Reklama

Reklama

Jak vycvičit draka 3

  • USA How to Train Your Dragon: The Hidden World (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Ostrov Blp je dračí ráj obývaný Vikingy, nebo vikinský ráj obývaný draky, jak se to vezme. Bývalí odvěcí nepřátelé tu žijí v záviděníhodné harmonii. Vládne jim mladý náčelník Škyťák, který miluje létání s okřídleným parťákem Bezzubkou. A miluje i svoji kamarádku Astrid, jen jí to ještě nestačil naplno říct. Paradoxně právě láska se stane předzvěstí mračen, která se nad Blpem začnou stahovat. Škyťák je v tom nevinně, může za to rozkošná bílá dračice Bleskoběska, jež doslova omráčí Bezzubku, který se pod jejím vlivem promění z obávaného Nočního běsu na nejistého puberťáka. Možná i proto včas ve vzduchu neucítí nebezpečí pro všechny draky, které se ke břehům ostrova blíží. Ve snaze najít pro ně nové útočiště se Škyťák a Astrid vydají pátrat po mýty opředeném Skrytém světu, v němž by se všichni draci mohli před touto hrozbou ukrýt. Najdou ho? A najdou ho včas? (CinemArt)

(více)

Diskuze

MarioOne

MarioOne (hodnocení, recenze)

Slabší příběh,asi nejslabší díl trilogie,ale hudba a animace...no3*

Krnac

Krnac (hodnocení, recenze)

dominikciz

Dvojka bola úžasná ale do trojky tak zasahovalo štúdio až sa veľa vecí dokazilo, aspoň vianočný krátky film s podtitulom Návrat sa vydaril.

m@cs

m@cs (hodnocení, recenze)

Prometheus69

:) to já vím, mám ho několikrát zkouknutý :) jen mi nesedí ta tvoje věta "až zanikne seriál" ... protože poslední a finální řada seriálu se odvysílala loni v únoru :) 

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Krnac

Krnac (hodnocení, recenze)

Podľa mňa to bolo slabé a nehovorte mi e to bolo tým že je to už tretia časť, videl som už oveľa lepšie pokračovania do tretice, úprimne si myslím že je to tým že scenárista bol nútený Dream Wokrsom scenár prepísať 3-krát tak sa mu to už nechcelo dorábať.

Ale zase režisér mohol tiež odviesť lepšiu prácu ale na toho pravdepodobne tiež tlačilo štúdio aby to bolo podľa nich.

Tiež škoda bola že sa bál dlhej stopáže pretože film potreboval cca 10-20 minút navyše a to predĺžením niektorých záberov a dodaním ďalších, vystrihnuté zábery tiež stoja za to a jedena s nich tam podľa mňa fakt chýba a to rozhovor Astrid a Štikútovej mamy behom tzv. špionáže, viazalo sa k tomu aj pohľad na obrovskú flotilu ktorá ide na Bergčanov a ešte jedna vec ktorú tu pre istotu nechce spoilerovať.

 

Čo si o tom myslíte?

Uživatel Krnac smazal svůj příspěvek.

DANTE.

DANTE. (hodnocení, recenze)

Tak ještě naposled uvidíme Bezzubku ve vánočním speciálu How To Train Your Dragon Homecoming.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Do třetice všeho dobrého. Sice to bude napořád právě první díl, který bude patřit mezi klenoty animovaných dobrodužství, ale tohle bylo krásné a důstojné zakončení.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Nevka

Ne... ještě ne Ale přijde mi to podle toho jak tu vesele spoileruje...jako by jste se bavili o Nočních Ďasech... 

Takže kdyby se tak barevně rozlišovali. I Bezzubka by musel mít nějaké bílé prvky. 8)

na příspěvěk reagoval Nevka

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Nevka

Bílá byla Albín... Samičky jsou taky modří, černí... nebo co je to kurwa za barvu. A i tak... Pruhatá mimča je blbost... Měli bejt žíhaný, nebo bílí bříška aspoň, pruhy jsou blbost.  :D

na příspěvěk reagoval Nevka

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Apollyon09

Tak ono není potvrzené, že Noční běs a Light Fury musí být vždy takoví - tedy sameček černý a samička bílá. Je tedy možné, že došlo k málo tradičnímu křížení.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Lucjen

Asi moc přemýšlíš. Je to ve stylu droslíků z druhého Shreka, i když se tam kombinuje černá a bílá. Spíše to udělali kvůli tomu, že je to roztomilé :)

na příspěvěk reagoval Apollyon09

Lucjen

Lucjen (hodnocení, recenze)

Mala by som v tých roztomilých bielo-čiernych dráčikoch hľadať nejaký antirastistický podtón, či príliš nad tým premýšľam?

na příspěvěk reagoval Nevka

s3DimenT

s3DimenT (hodnocení, recenze)

Apollyon09

sám by som to lepšie nenapísal, či jednotka alebo dvojka mala minimálne 2 scény, pri ktorých človeku doslova prešiel mráz po chrbte a hudba to všetko ešte umocnila. Pri treťom pokračovaní som až do samého konca dúfal, že takáto scéna príde a nič :(  Na ten dojímavý koniec nás film viac menej pripravoval od samého začiatku, takže aspoň mňa osobne to nejak extra nevzalo. Dalo sa to natočiť aj lepšie, so silnejšou zápornou postavou. Chápem, že ide o film hlavne pre deti ale po dvojke toto padlo o 2-3 levely nižšie.

