Reklama

Reklama

Už je to pár let, co Veronica Marsová hodila svou mladickou kariéru soukromého očka za hlavu. Teď se po čase vrací do rodného města, kde ji kromě třídního srazu čeká i bývalá láska Logan. Ten je zapleten do záhadné vraždy a potřebuje pomoc... V předvečer promoce na právnické fakultě se Veronica Marsová (Kristen Bellová) rozhodla pověsit svůj život amatérského detektiva na hřebík. Zatímco hledá práci u prestižních právnických společností, obrátí se na ni její bývalý přítel Logan (Jason Dohring) s žádostí o pomoc – je totiž obviněn z vraždy. Veronica odjíždí do rodného města, aby Loganovi zajistila pořádného obhájce. Kolem jeho případu se však děje něco, co jí nedá spát. V příběhu natočeném na motivy slavného amerického seriálu z roku 2004 se Veronica rozhodne vypátrat pravdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (169)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Kristen Bell se vrací jako Veronica Mars! Její nejikoničtější role a hlavně moje nejoblíbenější. Pořád vzpomínám, jak jsem na střední škole spěchal domů, abych si na Primě mohl pustit seriál. Každopádně nějak takhle by se měli dělat slavné comebacky a hezké sladké tečky za seriály. Ronnie je totiž zpět se vším všudy! Tedy zpočátku ne. Ze soukromého očka je právnička ve Velkém jablku, má vážný vztah a shání důležitou práci. Když se ozve Logan (Jason Dohring), že potřebuje pomoc, tak Marsovka nelení, všechno nechává za sebou a vrací se domů, aby ještě jednou se setkala se svojí minulostí. Pravda, i přes nostalgickou vlnu příběh není kdovíjak složitý. Detektivní zápletka s vraždou, ale funguje dobře. Veronika vymění oblek za tašku přes rameno a vzhůru k focení špatných lidí. Skvělý je, že se opět vidíme se starou partou. Nejvíc potěší Dohring a Ryan Hansen. Obecně vzato jsem spokojený. Řekl bych, že se mi dostal delší dvojdíl seriálu, přesně tak jak si ho pamatuju. I když by se mohl scénář ještě více vypilovat, tak i přesto jsem si film užil. Z nostalgie navíc přimhouřím jedno očko. Bell je totiž stále skvělá. A vidět jí opět v roli Veroniky je tak trochu splněný sen. Navíc si myslím, že film si užijí i ti, co seriál neznají. (75 %) ()

Luteka 

všechny recenze uživatele

Pro mě naprosto důstojné a vymodlené pokračování seriálu. Cameo Daxe mě nejvíc rozesmálo :) Celý film - ano filmem to nazývat budu! - byl pro mě nadprůměrným počinem z jinak šedé hollywoodské produkce. Jakožto i jeden z 91 585 přispěvatelů jsem s výsledkem naprosto spokojená a všem fandům seriálu samozřejmě doporučuji :) P.S. A po velmi velmi velmi velmi dlouhé době je to jeden z filmů, který mě donutil tu zanechat komentář! :) ()

Reklama

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Nebyl jsem nikdy fanda stejnojmenného seriálu, ale vždycky jsem věděl oč tam běží a viděl jsem i pár random dílů. Proto jsem si asi nemohl plně vychutnávat to, co tento film přinesl více zasvěceným fanoušků Veroniky Mars. Já jsem to hodnotil čistě jako běžný film, a podle toho je to hodnocení asi takové. Největším trnem v oku pro mě byl herec Jason Dohring, ten opravdu hrál jako když nehrál, jemu jsem nevěřil absolutně nic. Skoro všichni herci podle mého, samozřejmě kromě Kristen Bell, už pozapomněli to herecké řemeslo. Ještě jsem zapomněl na hvězdného James Franca, kde podstata jeho účinkování měla jen navodit trochu té noblesy k filmu, a že se o podíl na tomto filmu zasloužilo i někdo z Hollywoodské sekce. Celkově tento film neoplýval ničím interesantním, příběh, humor, akce.. všechno takové lehce pod úrovní. Dávám 40%. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

I have never been a fan of Veronica Mars series. A preto rovnaké hodnotenie udeľujem aj tejto jej „filmovej“ verzii. Tie úvodzovky pri slove „filmovej“ sú schválne, pretože toto má od filmu ďaleko. Je to len XY-tá epizóda seriálu a tak tu aj ostalo všetko na presne rovnakej úrovni ako v seriály, akurát tento krát sa jednoduchý krimi prípad s mnoho klišé naťahuje do úmornej sto minútovej dĺžky, kde je väčšina minút vyplnená nepodstatným kecaním hlavnej hrdinky, ktorá sa snaží síce pôsobiť neuveriteľne „nahláškovane“ a „cool“, ale mne opäť neprišla ani jedna hláška skutočne vtipná. Navyše aj samotná Kristen Bell mi príde značne otravná, nesympatická a afektovaná. Na celovečernej Veronice Mars tak ostáva zaujímavý akurát jej vznik, kde si ho fanúšikovia zaplitli na Kickstarteri, ale to nemá so samotnou kvalitou výsledného produktu nič spoločné. Pre fanúšikov určite fajn, ale u mňa tým pádom ostáva hodnotenie bez zmeny oproti seriálu. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Uf. Takmer dvouhodinový patos určený skutečně jen pro fanoušky původního praseriálu. Tohle byla neskutečná rozvláčná nuda (nepsal jsem to už?) o tom, jak se Verča vrací nalézt sama sebe a jen tak mimochodem vyřešit i případ způsobem, na jaký by v řadě za sebou s otevřenou hubou civěli slečna Murpleová, Holmes, Poirot, Flatcherová, Colombo, Barnaby a ještě celý zástup dalších. V podstatě se nic celou dobu neděje, najednou se odkudsi vyvrbí případ (asi má prapočátek v původním seriálu, na který jsem nekoukal, takže těžko říct), pak se zase nic neděje, pak je najednou Verče všechno jasný a jen tak mimochodem jsou z ní všichni v městečku paf, takže nebýt to v Neptunu ale v Dallasu, neměla by holka problém během pár dnů najít i Kennedyho vraha. ~ OK, zaplatili si to více méně fanoušci přes Kickstarter, bylo to tak určeno hlavně jim. Ale stejně to byla nuda. ~ 1,5* ()

Galerie (31)

Zajímavosti (14)

  • Rozpočet filmu byl dva miliony amerických dolarů, které se vrátili hned během prvního víkendu. První víkendové den film hrálo jen 95 kin a výdělek činil 230 tisíc dolarů. Druhý den film hrálo celkem 291 kin a výtěžek přesáhl 2 miliony. (Patw)
  • Leighton Meester se do filmu nemohla vrátit jako Carrie Bishop, kterou ztvárnila v původním seriálu Veronica Mars (od r. 2004) kvůli jiným plánům. Byla tak nahrazena Andreou Estellou, pro kterou to byla první filmová role. (BlackJoanna)

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Reklama

Reklama