Reklama

Reklama

Zápas o druhou šanci

  • USA Home Run
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Profesionální hráč baseballu musí podstoupit léčení z drogové závislosti ve městě, kde se narodil. Jeho život opět dostává smysl, když se vyrovná se svou divokou minulostí, a rozhodne se trénovat místní juniorské baseballové mužstvo. Profesionální baseballový hráč Cory Brand moc dobře ví, jak chutná vítězství. Ale když není na hřišti, vymyká se jeho život kontrole. Poté, co je ze hry suspendován kvůli řízení pod vlivem omamných látek, posílá ho jeho agentka na odvykačku zpátky do města, kde se narodil. Doma z donucení trénuje místní juniorský baseballový team a tráví osm týdnů v centru pro léčbu závislostí. Celou dobu se nemůže dočkat, až se vrátí ke starému životu. Zatímco ho mladí svěřenci učí užívat si znovu hru, Cory si uvědomí, že se musí vyrovnat se svou minulostí a najít naději pro budoucnost... znovu získat zpátky bývalou lásku. Cory se tak díky nečekané druhé šanci ocitá na cestě vlastní proměny a vykoupení. (HBO Europe)

(více)

Recenze (22)

eLeR 

všechny recenze uživatele

Obyčajný film, v ktorom viete, ako sa to všetko bude vyvíjať, a ako to všetko skončí, už na začiatku filmu. Ale na nedeľné poobedie môže byť. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Křesťanská agitka, citová vydíračka a kýč jako prase. Ale přesto to nějakým způsobem fungovalo. Ačkoliv mi baseball, stejně jako třeba americký fotbal či golf, vůbec nic neříká, tak filmy ze sportovního prostředí mě baví takřka bez rozdílu. Navíc tu bylo celkem sympatické obsazení, takže se dalo přes ledacos přenést. Co mě lezlo na nervy bylo ubrečené chování hlavního hrdiny, který všechny své problémy svádí na chlastajícího otce a bez těch řečiček o Bohu bych se také dokázal obejít. Ale na jedno podívání je to OK. 55% ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Celkem plynule jedoucí drama, které chtělo více momentů s dětmi, které se vlastně staly katalizátorem celého příběhu. Křesťansky přepálený konec mi znechutil předchozí 3/4 filmu. Aćkoli jsem pokřtěn, v Boha věřím asi jako v to, že moje betonový ponožky budou vystupovat před naplněnou Lucernou se hrou "Shaekspear na ukulele." ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Děti, alkoholismus a baseball. Tohle je prostě kombinace, která musí zaručeně fungovat. Drama, které z vás má za každou cenu vymačkat city. Je to strašně průhledné, je to strašně vyumělkované, ale nejspíš to na vás bude fungovat, pokud nebudete čekat, že uvidíte nový "Moneyball" nebo "42". Problém je spojení s náboženstvím, respektive s vírou v Ježíše. Víra je možná cesta k vyléčení, ale já osobně ji neuznávám. Ať člověk věří, ať věří, v co chce, ale ať se nám někdo nesnaží říkat, že jedině Ježíš nás spasí a pomůže nám od alkoholismu. Nesnesitelně předvídatelný film. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Celkem průměrný rodinný film, se sportovní tématikou, který mi ale dost kazil ten všudypřítomný pánbičkářský podtext. Stejně fim degradoval do průměru, jako tomu bylo i u filmu Světla páteční noci. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Další křesťanská agitka, tohle umí natočit jen Amíci. Úplně mi tím zas zkazili celý film, příběh byl jinak dobrý, herci sympatičtí, ale ty křesťanský kecy mi lezly krkem. Člověk sám nic nezvládne, dokud nezačne věřit, bude se v problémech plácat dál a dál a nemá šanci na zlepšení/uzdravení, tohle fakt neberu. Nebýt tý náboženský reklamy, bylo by hodnocení lepší. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

No viem presne popísať pocit, keď som to videl asi taký zmiešaný. Baseball mi ako šport nič nehovorí. Režisér aj scenárista to hrajú na vydieranie pocitov. To sa mi nepáči.Ale aj tak ma film bavil . Kresťanské filmy ma bavia . Tak sa režisér nemusel ani snažiť, aby ma zaujal pri inom žánri by som tv vypnúl. 5/10 ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na oddychový sportovní kousek, ale dostal jsem jen masívní reklamu na křesťanství a proti závislostem všeho druhu. Sportu se člověk téměř nedočká, takže pokud byste právě ten hledali, jděte někam jinam. Nemám pořádně co vypíchnout, vše zde jede v průměru a logicky tak i hodnocení bude mediální. 50 % Oblíbená část- střih v kostele, kdy tam Cory sedí sám s bratrovou ženou ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Priemerná športová dráma o snahe napraviť sa. Zbaviť sa alkoholizmu, zmieriť sa s minulosťou a nájsť cestu k Bohu a svojej rodine. V každom ohľade priemerné. ()

kerkulka 

všechny recenze uživatele

Samý "Boží" pindy, který předpokládaj, že hned po do duše mluvících titulcích poběžím samou radostí do kostela zulíbat faráři čokodírku. Kdyby ten film stál za víc než za spláchnutou baseballovou kartičku, možná jim to (s láskou boží) odpustím, ale ne, ztráta času. ()

hazaba 

všechny recenze uživatele

Víceméně průměrný snímek o závislosti na alkoholu, která je způsobena otcem a která způsobí problémy v kariéře slibného baseballisty. Samozřejmě bude happy end - on se z toho dostane a kromě zachraněné kariéry se usmíří i se svou rodinou. Nebylo to špatné, jen fakt, že mu pomohl Bůh byla myšlenka, která mi prostě neseděla... podle mě to je zástupný prvek, berlička, kterou obzvlášť američané často využívají... přitom zrovna v tomto případě slo především o rodinu, přátele a komunitu, ktere Coreymu pomohla... Mno, nebyl to špatný film, ale nebyl ani příliš zapamatovatelný. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

Ale jo, jako odpolední film pokud je vysílaný v tv, tak ujde, sice nic extra úžasného to není, ale budiž, sympatičtí herci, sice drama to rozhodně nepovažuji, jako romantický a sportovní film zároven to už by šlo, ale jinak mě tento film nijak zvlášt neoslovil velká škoda ()

wdc 

všechny recenze uživatele

Cory opouští kariéru profesionálního basebalového sportovce a začíná trénovat místní děti a nalézá zde také svého syna a ženu, se kterou se dříve rozešel. Je to také o tom, jak je důležité sebevědomí, podpora rodičů, úplné rodiny. Příjemný film. ()

Reklama

Reklama