Reklama

Reklama

Muži v černém: Globální hrozba

  • USA Men in Black: International (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Muži a ženy v černém vždycky chránili Zemi před šmejdem z vesmíru. Ve svém novém dobrodružství čelí dosud největšímu globálnímu ohrožení: zákeřnému dvojímu agentovi v organizaci Mužů v černém. (Falcon)

Recenze (453)

Rimsy 

všechny recenze uživatele

Sudé díly Mužů v černém zjevně dopadají o poznání hůř než ty liché. Nemastná neslaná kampaň nezvykle trefně odrážela výsledné kvality filmu, které jsou prostě zcela průměrné. Hemsworth a Tessa Thompson jsou sami o sobě fajn, ovšem chemie mezi nimi téměř vůbec nefunguje – což se projeví ještě výrazněji při vzpomínkách na agenty J a K. Neeson a Emma Thompson je přehrávají, ani oni však neudělají nic se scénářem, který je nejen docela tupý a zmatený, ale hlavně absolutně nudný! Digitální emzáci a tu a tam záblesk slušné akce spíše umocní, jak se většinu skoro dvouhodinové stopáže neděje nic zajímavého, a tak noví Muži v černém bohužel selhávají jako komedie i jako akční film. Nejedná se o zjevné béčko jako v případě druhého dílu, ani nekoukatelnou sračku, která člověka urazí; jen je tahle všemi směry šedivá novinka zcela zbytečná. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Nejlepší cestou jak pojebat, tedy pardon, chtěl jsem samozřejmě říct „restartovat a přiblížit nastupující degeneraci“ třikrát skvěle fungující značku, je vykopnout několikanásobně úspěšného režiséra i scénáristy, ty nahradit pachateli Transformrdsů, nedohodnout se s hlavní hereckou hvězdou, která to z 50ti procent celé táhla, načež místo ní obsadit toporného nehereckého bukvoida a nesympatickou negrovalkýru!!! z Assvendžrů, a jako ústředního hláškujícího mimozemšťana zvolit místo šarmantního vtipného mopse toho odporného, trapného a až neeticky nevkusného pamrda z Alzy. Nějaké ty třináctky sice dozajista zasunou ruku hlouběji do klína, pár mentálně omezených školáků přeleští násady kladívek a na Černý pátek stoupnou ešopům pro mongololidi tržby za Eply, které jsou stále stejně předražené, ale stačí, aby ta iritující jebka hnusně zapištěla „SLEVY“ a blahoslavené stádo ihned spokojeně zabučí a mohutně zašopuje, ovšem fanouškovi předchozích skvělých počinů to zanechá jen zarudlé čelo od toho neustálého dlaňopleskání se do něj a dobrý důvod táhle a čvachtavě si poté usrat. Dějově ploché, veskrze nevtipné, nudně předvídatelné, doprasené hnusnou digitální kamerou a zoufale špatně zahrané, a to nejen tím oslizlým homodepilátem s obličejovou obrnou, ale i nekrotickým dědou Nýsnem a strnule androgynní Emou. Jako popkulturní dávidlo či předražená reklama na Mazdu to snad fungovat bude, avšak já už se teď xmrti děsím, co přijde v pětce. Přežvýk Buzmen a Plísňák Larsnová unyle pronásledující mluvící hovno z planety Diarea? ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Podivuhodně matná záležitost, která tak moc chce hrát na jistotu, až ze sebe nedostane jediný výraznější tón. Proti castingu nemůžu říct v podstatě ani popel, s touhle sestavou to rozhodně šlo uhrát. Jenže vtipy jsou tak úmyslně neškodné, až si jich člověk většiny ani nevšimne. Zásahy producenta Waltera F. Parkese, které vedly k masivnímu přepisování původního (údajně velmi dobrého) scénáře, se na filmu opravdu ošklivě podepsaly. V jádru je to v podstatě taková obyčejná sci-fi pro nejmenší diváky o holce, která se připlete k vysněnému dobrodružství. A nic dalšího tam není. Ale vůbec. Dokonce i ta provázanost s předchozími díly je hrozně dietní. Zasloužený propadák, který dokázal jediné: vylepšit dojem z dvojky. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tihle Muži v černém mají jednu skvělou kartu na svý straně - letňáky. Jako dát si pivko, obejmout holku a koukat na biják někde kdekoli venku tak mě nic nechybí. Holky tam maj Chrise co háže frajerský úsměvy na všechny strany a působí jako frajírek na druhou. My tam máme Tess, která minimálně sexy postavou jisto jistě disponuje, panicové efekty a všichni dohramady jakž takž humor, navíc si i trošku zacestujeme čili film má otevříno opravdu pro mnoho skupin. Jo, někdy si člověk říká , fakt lidský tělo umí přerazit trupku, vstát a akčnit ? Jenže sere mě to ? Ne ! Jo a je tam taky spousta mimozemšťanů v různým často vtipným podání podání, což beru. Feministky jistě potěší hláška, proč Men in Black, když jsme ženy, tak snad už se to příště povede a budou v názvu ženy a bude o jeden v amerických filmech již tradiční ubulenej dialog méně. Film jinou ambici než odfrk v kině nemá a to mě je na něm sympatický, to že přečteš hlavního padoucha v půlce flmu, že někdy si říkáš, ale no tááák, v pohodě přebije lehkost s jakou je film natočen. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečné pokračování, které s původní filmovou trojicí má společné jenom pojmenování Muži v černém. Dokonce i šéfku organizace dělá Emma Thompson a dokonce i ona na to jméno agentury sama s nepochopením naráží. Plus, aby Hollywood film něčím ovzláštnil, tak vytvořil novou, absolutně nepravděpodobnou dvojku, kde domnělá jistota Chris Hemsworth pořádně nedokáže mít prostor na to být pořádně vtipnej a jeho něžnější kolegyně – Tessa Thompson – ve filmu tak nějak jenom je. Nezábavné, nudné, bez nápadů, zbytečné pokračování existující jenom, aby něco vydělalo. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

