Reklama

Reklama

Antonio je právník a právě nastupuje na let z New Yorku do Paříže. Do stejného letadla nastupuje i Julie, která letí do Paříže za svým snoubencem. Je to tři roky od doby, kdy Antonio zlomil Julii srdce... a nyní, poprvé od této události, se oba sejdou v jednom letadle, na sousedících sedadlech. A budou mít více než šest hodin letu na to, aby si řekli vše doposud nevyřčené. (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (13)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jak se vzruší, přestanou myslet. Krev nezvládne zásobovat mozek a ocas najednou." Takže je nám vše odpouštěno, když za to nemůžeme? Ne, není a to je dobře, protože my občas víme, co děláme. I takový čtrnáctidenní obšourník Antoine ví, co činí, ale stíhací žárlivce Julii se to těžko vysvětluje. Já jsem samozřejmě oběma fandil, aby se k sobě vrátili a to zejména z důvodu, aby nezkazili život někomu normálnímu. Mně totiž tato letadlová romance dvou divných lidí moc neseděla, protože humor v ní zajišťoval jen steward Arthur a Juliina matka, přičemž mne pobavily hlavně prostřihy, ve kterých hrdinové občas vychází z jiných dveří, než do kterých vstoupili. A taky Antoinův harém nebyl k zahození. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Príjemné, milé, vtipné. Keď sa dvaja rozídení stretnú po dlhšom čase v uzavretom priestore, môže to dopadnúť všelijako. Je to ako v tom vtipe, že hádka so ženou je ako koncert slávnej kapely. Najskôr novinky a potom staré, osvedčené hity. Ale oni si to vydiskutovali, za pozorného načúvania ostatných prísediacich. Ako vravím, dá sa to zniesť dokonca a človek sa občas aj schuti uchechtne. A ani Sagnier nebola na zahodenie. 3 z 5 ()

Reklama

dopita 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si říkal, že romanťák v letadle by nemusel bejt vůbec špatná volba. Doufal jsem ve výživnou konverzačku odehrávající se v devíti kilometrech (ve dvoupatrovým Airbusu a380 kterej je můj oblíbenej, bže jsem v něm letěl) a ono prd. Film je plnej flashbacků, páč oba hrdinové místo toho, aby se vtipně dohadovali a tím pádem sbližovali tak neustále vzpomínaj na to, jak se kdysi seznámili, jak spolu chodili a jak se rozešli, takže v letadle se film odehrává pouze minimálně a výsledkem je podprůměrná romantická břečka s nechutně nesympatickou titulní dvojicí. Jestliže jediným kladem filmu jsou odhalený kozy Lily Saletové, je něco špatně. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Hlavní předpoklad pro úspěch tohoto filmu spočívá ve fyzické atraktivitě hlavních představitelů a to Ludivine a Nicolas splňují na sto jedna procent. Jejich jiskření je uvěřitelné, příjemně se na ně dívá a mohou být spokojeni jak mužstí, tak ženští diváci. Stopáž je přesně úměrná žánru, na žádné zbytečnosti není čas ani prostor. Odlehčená a příjemná komedie, která představuje navíc zářný příklad mezi francouzským a americkým pojetím, zvláště na konci. Dobrá zábava na jakýkoli večer. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Nečekaně příjemná romantická komedie natočená s typicky francouzským šarmem, dvojicí, mezi níž to příjemně jiskří, zábavnými slovními přestřelkami, správně dávkovanou romantikou, občas nehollywoodsky shozenou nějakým vtípkem. Plusové body přidává i panoptikum vedlejších postav. Oddychovka, která mile překvapila. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Na večierku žiada slečna svojho priateľa, aby jej priniesol kabát. Pritom drží lístok od šatne v ľavej ruke, ale po strihu ho už má v pravej. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama