Reklama

Reklama

Muži v černém: Globální hrozba

  • USA Men in Black: International (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Muži a ženy v černém vždycky chránili Zemi před šmejdem z vesmíru. Ve svém novém dobrodružství čelí dosud největšímu globálnímu ohrožení: zákeřnému dvojímu agentovi v organizaci Mužů v černém. (Falcon)

Recenze (454)

luka4615 odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosté zklamání. Při sledování snímku Men in Black: International Vám přijde, že tohle má s původními filmy společný snad jen název. Režisér F. Gary Grey totiž tento počin pojal jako nějakou křiklavě barevnou, logiku postrádající jízdu mezi kontinenty, kde se v mezičase řeší migrace a feminismus, pročež zcela postrádá duši a je zoufale nudná a prázdná. Upřímně, vyjma několika pěkně nasnímaných sekvencí, které jdou ještě navíc spočítat na prstech jedné ruky, mne nezaujalo zhola nic. Men in Black: International je tedy v mých očích opulentní, avšak zcela zbytečnou podívanou, na níž je až bolestivě vidět, jak se Tessa Thompson nepřirozené pitvoří a že Chris Hemsworth je bez kladiva zcela nezajímavou postavičkou. Tohle vážně bolelo. PS. Co tam KRUCINÁL dělá Liam Neeson?! „Always remember: the universe has a way of leading you to where you're supposed to be, at the moment you're supposed to be there.“ ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ve srovnání s ostatními díly je tohle strašně sterilní. Fórky příliš nefungují a když už, je tu cítit snaha nepouštět se do konfliktních témat. Trikově je film sice na úrovni, ale není tu nic, co by člověk neviděl jinde a akce, pokud na ní dojde, je nicneříkající. Herecky sice solidní, ale zatímco Jones se Smithem se skvěle doplňovali a tvořili sehraný tým, Thompson a Hemsworth tady spíš soupeřili, kdo si utrhne větší díl pozornosti. A to je špatně. Něco si tu člověk najde a vyloženě nuda to není, ale celkově to působí strašně zbytečně. 40% ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Dá sa povedať, že z celého kúzla MIB zostali len tie čierne obleky. Pritom casting nevyzeral špatne. Kto už by mal nahradiť Willa Smitha (áčkovú hviezdu s talentom pre nevážno) než práve Chris Hemsworth? Lenže z neho urobili až priveľkého floutka bez príčiny. Tessa Thompson sa tu v mojich očiach slušne pochovala. Jej pokusy o humor pôsobili priveľmi natrénovano. Som si musel často hovoriť, že na to proste nemá charizma/talent. Jediné čo fungovalo boli momenty, keď sa k ústrednej dvojke občas pridal Pjéša. Príbehu okrem fungujúcej dvojice a uvoľnenosti chýbal aj dostatočne atraktívny záporák. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak po rokoch som dostal chuť to skúsiť. Hlavne kvôli Rebecce Fergusonovej. A to je teda katastrofa. Od akcie som nič iné ako nenápaditý nudný digibordel nečakal. Takže v tomto ohľade je to v poriadku. Ale nemala to byť aj komédia? Ja som sa teda ani raz nezasmial a ani som si nevšimol nejaký náznak toho, kedy som sa teda zasmiať mal. Ono už obsadenie je totálny fail. Áno, sú to sympaťáci a viacerých tých hercov mám rád, ale ani jeden z nich nie je komik a nepamätám si nejaký film, v ktorom by boli naozaj vtipný. Takže zápletka o ničom, akcia takisto, humor nula bodov. Hm, tak aspoň za tú Rebeccu dávam jednu hviezdu. Ale aj ona tu vyzerá divne. 2/10. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Tak takhle šedivý a průměrný film s vyloženě podprůměrným scénářem a dost laciným vizuálem jsem teda nečekal. Ne s takovým obsazením. Je to skoro bez děje, hlášek je pomálu a většinu z nich obstarává roztomilý mrňous Pawny a i ta troška akce je strašně umělohmotná. Dialogy to má divné, Hemsworth si viditelně neví moc rady a spíš přehrává. Jako nikdy jsem z téhle série nebyl vyloženě odvařenej, ale minimálně jednička byla dost fajn komedie. Tohle mi ovšem přišlo místy vyloženě nezvládnuté a bezpohlavní. ()

