Reklama

Reklama

Návrat na zapomenutý ostrov

  • USA Return to Nim's Island
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Film Návrat na zapomenutý ostrov je pokračováním kasovního trháku Zapomenutý ostrov. Čtrnáctiletá Nim (Bindi Irwin) touží víc než kdo jiný chránit svůj milovaný ostrov i zvířata, která ho obývají. Když jejich domov začnou ohrožovat bezcitní stavitelé hotelů a chamtiví pytláci, Nim pochopí, že k záchraně ostrova bude muset spojit síly s cizincem Edmundem, uprchlíkem z pevniny. Jen s jeho pomocí se může postavit na odpor zloduchům ničícím jejich svět. Film Návrat na zapomenutý ostrov, od producentů snímku Letopisy Narnie, vznikl na motivy románové série autorky Wendy Orr a s jistotou uchvátí diváky všech věkových kategorií. Ve vedlejší roli se představuje Matthew Lillard (Scooby-Doo). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

whack 

všechny recenze uživatele

15 ročná ochranárka Bindi Irwin alias Nim bojuje v pralese proti pytliakom. Ekologický film, ktorý ničím neurazí, určený pre mladších divákov. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Hodně velká snaha o rodinný film, totálně se nepovedlo nikdy kolem Odpadu jenom propluly. Herecky a příběhově mě to prostě nebavilo těžká nepovedená nuda. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pokračování celkem milého snímku s Gerardem Butlerem a Jodie Foster, ovšem s tím, že se ani jeden z těchto herců nevrátil. Nakonec, nevrátila se ani představitelka Nim, Abigail Breslin. Pokračování stojí na tom stejném, co předchozí film, v podstatě jde o to zachránit jeden ostrovní ráj. Silně ekologické, rádoby dobrodružné, zbytečně digitální a neskutečně průhledné bez jediného pořádného nápadu a vlastně i bez pěkných záběrů. Prostě nic, co v televizi nevidíte normálně. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že návrat na ostrov je bez hviez typu Abigail Breslin a Jodie Foster, vyznieva snímok príjemne rodinne a milo. Síce nič nové a prevratné,... ()

MELODY 

všechny recenze uživatele

Chyba bude v tom, že nejsem cílová věková skupina. Kdyby mi bylo deset a měla nakoukáno tak třicet druhořadých animáků, mohlo by se mi to docela líbit. ()

mirkath1

všechny recenze uživatele

No hodnotit to nebudu, protože jsem vydržela sledovat film 26 min a další hodinu bych nezvládla. Možná kdyby mi dovolili po zhlédnutí hlavní hrdinku nafackovat. Tak šíleně mi lezla na nervy, že mi začalo být u prdele co se s ostrovem stane. ()

Reklama

Reklama