Reklama

Reklama

Muži v černém: Globální hrozba

  • USA Men in Black: International (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Muži a ženy v černém vždycky chránili Zemi před šmejdem z vesmíru. Ve svém novém dobrodružství čelí dosud největšímu globálnímu ohrožení: zákeřnému dvojímu agentovi v organizaci Mužů v černém. (Falcon)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
GreenK

GreenK (hodnocení, recenze)

Trailer v CZ mě dokonale odrazuje od případného sledování :D Bohatě postačil.

Demmi

Demmi (hodnocení, recenze)

Co chceš no,natačel to negr hrozna sračka.Zneucteni tak skvele serie.

Readyxx

Readyxx (hodnocení, recenze)

no zas tak strasny to nebylo ,predchozi dil sice lepsi ale i tohle se dalo prezit ,nic moc sem od toho ani necekal ..klasickej letni vyplach na zkraceni casu 2,7*

Uživatel Readyxx smazal svůj příspěvek.

Pilsen_Kafka

Pilsen_Kafka (hodnocení, recenze)

U první poloviny filmu, jsem se dost nudil, ale pak se to pěkně rozjelo, jen je škoda že to nebylo lepší. Což mě mrzí, a doufám že další díly budou víc našlápnutý. Zajímalo by mě, kdo bude velet na Londýnské pobočce, když už T. není. Máte nějaké info, k dalším dílům ? :)

na příspěvěk reagoval dragon94, Prometheus69

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Spiker01

Já si nemyslím, že by to sežralo, až takovej budget. Spoustu emzáků se dá udělat pomocí kostýmů. Jinak mi to, až tak moc nákladné nepřijde. Tedy oproti seriálům, které HBO nebo Netflix běžně dělají.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

K mému překvapení to vůbec nebylo tak špatné, jak jsem čekal. Ve finále, kdyby měl film lepší scénář, obzvláště pak některé dialogy jsou dost o ničem, a závěrečná "bitva" by nebyla tak odfláklá, tak by to byl i hodně dobrej film. Je však třeba říct, že obzvláště většina Hemsworthových monologů byla opravdová šílenost. Ta chemie mezi hlavní dvojicí také úplně nefungovala. Chyběl tomu nějaký moment sblížení nebo získání nějaké důvěry. Moc originálních příšerek jsme se také nedočkali. Co se však povedlo byly vedlejší postavy. Zejména pak Pawny byl absolutně fantastickej. Co hodně oceňuji je, že zůstalo původní MIB Theme, které je naprosto fantastické. A také, že ho tu dost využívali. Což je oproti třeba Craigovým bondovkám obrovské plus. Pár vtipů se také dost povedlo. Obzvláště jsem si užil narážku na Thora :-).
Film sice moc nevydělal, ale žádnej velkej průser to také není. Doufám, že se jednoho dne dočkáme seriálu MIB. Ideálně od Netflixu nebo HBO. Ta látka je totiž pro seriál jak dělaná. Silnější 3* 67%

na příspěvěk reagoval Spiker01

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

Tohle už nemá s MiB moc společného. Akorát slátanina, stojící na renderech. Zlatej Will.

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Ze které prdele vylezlo to hovno Tessa Thompson, že si vyskakuje, že by nejradši Muže v černém přejmenovala? Na co si to hraje, držka hnusná?

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Irene

Irene (hodnocení, recenze)

Přes všechny kousavé kritiky jsem si film užila, pobaví, má akci a dobré herecké výkony v čele se skvělými hereckými bardy Liamem Neesonem a Emmou Thompson, kteří si film kradou pro sebe.

na příspěvěk reagoval rounen, Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Kapesní Ironman... V brnění jako z Doomu. :D

Ne vážně, nebylo to špatný... Hlavně to množství naražek.. na různé filmy mě pobavilo. Pozdrav od Kmotra vole!!!! XD

Bylo to dobry... Po trojce rozhodně, bylo to přesně v tom duchu původních MIB a mělo to dobrého záporaka... I když dost předvídatelný děj... Ale, jaký MIB nebyli předvítatelný že? Logiku v tomhle případě neřešim... To bych byl pokrytec a stravil bych tu asi hodně dlouho. 8) Asi jako vymazat vsem v Istanbulu paměť... Co viděli se po ulici prohánět se Thora na Tonyho obživlém brnění. 8)

 (hodnocení, recenze)

a já se lekl,že globální oteplování. Jaký to nebude dokument a oni to jsou muži v šedém.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Vadí mi tu Hemsworth a jeho úprava.. kdyby si nechal vousy, hned by se na něj koukalo lépe.. takto oholeny mi velmi vadí.. škoda..je to dobrej herec, ale nesmí se oholit jak 20ti lety fagan..

Související novinky

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Proč Muži v černém selhali?

Proč Muži v černém selhali?

19.06.2019

Začíná se z toho stávat skoro pravidlo. Blockbuster X několik měsíců před premiérou narazí na produkční problémy. Následně se musí přetáčet, filmové servery mezitím analyzují každičkou spekulaci, a… (více)

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

14.06.2019

O pokračování Gladiátora se mluví už pár let. Šílený scénář ke dvojce dokonce kdysi napsal herec, scenárista a skladatel Nick Cave, který měl v plánu poslat zesnulého Maxima do podsvětí plného… (více)

Hrdina Uncharted shání parťáka

Hrdina Uncharted shání parťáka

30.03.2019

Herec Tom Holland (Spider-Man: Daleko od domova) má momentálně plné ruce práce s tím, aby neprozradil žádný důležitý spoiler ohledně blížících se Avengers: Endgame, už brzy ho ale čeká natáčení… (více)

Reklama

Reklama