Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marii a Tomkovi je něco přes třicet a deset let jsou manželé. Žijí na malém městě. On se profesně realizuje v designu nábytku, ona na radnici. Společně zařizují byt a čekají dítě. Zdá se, že jejich pokojný život nemůže nic narušit. Jednoho dne však Marii znásilní starosta, který po ní dlouho touží. Marie se rozhodne znásilnění nenahlásit na policii a nepovědět nic ani svému muži. Od toho dne však začíná jejich láska procházet zatěžkávací zkouškou. (Zlín Film Festival)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

dwbmb 

všechny recenze uživatele

Bezvadně natočený rozklad manželství po té, co těhotnou Marii znásilní její šéf. Partnerské drama zaměřené na duševní proměny dosud idylického páru, které vám úsměv na tváři rozhodně nevykouzlí. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Všedný príbeh, aký sa môže prihodiť každému. Ale riadna dávka slovanskej depresie mu dodáva naliehavosť, ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Marcin Dorociński v roli chlapíka, ktorému zo žiarlivosti prepne v palici. S ubiehajúcimi minútami filmu sa mi jeho charakter čoraz viac a viac zhnusoval. Výborná psychologícká záležitosť jedného manželského vzťahu narušeného hlavne výtvorom falošných domnienok. P.S.: Scéna s minerálnou vodou na námestí ma od smiechu rozsekala na kúsky! ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama