Reklama

Reklama

Jak vycvičit draka 3

  • USA How to Train Your Dragon: The Hidden World (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Ostrov Blp je dračí ráj obývaný Vikingy, nebo vikinský ráj obývaný draky, jak se to vezme. Bývalí odvěcí nepřátelé tu žijí v záviděníhodné harmonii. Vládne jim mladý náčelník Škyťák, který miluje létání s okřídleným parťákem Bezzubkou. A miluje i svoji kamarádku Astrid, jen jí to ještě nestačil naplno říct. Paradoxně právě láska se stane předzvěstí mračen, která se nad Blpem začnou stahovat. Škyťák je v tom nevinně, může za to rozkošná bílá dračice Bleskoběska, jež doslova omráčí Bezzubku, který se pod jejím vlivem promění z obávaného Nočního běsu na nejistého puberťáka. Možná i proto včas ve vzduchu neucítí nebezpečí pro všechny draky, které se ke břehům ostrova blíží. Ve snaze najít pro ně nové útočiště se Škyťák a Astrid vydají pátrat po mýty opředeném Skrytém světu, v němž by se všichni draci mohli před touto hrozbou ukrýt. Najdou ho? A najdou ho včas? (CinemArt)

(více)

Diskuze

mrGhostly

mrGhostly (hodnocení, recenze)

Taky doufám... ale myslím, že když už je napsaný scénář tak by vzali těžko někoho jiného, to by byli sami proti sobě... (ale je to Dreamworks, v těžkých časech, že...)

na příspěvěk reagoval TheWhiteWolf

Uživatel mrGhostly smazal svůj příspěvek.

mrGhostly

mrGhostly (hodnocení, recenze)

Jay Baruchel k HTTYD3: "Trojka má ze všech tří dílu zdaleka nejsilnější příběh a je to pokračování, které trilogie potřebuje a zaslouží. Myslím si, že nikdo nebude zklamaný." http://www.joblo.com/movie-news/exclusive-jay-baruchel-on-the-strong-story-of-how-to-train-your-dragon-3-325


(VAROVÁNÍ, SPOILERY V DALŠÍM TEXTU!)


Docela mi dává to interview po předchozích náznacích o vývoji příběhu jakous takous naději, že konec bude "relativně dobrý" (kdo ví, jak začíná série spisovatelky, ví také, že úplně dobrý v podstatě být nemůže...), i když loupat cibule se budou tentokrát v kině asi ve velkém.

V podstatě nejhorší, co by se filmu mohlo stát je trvalé rozbití pouta (znepřátelení) mezi Škyťákem a Bezzubkou, na kterém stavěly předchozí dva díly. To by podle mého názoru bylo dost velké zklamání, takové zadupání jedničky a dvojky do země . To už bych jako logičtější vývoj bral smrt vy tušíte koho, což by byl teda bylo na druhou stranu hodně srdceryvné a těžko stravitelné, o to víc ještě pro mladší obecenstvo. Z toho důvodu bych to bral také jako velmi málo pravděpodobné, i když jak jinak bude docíleno oddělení Bezzubky a Škyťáka s ohledem na to, že Bezzubka nemůže sám (trvale) létat, si nedokážu představit. Jako nejpravděpodobnější vývoj bych čekal dobrovolné oddělení draků a vikingů pro dobro věci obou druhů.

DeBlois naštěstí působí jako velmi ucelený režisér a scénárista - že příběh směřuje neustále směrem k tomu, co měl v hlavě už od začátku, je víc než nadějné zjištění (stejně tak, že neplánuje točit další díl a bere trojku jako finále)... Z toho důvodu věřím, že ať už bude zakončení trilogie jakékoliv, bude spravedlivým rozuzlením série. Nechme se překvapit.

Kdo nebrouzdal po internetu, ale chtěl by si přečíst trochu konkrétněji, může třeba zde, nebo hledejte spojení HTTYD3 - story - DeBlois.

Je údajně už i oficiální synopse filmu, nepovedlo se mi ji dohledat na stránkách Dreamworks, odkud je na některých portálech ozdrojovaná, ale asi jenom špatně hledám: "As Hiccup fulfills his dream of creating a peaceful dragon utopia, Toothless's discovery of an untamed, elusive mate draws the Night Fury away. When danger mounts at home and Hiccup's reign as village chief is tested, both dragon and rider must make impossible decisions to save their kind." [zdroj]

s3DimenT

s3DimenT (hodnocení, recenze)

Je to síce staršia správa ale kto nevedel, tak  premiéra bola presunutá na  marec 2019 ...  božéé ! prečoo ? !  :(

Terepin

Terepin (hodnocení, recenze)

Zaujímavejší bude seriál. Nakoľko toto má byť posledný film, tak seriál môže kľudne pokračovať v jeho príbehu.

