Reklama

Reklama

Muži v černém: Globální hrozba

  • USA Men in Black: International (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Muži a ženy v černém vždycky chránili Zemi před šmejdem z vesmíru. Ve svém novém dobrodružství čelí dosud největšímu globálnímu ohrožení: zákeřnému dvojímu agentovi v organizaci Mužů v černém. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (454)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Muži v čiernom nikdy nepatrili medzi moju obľúbenú filmovú sériu a to mám Willa a sci-fi rád. Napriek tomu som sa pozrel na ďalšie žmýkanie značky, no tento krát sa role prehodili. Hlavný hrdina už nieje černoch, ale beloch a režisér už nieje biely ale čierny. S filmom to moc nesúvisí, ale hodilo sa mi to sem napísať. Takže pozrel som na to predovšetkým kvôli trailerom, zaujalo ma aj herecké obsadenie a hlavne to, že to natočil režisér, ktorý ma za sebou také pecky ako lúpež po taliansky, ctihodný občan alebo rýchlo a zbesilo 8. No a aj keď ma muži v čiernom nikdy nebavili a hodnotenie je aj tu mizerné, prekvapivo som sa toľko nenudil. Úvod ma síce moc nebavil, ale od polky sa to celkom rozbehlo. Navyše aj keď Hemsworth nieje žiadne herecké eso, je to sympaťák a jeho kolegynka s Thora tri vlastne tiež. Potešil aj Liam Neeson, aj keď som nečakal, že vyfasuje takúto roličku. Keď si to tak rozoberiem niektoré pasáže sú slabšie, iné ako napríklad finále, zas dokážu zaujať, herci nenudia a vizuálne je to tiež celkom pôsobivé. Na to, že hodnotenie je celkom slabé sa to dalo pozrieť, ale od Gary Graya by som čakal viac, hlavne v tej akcii. 60% - 3* ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ve srovnání s ostatními díly je tohle strašně sterilní. Fórky příliš nefungují a když už, je tu cítit snaha nepouštět se do konfliktních témat. Trikově je film sice na úrovni, ale není tu nic, co by člověk neviděl jinde a akce, pokud na ní dojde, je nicneříkající. Herecky sice solidní, ale zatímco Jones se Smithem se skvěle doplňovali a tvořili sehraný tým, Thompson a Hemsworth tady spíš soupeřili, kdo si utrhne větší díl pozornosti. A to je špatně. Něco si tu člověk najde a vyloženě nuda to není, ale celkově to působí strašně zbytečně. 40% ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Tak takhle šedivý a průměrný film s vyloženě podprůměrným scénářem a dost laciným vizuálem jsem teda nečekal. Ne s takovým obsazením. Je to skoro bez děje, hlášek je pomálu a většinu z nich obstarává roztomilý mrňous Pawny a i ta troška akce je strašně umělohmotná. Dialogy to má divné, Hemsworth si viditelně neví moc rady a spíš přehrává. Jako nikdy jsem z téhle série nebyl vyloženě odvařenej, ale minimálně jednička byla dost fajn komedie. Tohle mi ovšem přišlo místy vyloženě nezvládnuté a bezpohlavní. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak po rokoch som dostal chuť to skúsiť. Hlavne kvôli Rebecce Fergusonovej. A to je teda katastrofa. Od akcie som nič iné ako nenápaditý nudný digibordel nečakal. Takže v tomto ohľade je to v poriadku. Ale nemala to byť aj komédia? Ja som sa teda ani raz nezasmial a ani som si nevšimol nejaký náznak toho, kedy som sa teda zasmiať mal. Ono už obsadenie je totálny fail. Áno, sú to sympaťáci a viacerých tých hercov mám rád, ale ani jeden z nich nie je komik a nepamätám si nejaký film, v ktorom by boli naozaj vtipný. Takže zápletka o ničom, akcia takisto, humor nula bodov. Hm, tak aspoň za tú Rebeccu dávam jednu hviezdu. Ale aj ona tu vyzerá divne. 2/10. ()

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

První Men in Black je zábavná klasika na kterou nedám dopustit. Dvojka už byla o něco slabší ale pořád šlo o dobrou zábavu. Třetí díl je tady sice v červených číslech, ale mě osobně až tak neohromil. Men in Black: Iternational je totální zhovadilost. Už dlouho jsem neviděl takovou ubohost, která se jen snaží přiživit na dobré značce MIB. Herecký obsazení je katastrofální. Ústřední dvojice je přímo zoufalá. Ještě horší je to s komediální stránkou filmu. Já osobně jsem se u filmu ani jednou nezasmál. Samotnej příběh je taky absolutně nezajímavej. Není tady ani jedna věc která by stála za pochvalu. Už dlouho jsem u filmu tak netrpěl. Tohle je pro mě odpad jak vyšitej. Nazval bych to doslova žumpou filmovýho průmslu. A takový bulshit se dostane do kin. To prostě nepochopím. Podle mě by tomu seděl spíš český název Muži v černém: Globální odpad. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (14)

  • Toto je první film série Muži v černém, který je natočen zcela digitálně kamerami ARRI Alexa 65. (mrtynbaca)
  • Celosvětová premiéra proběhla 11. června 2019 v New Yorku. (Varan)
  • Ve filmu zmiňují první migraci mimozemšťanů v roce 1889. V prvním filmu Muži v černém (1997) je řečeno, že první kontakt proběhl 2. 3. 1961. (LaserJet)

Související novinky

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Proč Muži v černém selhali?

Proč Muži v černém selhali?

19.06.2019

Začíná se z toho stávat skoro pravidlo. Blockbuster X několik měsíců před premiérou narazí na produkční problémy. Následně se musí přetáčet, filmové servery mezitím analyzují každičkou spekulaci, a… (více)

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

14.06.2019

O pokračování Gladiátora se mluví už pár let. Šílený scénář ke dvojce dokonce kdysi napsal herec, scenárista a skladatel Nick Cave, který měl v plánu poslat zesnulého Maxima do podsvětí plného… (více)

Hrdina Uncharted shání parťáka

Hrdina Uncharted shání parťáka

30.03.2019

Herec Tom Holland (Spider-Man: Daleko od domova) má momentálně plné ruce práce s tím, aby neprozradil žádný důležitý spoiler ohledně blížících se Avengers: Endgame, už brzy ho ale čeká natáčení… (více)

Reklama

Reklama