5/10. Zklamání. To co dělalo MIB sérii vždy tak vyjímečnou je pryč a zbyla jen generická akční jednohubka, která postrádá mezi charaktery jakoukoliv chemii, originální design emzáků či slušné fóry. Na papíře to muselo znít dobře, ale výsledek je jedna velká, nevýrazná šeď, kterou do pár dnů zapomenete. Promarněná šance. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Mladá agentka M a britský veterán H musí spojit síly, aby zastavili hrozbu, která chce zničit celou planetu. A tak jezdí mezi Londýnem, New Yorkem, Afrikou a Paříží. A nudí. Noví Muži v černém postrádají vtip, nápady, chytrý příběh i zajímavé hrdiny. A nemají co nabídnout ani fanouškům série, ani nenáročným fandům velkých sci-fi komedií. Zbytečný film. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $110miliónovTržby USA $37,301,419Tržby Celosvetovo $111,001,419Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Fakt zle, vatové, bez náboju suchopárne. Ani neverím, že na tomto vôbec robil režisér F. Gary Gray, však Furious8 bola pre mňa akčná delikatesa ale toto je čisté utrpenie. Herci ako bábky bez iskry, však Chris Hemsworth a Tessa Thompson dosť dobre fungovali v Thorovi 3 ale tu su úplne mimo, gagy do prázdna ani raz som sa na ničom neusmial, nepobavil. Dejovo prázdne, čistý kastrát scenára. 3D úplne zbytočné. /videl v kine 3D verziu: 40%/ ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Jako film na dívčí sleepover, při kterém se pije, kecá a občas koukne na sexy Hemswortha, je čtyřka Mužů v černém naprosto ideální. Pokud od ní ale chcete cokoliv jiného, tak jděte o dům dál, protože tu takhle drahá nuda už dlouho nebyla. Vlastně jsem měl pocit, že F. Gary Gray podal hercům A4ku s příběhem a šel spát do přívěsu, jelikož ho absolutně nezajímalo, jak se tak extrémně průhledná sci-fi natočí. Tessa tudíž chodila před kamerou a tvářila se nijak, Hemsworth neustále mlel o čemkoliv, co ho napadlo, a druhý štáb to nakonec vycpal hrstkou marných pokusů o akční scény. U Sony nedrží embargo na recenze do poslední chvíle náhodou. Tady musí být všem jasné, že čeká Muže v černém stopka na dalších deset let, jelikož se v kinech bude regulérně usínat! (4/10) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nechápu jak je možné, že režisér Ctihodného Občana, Straight Outta Compton a Rychle a Zběsile 8 natočí tak sterilní a nezajímavou nudu. Ten film nenabízí zajímavý vizuál ani akci, herecky je to docela fajn, ale Hemsworth dost přehrává a humor funguje spíš zřídka. Opravdu nevím, kde se co pokazilo, ale Men in Black působí jako druhá až třetí liga oproti tomu, co do kin chodí běžně. Slabší průměr. 40% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Znie to akoby som bol degradovaný a povýšený zároveň.“ Nechcem sa hrať na kazateľa, ale pri filmoch ako tento človeku napadne, že svet je nefér. Máte množstvo talentovaných ľudí, ktorí ak by dostali príležitosť, mohli by tvoriť parádne filmy. Namiesto toho nejaký fušer, ktorého stredné meno by mohlo byť Nuda, dostane 110 miliónov a natočí TAK strašne neviditeľný film, po ktorom neštekne ani pes. A to poznám všelijakých psov. Ale po tomto by neštekli fakt ani ony. Zúfalo nudné. Takmer ma to až bolelo pozerať. Cameá (mopslík, šváby) to fakt nezachránia. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jako uprimne, kdyz pominu jiny herecky obsazeni, vazne se to tak moc lisi od minulejch dilu? Ja bych teda nerek. On i pribeh je dost podobnej, zase tu mame nakou invazi a tajemnou zbran od hodnejch mimozemstanu. Jasne, tempo by mohlo bejt obcas trochu sviznejsi, ale mensi mnozstvi akce je vyvazeny vetsim mnozstvim forku, ktery sice nejsou nejak smrtici, ale rozhodne pobavi. Vedlejsi postavy jsou zabavny, hlavni dvojice je sympaticka a docela jim to spolu ladi a kdyz uz na nejakou tu akci dojde, tak je docela fajn a trikove bezchybna. Zadna kultovka z toho asi nebude, strihac se mohl vic snazit, ale jako prijemna sci-fi oddechovka, proc ne, ja se bavil slusne. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Má paní říká, že jsi vypatlaný blb, jehož naivita a debilita ohrozila existenci celé planety." Muže v černém mám mnohem radši než machrujícího muže a mazanou ženu v černém. Matematicky bych to vyjádřil tak, že H+M <<< J+K. Asi tak. Nicméně se hrdě přiznám, že chvílemi jsem se i bavil. Lehkovážnej pózér H totiž nabídl záblesky zábavy, vrátnej u MiB mě svým poplachem rozsekal a alzák Pěšák rozjel hláškování na plný pecky. Někdy se mi trefil do nálady, jindy ne, ale snahu já cením. A jelikož nevlastním odvahu ani deatomizér sedmý série, tak prozatím nechám záchranu světa na povolanějších a dám si přitom nějakej popcorn. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Absolutní bezradnost "série" Mužů v černém (respektive opakovaná selhání v nastolení "série" po jednom povedeném blockbusteru) bohužel neprodukuje zábavné chyby, ale jen nudu a úmornost. Nejzajímavější je, že se tu ukazuje, jak moc Hollywood nakonec bezradný a odsouzený k jen náhodným úspěchům. ()

