Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší korejská kriminální organizace 'Goldmoon' získává na moci. Velitel policejního oddělení Kang (Min-sik Choi) nařídí policistovi v utajení Ja-Seoungovi (Lee Jeong-jae), aby se zapojil do operace 'New World' a pomohl zničit 'Goldmoon'. Během plnění úkolu Ja-Seoung stojí před rozhodnutím, jestli se řídit rozkazy jako policista, nebo přeběhnout a zůstat loajální Jeong Cheongovi (Jeong-min Hwang), šefovi 'Goldmoonu'. (Redi)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziserska prvotina Hoon jeong parka,a musim napisat, ze ide o takmer genialny film. S kludnym tempom, dialogmi, ktore sa dali pocuvat, namakanou atmosferou. Scenaristicky na urovni, ba dokonca ked hrozi zvolnenie tempa, taxi herci zvesela zastrielaju - amne sa to videlo, akcne sceny posobia drsne, vobec nie samoucelne. Jo a su tu aj moje milovane intrigy medzi hercami, takze som si konecne prisiel na svoje - verbal cosi spomina o prdeli, no, asi takto. Moze sa v panskej spolocnosti hovorit o nohach do X alebo do O, moze sa hovorit ci ma dotycny pan krk alebo nie /Villaggio krk nemal, to bola hlavohrud, nic v zlom/ / a malo by sa/ o bicepsoch, tricepsoch, namakanych hrudnikoch, kvalitnych lytkach ...... dokonca poniektori pani potrebuju brutalne namakane stehna na mrtvy tah povedzme. No ale hovorit v panskej spolocnosti o panskych zadkoch - to si nejeden urobi hodne , ale fakt hodne velke problemy a ne ze ne : 89 % ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Je smutné, že pri tom zomrelo pár našich, ale pre víťazstvo musíme niečo obetovať..." Skončil film, chvíľu si sedím, krútim hlavou a hovorím si, kurva, to bol fakt, fakt dobrý film. Už je to nejaký čas, čo som dal filmu plný počet a ešte väčší čas ubehol od poslednej gangsterky, čo som videl. Tiež to bola "korea" a tiež plný počet. Som si istý, že New world presvedčí aj tých najväčších odporcov kórejských filmov. Príbeh je napriek svojej jednoduchosti , skutočne chytrý, šikovne zrežírovaný, na nič sa nezabudlo a všetky postavy dostávajú dobrý priestor. Film ctí pravidlá gangsterského žánru a ponúka množstvo zvratov. Zádumčivé i napínavé momenty dopĺňa fakt skvelá hudba . Kvalitná hudba dokáže s filmom robiť zázraky. Neviem ako to tí kórejci robia, ale hudba je excelentná v každom ich filme...Napínavých momentov je tu skutočne požehnane. Akčných a krvavejších scén tu tiež zopár je, ale režisér staval hlavne na postavách a vyšlo mu to dokonale. Hromadná sekačka s nožmi je bohovská, myslím hlavne tú vo výťahu. Dalo by sa to vyriešiť guľkami, ale nože sú viac "gangsta". Príbeh o tom, že iba silnejší prežijú ma nadchol a Scorsese znova dostal na frak. Päť hviezd žiariacich ako diamant! 100%. ()

Reklama

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Tichá melodie střídá nemilostrdný akt boje o usednutí na předsednické křeslo nejvetší a nejmocnejší korejské zločinecké organizace. New World je tichý, plný intrik i zvratů. První polovina slabší, drsná a divák čeká, kam se bude příběh sunout. Osobně bych uvítal, více informací a objasnění děje, z pohledu - co bylo před, ale i tak hodnotím jako velice povedené. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Jako hlavní večerní film jsem si zvolil asijskou gangsterku. Má očekávání byla střední. A proto mi vyletěl mozek z hlavy, obrazně, samozřejmě, ač je to k tématu docela příhodné. Korejci umí! Naprosto parádní příběh, skvěle koncipovaná zápletka a velmi příjemně plynoucí děj. Herecké výkony jsou špičkové, a stejně jako herci tak jsou skvělé i jejich charaktery. Morální šeď je tu hustější než Rákosníčkova mlha, akce naprosto direktivní a efektní, úroveň brutality, černého humoru a komických prvků krásně vybalancován. Tenhle žánr mám moc rád, ač Hollywood poslední dobou nabízí buď naprosté banálnosti či naopak absolutní temnotu duše. Evropa se zase snaží být až moc inovativní, kreativní či prostě jiná, a to je risk který se povede minimálně jednou z deseti pokusů, ne li hůře. Ale New World je opravdu nový svět. A já se cítil jako člověk, co má rád saláty všeho druhu, ale v práci na svačinu koupí v kantýně jen vlašák, šopák a pak takový ten absolutní zeleninový mix, kde je více druhů zeleniny, než by bylo slušné. A najednou si dá pořádný Caesar. Ta svěží, lehká, nová chuť, co vás nutí pokračovat a s posledním soustem vás mrzí, že už je dojedeno. To je New World mezi gangsterkami. Doporučuje deset z deseti přeživších gangsterů. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Tak tady asi půjdu proti proudu protože osobně mi to moc nesedlo, přestože mám korejce rád. Je to takový nezáživný plácání se v klasickým schéma fízla v utajení který ozvláštnili tim způsobem že fízlové jsou zde vlastně ty špatný a zlý a tim pádem to spěje k celkem předvídatelnýmu a né moc smysluplnýmu konci kterej by možná fungoval kdyby hlavní hrdina nebyl takový nevýrazný nudný a nesympatický hovno. Je tam pár úsměvnejch momentů co na mě fungovaly ale jako celek to je prostě roztříštěná nuda kde mi bylo jedno kdo jak dopadne. ()

Galerie (43)

Reklama

Reklama