argus123

argus123 (hodnocení, recenze)

Neviem ako vy, ale ak by bolo do buductna pokračovanie pod taktovkou ineho režisera, viem si to predstaviť natočene v štýle Pikaču Detektívom :D

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Po tých 5tich rokoch som čakal teda viac. Animácia je absolútne úchvatná, ale dejová linka prakticky neexistuje. V porovnaní s predošlými dielmi tento výrazne zaostáva. Dokonca ani John Powell nepriniesol nič nové, iba recykloval. A pritom táto séria sa vždy vyznačovala úžasnou hudbou a scénami nabitými emóciami. Film asi cieli na "nových" mladých divákov, ktorí nemajú povedomie o celej sérii. Trochu som čakal, že by mohlo ísť o najtemnejší diel zo všetkých. Toto vyšumelo do stratena. Veľká škoda.

na příspěvěk reagoval s3DimenT

Uživatel Apollyon09 smazal svůj příspěvek.

mrGhostly

mrGhostly (hodnocení, recenze)

Ve Slovanském domě se promítá v EN bez titulek (měli to posledních pár dní na webu špatně zobrazené, kupoval jsem to v době, kdy to ještě bylo uvedené správně...včera jsem se na to ptal v cinemacity, na co že jsem to vlastně koupil lístek...) Bohužel teda jenom Čechy...

m@cs

m@cs (hodnocení, recenze)

chunue

Já psal přímo na distributora, tuším před měsícem, dostal jsem tuto odpověď.

 

Budeme mít k dispozici neotitulkovanou originální verzi, která bude nasazena zřejmě ve Slovanském domě v Praze.

 

Takže bohužel ... taky mě to štve

chunue

chunue (hodnocení, recenze)

Zdravím,

 

opravdu se nedá nikde najít kinoprojekce v originále? Prohledal jsem snad úplně všechny kina (v Praze i po Čechách) a všude dabing... neví někdo o jakémkoli zapadlém kině kde by to šoupli s originálem? Budu moc vděčný za cokoliv. Díky, chunue

na příspěvěk reagoval m@cs, Apollyon09, Prometheus69, Ivoman

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

germiny

Nejspíše ne. Jediná výjimka je většinou Slovanský dům v Praze, kde to jede v originále bez titulků.

na příspěvěk reagoval germiny

germiny

germiny (hodnocení, recenze)

Hrají to někde v originálním znění? Co tak hledám po okolí (jižní morava) tak všechno v dabingu... :-/

na příspěvěk reagoval Nevka

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Barracuda_

Animáky mívají v kině dobré 3D

Třeba ja když byl na Frozen.. tak mělo. 

Bohužel jsem byl včera na Fenomenální Alitě... a 3D to mělo vskutku bravurně o ničem. 

Tak nevim, začal bych se bát o budoucnost 3D

Barracuda_

Barracuda_ (hodnocení, recenze)

Jdete na to někdo ve 3D? Nevím jak to bylo s kvalitou 3D u dvojky a jestli má cenu jít na trojku v 3déčku

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Uživatel legatio smazal svůj příspěvek.

Ivoman

Ivoman (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Ne soudruhu, nemáme trumpetu všude jak by jste chtěli vy v Kremlu. Pro tebe bohužel. Ale stejně se shodneme v jednom. Všechny předpovědi mají prognozu, že tvýho oblíbenýho trumpetu stihne nějaký ten útok a on nepřežije. Ty budeš plakat smutkem, zbytek světa štěstím. Bohužel jediný co bude společnýho bude to, že kdyby tam byla ta ježibaba Clintonová, tak by to vyšlo na stejno. Ty by jsi plakal smutkem a zbytek světa štěstím.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Ivoman

Bude časem všechno v serii si myslím... :D

Já čekal že ona je jeho klon... Jako v Loganovy Laura, takže by v podstatě ojel vlastní nevlastní dceru? ;)

na příspěvěk reagoval Ivoman

Ivoman

Ivoman (hodnocení, recenze)

Tak další bomba se nekonala, nakonec jsem čekal, že hlavní hrdina bude gay nebo alespoň bílá dračice bude drak a černý s bílým se budou milovat a zase nic, asi na tohle nedozrála doba v jůesesej.

 

:-D

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Prometheus69

Související novinky

První významná filmová ocenění vyhlášena

První významná filmová ocenění vyhlášena

05.12.2019

První prosincové dny došlo k vyhlášení dvou ocenění a jelikož oba vyhrál stejný snímek, začíná tak velká spekulace o možném vítězi na Oscara. Před pár dny představil režisér Martin Scorsese na… (více)

Třetí drak letí k rekordním ziskům

Třetí drak letí k rekordním ziskům

25.02.2019

Třetí a závěrečný snímek trilogie Jak vycvičit draka o minulém víkendu konečně přistál v kinech a jak už je nyní jasné, bude z toho rekordní rozlučka. Jak vycvičit draka 3 totiž za víkend v Americe… (více)

Reklama

Reklama