Seabeast 

všechny recenze uživatele

S duchem původních MIB má tenhle paskvil pramálo společného. Přestože legendární jednička stále stojí na vrcholu piedestalu, tak už i dvojka (nutno připustit dost průměrný díl, který mě prvně dost zklamal) je oproti tomuhle mistrovské dílo. Příběh je celkem o ničem a nebetyčně vše okolo dost nudí. Hlavní postavy a jejich hlášky jsou tak latentní a impotentní, že jsem se modlil, aby už byl konec. Vše je tu poplatné k současné dekadentní kinematografii (zdravím agitku na feminismus) snažíc se ždímat koncept Mužů v černém o sto šest. Trojka oproti druhému dílu aspoň nabídla solidní příběh, vtipné scénky a určitou hloubku. Zde je ticho po pěšině. Naprosto toporné herecké výkony, snaha o nabitou akci a vše působí jak trapný pokus o přiblížení Mužů v černém dnešní generaci. Kult byl bravurně zazděn. ()

zablaga 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa to veľmi drží nad vodou Chris a jeho postava, ostatné je skôr sklamaním než príjemným prekvapením ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Aj keď som mal celý čas pocit, že sa pozerám na kúsok, ktorý vyprodukovalo nejaké streamovacie štúdio ( no comment ), v celku som sa bavil. Ale nie tak ako pri trojke a dupľom nie ako pri dvojke. Ako som sa bavil pri jedničke, je tým pádom zrejme jasné. ()

vurhor 

všechny recenze uživatele

Thor a Valkyrie to nezvládli. Naprosto chápu, proč je dali zas k sobě. I přestože to jsou zde oba vcelku nezajímavé charaktery (on přehnaný ňouma, ona votravně ve všem dokonalá), chemie je mezi nimi dobrá, ale celkový dojem z filmu to nezachraňuje ani náhodou. Noví Muži v černém se sice opět vytasí s pitoreskně vyhlížejícími emzáky, vychytanými zbraněmi, charakteristickou hudbou, atd., ale kouzlo z původních dílů nezachytili ani náhodou. Vizuálně dobrá a vcelku zábavná podívaná, plus dobrý jiskření mezi oběma hlavními postavami, jsou asi hlavními pozitivy, jinak je vše na těžkém průměru až podprůměru. Sakra, ani vtipný to nebylo. Muži v černém nebyli vtipní! To je prostě selhání jak hrom. Nemluvě o tom, že každý předešlý díl měl výrazného hlavního padoucha, tady je to dost slabota. Celkově je ten film takový nemastný, neslaný. Neumí do sebe vtáhnout, ale ani pořádně naštvat. Nejde si s kamarády povídat o tom, co byly naše nejoblíbenější scény, ale ani s nimi nejde si na film pořádně zanadávat. Slabší 3* ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Absolutní tucťák a jasná cucačka ze zajeté značky. Nicméně Chris je charizmouš a pár vtípků se nejde, takže mě to nijak extra nesralo. Jen je to absolutně zbytečné. ()

Adasin 

všechny recenze uživatele

Muži v černém: Globální nuda. Takovýhle název sedí víc, než se na první pohled zdá. Nejenom, že noví Muži v černém patří mezi nejnudnější filmy (nejen) roku 2019, jsou dokonce tak nudní, že na ně do kin skoro nikdo nepřišel (a to se jinak aspoň u nás chodí i na horší věci) a jejich globální tržby jsou prostě průser. Zaslouženě. Kdo by šel na takovou nudu znova? A kdo by něco takového doporučil svým příbuzným, známým či přátelům? Přitom před premiérou měl film celkem dobrou výchozí pozici: zajímavé obsazení plné hvězdných jmen, spojení s celkem populární značkou, a z fajn trailerů to vypadalo na vtipný akční výplach se super audiovizuálem. Příběh u téhle série nikdy nebyl super komplikovaný, ale minimálně napoprvé fungoval díky dobře napsaným postavám. Dvojka už byla trochu mimo, ale díky krátké stopáži se to ještě dá. Trojka je ještě i s ohraným konceptem cestování v čase taky ujde. Ovšem čtyřka nebo spíš spin-off je tragédie. Necelé dvě hodiny mi připadaly asi jako čtyři. Příběh úplně vyšuměl. Postavy nic moc, ani přes fajn obsazení jsem si nikoho neoblíbila, chemie mezi nimi taky nefungovala, prostě tam herci vedle sebe akorát odříkávali repliky. Když se někdo na někoho naštval nebo měl vůbec vůči někomu projevit nějaké emoce, nebylo tam nic. Opravdu je zarážející, že ve třetím Thorovi to Chrisovi s Tessou tak fungovalo. Otázkou je, jestli je to jen lazy writingem zde nebo se ve skutečnosti nemusejí. Doufám že to první ----- Akce taková nijaká, bez zajímavého nápadu, přitom zrovna tady jsou podle mě díky nekonečně druhů mimozemšťanů možnosti nekonečné. Na soundrack si po pár dnech vůbec nepamatuju. A humor? Tak tam už nefungoval vůbec. Zkrátka v tom filmu nic není. Je úplně prázdný. Ani ten merch si po tomhle nemá člověk chuť koupit. 4/10 ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

