou řezničinu s akcí, to vše dokoření lesbická láska a holky napasované do proklatě těsných šorťásků. (MFF Karlovy Vary)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Keď sa štvorica trestancov na úteku pred policajtmi ukryje v krásnej, modernej vile, dokonalej štvorčlennej rodinky, zdá sa, že sú za "vodou". Pravda je však trošku iná. Táto família sa od klasickej rodiny diametrálne líši. Sú totiž krvilačnými kanibalmi! Pomerne dosť hlúpe, za vlasy pritiahnuté "exploitation" ktoré ( v niektorých prípadoch ) disponuje v skutku excelentne realistickým gore. Nie, že by ma film nebavil, dejovo je to prkotina. Nakoniec čo iné sa dalo očakávať. Ale "akosik" sa na to dalo pozerať. Pokiaľ však má niekto záujem vzhliadnuť "serióznu" vyvražďovačku, s podobným tématom šialenej mäsožravej rodinky, Macabre, bude jednoznačne lepšou voľbou - 55%. ()

Composter 

všechny recenze uživatele

Vyborne komedialni gore. Ac to z ostatnich "rozumnych" prispevku nevypada, kinosal ve Varech se otrasal smichy. Jste-li typ cloveka, co se naramne pobavi u filmu jako Terror Firmer, nesmite si nechat Fresh Meat ujit. Tvurci si praci uzili asi vsichni do jednoho. Krome gore scen se to zde hemzi paradnimi hlaskami, lesbickymi erotickymi scenami, kanibalismem...a trochou toho "rodinneho souziti" :)). Spousta forku uz byla sice pres miru slusneho cloveka...ale o tom to preci je ;) Pekelna jizda s nemene dobrym soundtrackem! Nechat mozek v satne a bavit se! ...jen aby vam ho mezitim nekdo nesned... ()

Reklama

Zed70 

všechny recenze uživatele

Zážitek z tohoto filmu jsem měl poněkud zkalen tím, že mi nad Thermalem odtáhli auto, takže jsem během promítání asi na deset minut odešel telefonovat. Kupodivu mi těch deset minut ani nechybělo. Zkrátka dá se na to koukat, ale není to zas tak velká zábava. Všechny momenty překvapení i pointy vtipů byly předvídatelné, stejně jako konec. Spousta lidí v kině se ale dost smála, přikládám to ovšem tomu, že do sálu přišli rovnou z Jameson stanu. Přemýšlím proč jsem dal dvě hvězdy, no asi jsem se jednou nebo dvakrát pousmál a na hlavní hrdinky se dalo docela koukat. Navíc to běželo v dobrém tempu, takže to nebyla úplná nuda. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

"Fresh Meat" sice láká na řadu brakových lahůdek a hyperstylizovaně nadsazenou formu, ale ve výsledku představuje spíš ekvivalent sitcomu než brakovou jízdu. Většina filmu se odehrává v jedněch kulisách a navzdory komiksově přepáleným prvkům stojí ve výsledku cele na ztvárnění herců, kteří v tomto případě dobře vyvažují žánrovou stylizaci braku s afektem sitcomu. "Fresh Meat" neaspiruje na nic víc, než po vzoru řadových televizních seriálů poskytnout svým divákům heboučkou vatu do hlavy, což mu jde bezchybně. Dramaturgie ždíme z prostinké zápletky maximum, když udržuje tempo pravidelným přeskakováním mezi jednotlivými načatými motivy. Nutno obzvlášť ocenit, jak tvůrci dokáží stupňovat očekávání a napínat, i když ne z hlediska hororu či thrilleru, ale v rovině voyeuristického potěšení z lesbické romance, která se ve finále vlastně stává hlavní atrakcí snímku. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Skvěléj mix akce, hororu, černé komedie, růžových sexy kraťasek a dokonce i lesbických školaček. Tempo je divoké, neustále se něco děje, film se rychle sune dopředu a očekává nás i slušné Gore! Je to super úlet, který má za úkol diváky bavit svou šíleností, absurdností a na mě to zabralo !:) Musím také vychválit velmi netradiční vizuál a CGI. Zábavné, krvavé, sexy a mega šílené ! V takovém hororu bych si chtěl někdy zahrát. Guilty Pleasure. 70% ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama