Reklama

Reklama

Demolice

(seriál)
  • Kanada Blowdown
Akční / Reality-TV
Kanada, 2008, 46 min

Obsahy(1)

Demoliční tým se musí vypořádat s úspěšným provedením demolic světoznámých komplexů a staveb. Každá z epizod se soustředí na nebezpečí, výzvy a strategie daného typu vysoce riskantních demolic. Tyto budovy byly postaveny, aby odolaly času, gravitaci a přírodním katastrofám, a proto je každá akce obrovskou výzvou. Seriál kombinuje vysoce napínavé záběry a vizuální efekty a komplexně osvětluje pozadí kontrolovaných demolic. Zároveň poukazuje na překážky, s nimiž se tým musí vypořádat. Je třeba spolehnout se na zkušenosti a intuici, aby se jim podařilo zničit nezničitelné. Fotbalový stadion v Indianapolis pro 60 000 diváků, 15 000 tun vážící špionážní loď u pobřeží Floridy, první věž odolná vůči hurikánům na South Padre Island – to jsou jen některé z případu, které budeme sledovat. Jde o umění i vědu a vzhledem k odlišnostem potřebuje každá stavba nová pravidla. Podívejte se zblízka na proces a dosud nevídaný rozbor demolic jako takových. (National Geographic)

(více)

Recenze (3)

majo25 

všechny recenze uživatele

Videný diel o demolácii ''nepotopiteľnej lode''. Okrem nudných detailov o pipľavej práci demolážnikov a ich malicherných problémov sa tu nevyskytnú žiadne zaujímavé informácie, celkovo je tých informácií pomenej. Animácie sú príliš jednoduché a aspoň 10-krát zopakované. Zaujali iba 2 scény: zhadzovanie niekoľkotonových kotiev a statický kamerový záber na potápajúcu sa loď pod hladinu mora, a to je dosť málo. 50% ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Zhlédl jsem na výborné televizi Prima Zoom. Občas je demolice technický oříšek. Člověk si musí uvědomit, že už výrobou výrobku je zároveň odpad. ()

Reklama

Reklama