Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Miroslav Donutil a jeho hosté v nejnovější zábavné show, která divákům přiblíží historii vzniku televizní zábavy.
Jak vznikaly všechny ty dodnes úspěšné a oblíbené pořady, které si diváci stále žádají a znovu a znovu je sledují. Budeme vzpomínat na tři generace televizní zábavy. Zábava není úplně snadná disciplína, jak vám potvrdí všichni, kdo se s tou lehkonohou Múzou blíže seznámili – ať už jako herci, režiséři či autoři nebo dramaturgové. Přesto jí ale většinou zůstali věrni a vyloudit divákův úsměv – či dokonce smích – se stalo jejich životní náplní. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

kingik 

všechny recenze uživatele

Legendy nelegendy, tahle pocta v podobě vzpomínání na ně, je dost bídně realizována, vzhledem k jejich nesmrtelnému formátu. A pokud jde o proklamovaný vznik televizní zábavy, smrskne se to jen na pár příhod z natáčení. Když se chce pořad svědomitě věnovat každému významnému střípku v televizní zábavě, tak rozhodně nemůže vše pojmout do hodinového rozpětí. Rychlé střídání hostů po pravici a levici moderátora pořadu Miroslava Donutila, mělo za následek poměrně dost prázdný a vesměs stručný přísun poznatků z jejich uměleckého života. Doslova na otočku se zastavili známé tváře, které sice působili uvolněně a vstřícně, ale paradoxně televizní zábava nějak vázla. Ona už vázne delší dobu. Zemřela - to je přesnější. Mé hodnocení: 40% ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Na legendy skutečné televizní zábavy se podívám rád a ocením tak třeba jejich celoživotní práci. ()

Reklama

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Donutil odkecá 80% celého pořadu sám, kdy vykládá co ta legenda natočila, udělala, nazpívala, a ona pozvaná legenda - která tam je asi 5 minut - se povinně usmívá, řekne 2 věty, a už se hrne legenda další. Strašně zkratkovitý pořad, který nemá šanci legendu představit nějak obšírněji. Rychle další. V malých vsuvkách Vám známé tváře řeknou jak byly poctěni že s tím a tou mohly prohodit 3 slova v době kdy měly na hubě beďary a vylezly ze školy. Další zbytečný pořad o ničem. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Spíše besední pořad než cokoli jiného. Donutil si povídá s hosty, kteří zažili vznik České televize od jejího počátku. Moc zábavné to nebylo, sem tam se člověk pousmál tomu, jak to dříve fungovalo a jak televize začínala. Ale jinak mi to moc užitečné nepřišlo. Ukázky starých pořadů jen podmalovávají vystoupení hostů. Navíc u písniček, které jsou nově přezpívané, je bohužel jasně poznat, o kolik je originál lepší. První díl se věnoval létům padesátým a šedesátým. Druhý díl mapoval léta sedmdesátá a osmdesátá. Třetí díl se věnoval pořadům let devadesátých. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama