Reklama

Reklama

Exkluziv!

(pořad)
  • Česko Exkluziv Kateřiny Brožové
Talk-show
Česko, 2013

Scénář:

Kateřina Brožová

Kamera:

Jan Kvasnička

Účinkují:

Kateřina Brožová, Martin Dejdar, Stanislav Motl, Aleš Cibulka, Michal David, Karel Gott, Ivana Gottová, Lucie Bílá, Jana Švandová, Stanislav Hložek, Josef Laufer, Iva Hüttnerová, Jitka Zelenková (více)

Obsahy(1)

S hvězdnou Kateřinou Brožovou do světa hvězd. (TV Barrandov)

Recenze (34)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Skvělá lifestyleová hrůza moderovaná Brožovou, což by nemuselo být zas až tak strašné, kdyby se i sem nenasralo duo Standa Motl a Aleš Cibulka. Ti tu zahajují nový barrandovský seriál a vymýšlejí takové bludy jako, že Adina Mandlová hrála pro Prag-Film, že Lída Baarová byla v Německu v roce 1932, že k německým filmům za války vznikaly české verze... Ani jedna věta bez faktické chyby, to se hned tak nevidí. Tleskám a zvracím, pánové! ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"S hviezdnou Kateřinou Brožovou do sveta hviezd." To je oficiálny text distribútora ku tejto televíznej talk show. Zároveň je to aj jedno obrovské klamstvo. Hviezdna Kateřina Brožová? To snáď nie! Akáže je to len hviezda? Žiadna! Je to bezvýznamná, béčková herečka. Navyše je to škaredá stará ježibaba s odpornou bradavicou na tom svojom hnusnom, umelom, falošnom ksichte. Nedá sa mi na ňu ani pozerať a už vôbec nedokážem počúvať tie jej hlúpe otázky, ktoré kladie pozvaným hosťom. Len čo otvorí hubu vždy z nej vypadne nejaká totálna sprostosť. Ako herečka stojí za hovno a ako moderátorka je to ešte horšie. Brožová je odpad! ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Konejšivá Kateřina Brožová statečně popírá svůj věk. Nepopře však, že jako moderátorka nestojí za moc. Moment, ono to nebude tak ani jejím kamarádským projevem vůči hostům ve studiu. Mnohem horší je vůbec existence pořadu, ve kterém se žvaní o nesmrtelnosti barrandovského chrousta a podává se alkohol. Popil zřejmě i režisér, scenárista, dramaturg. Zkrátka celý tvůrčí tým neumětelských pablbů. Mám pocit, že na Barrandově je něco shnilého. Aha, už vím. Rozklad zasáhl všechna talk-show na tv Barrandov, nevyjímaje této. Tak tím se to vysvětluje:-) 0% ()

MikeCool odpad!

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Katka prostě není typ, pro moderování Talk-show! | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 10% (odpad!) | ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Furt lepší čumět Brožové do výstřihu než na ksicht Soukupa. To však nemění nic na tom, že tenhle pořad moc kvality nepobral. To se hádat s nikým nebudu a zcela mám porozumění proto, proč je to tu v černých číslech a v hodnocení převládá ODPAD. Kačena ať raději zpívá, než moderuje, protože to jí opravdu moc nejde! ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jako primovské "Vipky". Ale ne tak hekticky bulvární, spíše pohodovější s o trochu hodnotnějšími rozhovory a informacemi. Přetvořit mrkací barbínu Brožovou v dobrou moderátorku dá však ještě mnoho práce... 30% ()

fannah odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen jeden jediný díl, s Alenou Mihulovou a Petrou Nesvačilovou. To uhihňávání Brožové mě dovedlo k totálnímu šílenství. Mladší z hereček byla navíc naprosto marná (což s mým hodnocením nesouvisí). Jdu si nalít něco tvrdýho a konečně odladit Barrandov. Akorát nevím jak budu moct dál žít bez Soudkyně Barbary... ()

NinonL odpad!

všechny recenze uživatele

Někteří zde kritizují, že hosté této talk-show nejsou nic moc. Napadlo mě - jak by se asi cítili exkluzivní hosté s moderátorkou, která je tuctová, nemá špetku charismatu a kromě krásy ani nic jiného. Proboha, proč se natáčejí takovéhle ...čky? Kdo se na tohle dívá? To už jsme opravdu klesli tak hluboko? ()

rt12 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle mi nedá, víte že tuhle hrůzostrašnou věc má někdo ve fanklubu ! Proti gustu .......nebo že by recese ? No nic, jinak je úroveň tohoto pořadu opravdu otřesná a trapná, dnešní setkání s ním mi stačilo. Brožová nebyla nikdy k poslouchání, bohužel už není ani k podívání. ()

