Reklama

Reklama

Už je to pár let, co Veronica Marsová hodila svou mladickou kariéru soukromého očka za hlavu. Teď se po čase vrací do rodného města, kde ji kromě třídního srazu čeká i bývalá láska Logan. Ten je zapleten do záhadné vraždy a potřebuje pomoc... V předvečer promoce na právnické fakultě se Veronica Marsová (Kristen Bellová) rozhodla pověsit svůj život amatérského detektiva na hřebík. Zatímco hledá práci u prestižních právnických společností, obrátí se na ni její bývalý přítel Logan (Jason Dohring) s žádostí o pomoc – je totiž obviněn z vraždy. Veronica odjíždí do rodného města, aby Loganovi zajistila pořádného obhájce. Kolem jeho případu se však děje něco, co jí nedá spát. V příběhu natočeném na motivy slavného amerického seriálu z roku 2004 se Veronica rozhodne vypátrat pravdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (169)

castor 

všechny recenze uživatele

Když to Veronica Mars před lety zabalila, nejeden dívčí pokoj zachvátilo zoufalství a slzy. Děj filmu se odehrává deset let po skončení stejnojmenného seriálu. Domov se ozývá a hlavní hrdinka bude muset volit mezi osobním a profesním životem. A my tu máme solidní dárek. Původní seriál není potřeba dopodrobna znát. Scénáristé netlačí na pilu, prostě jen přináší průměrně napínavý a stejně průměrně (ne)komplikovaný případ, který musí naše blonďatá, cynická, krásná, jízlivá a drzá hrdinka vyřešit. Prostě chytrá oddechová zábava, kterou zdobí svižné a vtipné dialogy. Kristen Bell vůbec nezapadá do té průměrné seriálové škatulky, do které ji leckdo cpe. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Rob Thomas, Diane Ruggiero / Predloha: Rob Thomas | Hudba: Josh Kutchins | Distribúcia: Warner Bros. Pictures | Štúdio: Warmer Bros. Digital, Spondoolie Productions | Rozpočet: 6 miliónov $ | Tržby: 3,387,669 $ || Trefa do čiernej diery. Nedotkutý seriálom som sa odvážil zhliadnuť celovečernú sequel verziu. Neurobil som dobre, pretože ten film má naprosto obyčajný scenár, bez akejkoľvek amplitúdy gradácie. Obsahuje pravdepodobne veľa nostalgických narážok k seriálovým dielom, predstavuje milión postáv jak na modelingové mólo, len aby sa objavily, no neprináša dravosť a nápaditosť, ktorá je nutná u sto minútovej jednorázovky. Nie je to zlý film, ale ani potrebný. To sa stáva, keď si seriálový režisér myslí, že vie točiť celovečerňáky a ešte k nim napísať scenár... 50% | Blu-Ray, THX, EN DTS | ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Kristen Bell se vrací jako Veronica Mars! Její nejikoničtější role a hlavně moje nejoblíbenější. Pořád vzpomínám, jak jsem na střední škole spěchal domů, abych si na Primě mohl pustit seriál. Každopádně nějak takhle by se měli dělat slavné comebacky a hezké sladké tečky za seriály. Ronnie je totiž zpět se vším všudy! Tedy zpočátku ne. Ze soukromého očka je právnička ve Velkém jablku, má vážný vztah a shání důležitou práci. Když se ozve Logan (Jason Dohring), že potřebuje pomoc, tak Marsovka nelení, všechno nechává za sebou a vrací se domů, aby ještě jednou se setkala se svojí minulostí. Pravda, i přes nostalgickou vlnu příběh není kdovíjak složitý. Detektivní zápletka s vraždou, ale funguje dobře. Veronika vymění oblek za tašku přes rameno a vzhůru k focení špatných lidí. Skvělý je, že se opět vidíme se starou partou. Nejvíc potěší Dohring a Ryan Hansen. Obecně vzato jsem spokojený. Řekl bych, že se mi dostal delší dvojdíl seriálu, přesně tak jak si ho pamatuju. I když by se mohl scénář ještě více vypilovat, tak i přesto jsem si film užil. Z nostalgie navíc přimhouřím jedno očko. Bell je totiž stále skvělá. A vidět jí opět v roli Veroniky je tak trochu splněný sen. Navíc si myslím, že film si užijí i ti, co seriál neznají. (75 %) ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Seriál Veroniky čokoládové tyčinky jsem nikdy nesledoval, a když tak koukám na celovečerní vystoupení, jsem tomu docela rád. Film je bezpohlavní jako Šmoulové a nudný jako dostihy slimáků. Hustokrutěpřísné hlášky střídají ještě brutálnější pohledy. Nesmyslné žvanění vytěsňuje cokoliv k čemu by si normální divák mohl alespoň náhodou vytvořit nějaký pozitivní vztah. Tím se vyšetřovaný případ tak nějak posune do pozadí a člověk najednou nahlas konstatuje, že je to naprosto unylá hovadina. Na doporučení jsem to zapnul a s obrovským sebezapřením dokoukal, ale je to skutečně o mentální zdraví. Nejmenovaný zdroj "výtečných doporučení" po dnešním dni přesouvám do spodního šuplíku kancelářského stolu, který spolu s lodí mizí v Mariánském příkopu. Sbohem, Veroniko. A už se nevracej. Prosím. 15% ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Film Veronica Mars mal všetko, čo si fanúšikovia seriálu mohli priať: Veronica kicking ass and not taking names, Logan obvinený z ďalšej vraždy :-), skorumpovaný šerif, inside joky, napätie a násilie a hlavne - Veronica a Logan spolu. Navyše Veronica sa vrátila k súkromnému detektívstvu v Neptune, pretože "you can't claim victory if you leave the ring." Awesome. Neviem, či to bolo až také awesome pre tých, ktorý seriál nepoznajú, ale pre mňa fan heaven :-) ()

Galerie (31)

Zajímavosti (14)

  • Rozpočet filmu byl dva miliony amerických dolarů, které se vrátili hned během prvního víkendu. První víkendové den film hrálo jen 95 kin a výdělek činil 230 tisíc dolarů. Druhý den film hrálo celkem 291 kin a výtěžek přesáhl 2 miliony. (Patw)
  • Natáčanie trvalo 23 dní. Začalo sa 17. júna 2013 a skončilo 23. júla 2013 o 4:34 ráno. (fatalista)
  • Kristen Bell porodila přibližně 2-3 měsíce před natáčení holčičku. (rafix)

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Reklama

Reklama