Morien odpad!

všechny recenze uživatele

Typický produkt studiového "snažení", kalkulování, přepisování, přetáčení a jiného všemožného syntetizování. A je to škoda, neboť záporáčtí bratři mohli být pěkně cool. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Mrzí mě, že nikdy nevzniklo pokračování s Willem Smithem a Lindou Fiorentino. Místo toho dostává člověk po 22 letech reboot, kde si tvůrci poměrně dost pomáhají ingrediencemi z jedničky, ale v jejich podání to nechutná vůbec dobře. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Divný slepenec s pěkným vizuálem, bohužel unyle zrežírovaný. Je zvláštní, že vůbec nefunguje chemie mezi hlavní hereckou dvojicí, když jim to v posledním Thorovi spolu tak šlo. Scénář slabý. Za pár let zkuste R-kový restart. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Asi netřeba připomínat, že jsem velký fanoušek původní trilogie, jež jsem viděl mnohokrát (nefanoušek pravděpodobně do kina nevyrazí, respektive vzhledem k výdělkům nevyrazil). Kvůli rebootování jsem od dalšího dílu příliš nečekal, naději dodalo pouze angažmá F. Garyho Graye, jehož Straight Outta Compton je sice boží, ale evidentně se nejedná o univerzální talent tohoto čerstvého oblíbence filmožroutů. Bohužel, čtyřka Mužů v červém (ano, je to sequel s jinými postavami) definice nemastné neslané drahé “zábavy,” která ale není ani příliš vtipná a nakonec ani zábavná. Hemsworth se pitvoří přesně v jeho stylu, ale zábavné to bylo naposled u rebootu Bláznivé dovolené (ty scény ve kterých vystupoval). A Tessa Thompson si pravděpodobně myslí, že má mnohem vyšší charisma, než ve skutečnosti má. Zkrátka a dobře jsem po těch devastačních recenzích příliš nečekal, zklamán nejsem, ovšem taky jsem nedostal nic nad očekávání jako se mi to nedávno stalo u posledních X-menů. Pravděpodobná stopka pro tuto sérii mě tedy příliš nemrzí a spíše mne zajímá, co u Soňáků zas za pár let vymyslí. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Možná je to tím, že mě minulý týden nehorázně nebavila Dark Phoenix, ale MIB4 je pohodová letní zábava, která se parádně hodí do letňáku (díky Enšpígle). Twisty jsou sice tak průhledné, jak jen to jde (včetně "šulina" - až uvidíte, tak pochopíte), ale postavy baví a v kině nudou neusnete. Místy se F. G. G. potácí s režií na hraně televizní produkce a scénář si na nic inteligentního nehraje, ale zásadní problém s tím nemám. Emzáci jsou navíc opět povedení (i když někdy plní vyloženě roli - "Kup si merch!) a svět MIB se zase o něco málo rozrostl. Rebecca Ferguson je skvostná, ale zpětně se mi rozleželo v hlavě, že ve filmu nebylo vlastně nic "navíc". Tím pádem 4 hvězdičky dát nemůžu... ()

Související novinky

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Proč Muži v černém selhali?

Proč Muži v černém selhali?

19.06.2019

Začíná se z toho stávat skoro pravidlo. Blockbuster X několik měsíců před premiérou narazí na produkční problémy. Následně se musí přetáčet, filmové servery mezitím analyzují každičkou spekulaci, a… (více)

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

14.06.2019

O pokračování Gladiátora se mluví už pár let. Šílený scénář ke dvojce dokonce kdysi napsal herec, scenárista a skladatel Nick Cave, který měl v plánu poslat zesnulého Maxima do podsvětí plného… (více)

Hrdina Uncharted shání parťáka

Hrdina Uncharted shání parťáka

30.03.2019

Herec Tom Holland (Spider-Man: Daleko od domova) má momentálně plné ruce práce s tím, aby neprozradil žádný důležitý spoiler ohledně blížících se Avengers: Endgame, už brzy ho ale čeká natáčení… (více)

Reklama

Reklama