Reklama

Reklama

Demolice

(seriál)
  • Kanada Blowdown
Akční / Reality-TV
Kanada, 2008, 46 min

Obsahy(1)

Demoliční tým se musí vypořádat s úspěšným provedením demolic světoznámých komplexů a staveb. Každá z epizod se soustředí na nebezpečí, výzvy a strategie daného typu vysoce riskantních demolic. Tyto budovy byly postaveny, aby odolaly času, gravitaci a přírodním katastrofám, a proto je každá akce obrovskou výzvou. Seriál kombinuje vysoce napínavé záběry a vizuální efekty a komplexně osvětluje pozadí kontrolovaných demolic. Zároveň poukazuje na překážky, s nimiž se tým musí vypořádat. Je třeba spolehnout se na zkušenosti a intuici, aby se jim podařilo zničit nezničitelné. Fotbalový stadion v Indianapolis pro 60 000 diváků, 15 000 tun vážící špionážní loď u pobřeží Floridy, první věž odolná vůči hurikánům na South Padre Island – to jsou jen některé z případu, které budeme sledovat. Jde o umění i vědu a vzhledem k odlišnostem potřebuje každá stavba nová pravidla. Podívejte se zblízka na proces a dosud nevídaný rozbor demolic jako takových. (National Geographic)

(více)

Recenze (3)

Marze 

všechny recenze uživatele

Zhlédl jsem na výborné televizi Prima Zoom. Občas je demolice technický oříšek. Člověk si musí uvědomit, že už výrobou výrobku je zároveň odpad. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Videný diel o demolácii ''nepotopiteľnej lode''. Okrem nudných detailov o pipľavej práci demolážnikov a ich malicherných problémov sa tu nevyskytnú žiadne zaujímavé informácie, celkovo je tých informácií pomenej. Animácie sú príliš jednoduché a aspoň 10-krát zopakované. Zaujali iba 2 scény: zhadzovanie niekoľkotonových kotiev a statický kamerový záber na potápajúcu sa loď pod hladinu mora, a to je dosť málo. 50% ()

Reklama

Reklama