Samuel7 

všechny recenze uživatele

Nechápu ten odpad. Viděl jsem mnohem horší věci, a to i talk-show, např. tu Genzera a Suchánka, která tu má 26% nebo bezostyšnou kopii Jimmyho Fallona Leošem Marešem, včetně loga(!), která tu má 22%. Opravdu je Brožová objektivně o tolik horší, nebo za to hodnocení může fakt, že se vysílá na TV Barrandov? Občas se člověk dozví opravdu zajímavé životní osudy umělců - Genzer a Suchánek by je nepustili ani ke slovo a byli by rádoby vtipní. Neříkám, že tato talk-show je něco extra, ale jde o poměrně příjemný, nenucený formát, připomínající setkání s přáteli po letech. Faktické chyby v medailoncích jsou však poměrně nešťastné, chtělo by to nějaké odborné konzultanty. I přesto, to se z csfd vážně ztrácí veškerá objektivita? Kdyby to byla taková katastrofa, pochybuji, že by pozvání přijali hosté jako Jan Přeučil, Dana Batulková či Dagmar Havlová. Barrandov je žumpa, o tom žádná, ale tenhle pořad je asi to nejlepší, co tam zplodili. Asi na tom má svůj podíl, že tomu nevelí ani jeden z dua největších narcisů české mediální scény, Soukup-Musil. Čtu tu ubohé osobní urážky na adresu Brožové, která možná nepatří mezi nejlepší české herečky, nicméně alespoň se chová přirozeně a mile - kdykoliv bych jí dal jako moderátorce přednost např. před arogancí Leoše Mareše nebo trapností Genzera a Suchánka. Takovéto komentáře s odpadem a nemístných poznámkách o vzhledu Brožové nenabízí žádné relevantní zhodnocení a jsou samy recenzentským odpadem (možná jsem slepý, ale ve svých 45+ vypadá podle mě lépe než většina populace a rozhodně to není aspekt k hodnocení, nebo snad budeme teď srážet hvězdy i Krausovi za pleš apod.?). Pořád dokola se mi potvrzuje, jak se většina hodnotících přizpůsobuje již napsanému narativu, aby náhodou nepůsobili trapně, že dají třeba obyčejné talk-show ("překvapivě") průměrné hodnocení. Nejlépe je to vidět na srovnání s imdb u mnoha zahraničních filmů, kde procenta na csfd jsou často velmi podhodnocená. Za mě Brožová cca 45%, opravdu nechápu tu nenávist. Pokud je dobrý host u ní nebo u Šípa, jakože některé jsem viděl u obou, není to až takový rozdíl. Ano, Šíp či Kraus jsou bezpochyby vtipnější, ale Brožová je zase nechá víc mluvit, takže se potenciálně dovím víc. Pro mě je to zkrátka dobrá kulisa v brzkých ranních hodinách, kdy v českém vysílání opravdu moc na výběr není. Jeden bizár za druhým, ale tohle mě opravdu nijak nepohoršilo. Co jsem však občas zaregistroval a co mi vadí, je propagace Barrandova a jednoho časopisu a zmiňované neprofesionální a též poněkud bulvární medailonky, které mi úplně nesedí k tomu civilnímu tónu Brožové. ()

ghatos odpad!

všechny recenze uživatele

Afektovaná Brožová vlezdoprdelovsky zpovídá "exkluzívní" hosty...sedm kruhů pekla teď a tady! -65%...septik! ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Samo o sobě by to nebylo tak strašlivé, ale Karolína Brožová tomu dává správný punc levnoty a odfláknutosti. ()

Hapretor odpad!

všechny recenze uživatele

Brožová je velmi atraktivní žena. Ale není to dobrá herečka a moderátorka už vůbec ne. Tento pořad je o ničem a je hrozně nudný. To si můžou jít přece kafrat do kavárny. Proč to vysílat v televizi. Hroznej výplach !!! ()

miawallacova odpad!

všechny recenze uživatele

Babička praví: "Dej to na TV Barandov, bude tam Ekslusiv" No, tak tohle byla síla. Očividně sjetá Brožová se snaží působit familiárně a v každé větě zmíní název časopisu. No, babičko moje milá, raději si vydloubnu oči, než-li sledovat Káťu a její show. ()

Reklama

Reklama