První MIB film, který jsem kdy viděla. A je to přesně taková kravina, jakou jsem po traileru čekala. Zbytečné. 2* ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Hm, tak tohle nebylo dobrý. Nuda po většinu času, všechno, co jste měli rádi v prvních díle, je na jednou pryč a najednou je tu pusto a prázdno a jakási parodie na muže v černém, která nebyla ani chvilku vtipná. Velký špatný. 40% jen za fajn efekty. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Celé je to luxusní jednohubka. Bohužel ne ve filmovém slova smyslu. Jde spíš o vzhled. vcelku vyšperkovaný vyzuál s fajn triky a krasně lesknoucím se vším, co se lesknout má. Jenže na tom dneska film neobstojí. Chris je prostě Thor, jak ale vyleze jinam, nějak mu to charisma přestává stačit. Když si vybavím, že Statham utáhl MEGa... Tessa je pěkná baba a i když je teď tak nějak všude, netrápí mě to. Jenže ani v jejich silách není tak velký film udělat. Na druhou stranu chemie mezi těmi dvěma funguje. Ale zase jen na půl. V rámci zaměstnání jsou skvělá dvojka, když po sobě ale začnou pomrkávat, nevěřím jim to. Zklamaní z filmu, pokud mu dáte šanci nebudete, jenže za 2 měsíce si budete pamatovat možná dvě věci. 65 procent ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

S velmi odřenýma ušima za tři. Extrémně dětské, naprosto udolaný Chris Hemsworth. Tessa Thompson taky žádná sláva. Z nostalgie k universu dávám tři a efekty pěkné. Ale čekal bych opravdu něco více, myslím že Hollywood má tedy navíc než na polovičatou, neskutečně předvídatelnou náhražku originálních MIB! ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Být to samostatný film, užil bych si to a dal s klidem čtyři. Ale tohle má být MIB. Takže... Super efekty, ani herci mi vůbec nevadili (i když, Will tam prostě chyběl), ale co ten od počátku prokouknutelný scénář? Já fakt už od prvních scén odhadl celkem přesně, jak to bude končit. Trapný! Předchozí díly tuhle záležitost naprosto s klidem drtí snad úplně ve všem. A humor? Ten taky zapadl do rutiny. Chápu to zklamání, MIB je značka, na které jsem vyrůstal. A někdo ji tu řádně zprznil. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Trošku nezvyklé vídět jiné agenty, než byli Will Smith a Tommy Lee Jones. Vždyť ti dva byli u zrodu této kultovní klasiky. Humoru je to fakt málo a občas byl až příliš dětinský. Nevím, na kterou cílovku tenhle film míří. Navíc vaří z vody. Tohle je jen další jednohubka na deštivý den, kdy máte dlouhou chvíli. ()

Související novinky

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Proč Muži v černém selhali?

Proč Muži v černém selhali?

19.06.2019

Začíná se z toho stávat skoro pravidlo. Blockbuster X několik měsíců před premiérou narazí na produkční problémy. Následně se musí přetáčet, filmové servery mezitím analyzují každičkou spekulaci, a… (více)

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

14.06.2019

O pokračování Gladiátora se mluví už pár let. Šílený scénář ke dvojce dokonce kdysi napsal herec, scenárista a skladatel Nick Cave, který měl v plánu poslat zesnulého Maxima do podsvětí plného… (více)

Hrdina Uncharted shání parťáka

Hrdina Uncharted shání parťáka

30.03.2019

Herec Tom Holland (Spider-Man: Daleko od domova) má momentálně plné ruce práce s tím, aby neprozradil žádný důležitý spoiler ohledně blížících se Avengers: Endgame, už brzy ho ale čeká natáčení… (více)

Reklama

Reklama