Jacqu.Ouille

Jacqu.Ouille (hodnocení, recenze)

m@cs

Jo jo to jsem pochopila =D. Já jenom, že zatím jsem žádný nápad neměla, tak se alepoň můžu odpíchnout od toho tvého=D.

Uživatel Jacqu.Ouille smazal svůj příspěvek.

m@cs

m@cs (hodnocení, recenze)

Jacqu.Ouille

Nic potvrzeného :D To první jsou spekulace, to druhé je můj názor :D Ale podle mě to dává trošku větší smysl než jeho dvojče (Germiny nic proti, nápad dobrej :D) 

na příspěvěk reagoval Jacqu.Ouille

m@cs

m@cs (hodnocení, recenze)

germiny

Aha :D :D No, spíš se spekuluje, že by nějak sestoupil z Valhaly (či jak to tam je v té nordické mytologii) (neboli obživl).

 

Já si však spíš myslím, že tam bude jen mini role ve formě flashbacků ... 

na příspěvěk reagoval Jacqu.Ouille

m@cs

m@cs (hodnocení, recenze)

Terepin

Co si pamatuji, tak to bylo maximálně, když spolu mluvily Heather a Astrid, tak Heather měla takové narážky a pod, u Hiccupa skoro vůbec nic nebylo, co si pamatuji. No, uvidíme, necháme se překvapit. 

m@cs

m@cs (hodnocení, recenze)

Terepin

Hiccstrid .... jak vztah mezi Astrid a Hiccupem fanoušci nazývají. Před začátkem slibovali, že se tomu docela dost budou (tuším) věnovat, zbývá 13 dílů a zatím kde nic tu nic :) Když to má plynule navázat na 2. film, kde už spolu byli očividně docela dlouho, tak na to jak těch 13 dílů vždy rychle uteče, tak nevím, jestli to v tom zvládnou, když je navíc teď příběh docela dost napnutý ... :) Ale to je jen můj postřeh :)

na příspěvěk reagoval Terepin

m@cs

m@cs (hodnocení, recenze)

Terepin

Ok, tyhle informace nemám, škoda tedy, zbývá posledních 13 dílů a přijde mi, že se stále nevysvětlila jedna zásadní věc ... 

na příspěvěk reagoval Terepin

Terepin

Terepin (hodnocení, recenze)

m@cs

Pretože Netflix si objednal len 52 epizód a presne natoľko bol aj rozvrhnutý príbeh. A seriál by mal končiť tam, kde začala dvojka, takže už nebudú mať priestor na ďalšie epizódy.

na příspěvěk reagoval m@cs

m@cs

m@cs (hodnocení, recenze)

Terepin

Jak si tím můžeš být tak jistý? Film byl neplánovaně posunut o rok a až poté, co bylo řečeno, že budou jen dvě. Mají ještě rok pauzu před filmem, tak bych se ani moc nedivil, kdyby byla ještě jedna série :) 

na příspěvěk reagoval Terepin

Terepin

Terepin (hodnocení, recenze)

Grindor

1. a 2. séria nadväzujú na prvý film a 3. a 4. sa odohrávajú medzi 2. sériou a začiatkom druhého filmu.

Grindor

Grindor (hodnocení, recenze)

1 a 2 serie navazuje na 1 film a 3 a 4 se odehrává někdy před 2 filmem.

na příspěvěk reagoval Terepin

Grindor

Grindor (hodnocení, recenze)

Ta bude končit někdy v zimě. A pak bude nejspíš 5 serie a ta bude navazovat na 3 film.

na příspěvěk reagoval Terepin

Uživatel Grindor smazal svůj příspěvek.

Související novinky

První významná filmová ocenění vyhlášena

První významná filmová ocenění vyhlášena

05.12.2019

První prosincové dny došlo k vyhlášení dvou ocenění a jelikož oba vyhrál stejný snímek, začíná tak velká spekulace o možném vítězi na Oscara. Před pár dny představil režisér Martin Scorsese na… (více)

Třetí drak letí k rekordním ziskům

Třetí drak letí k rekordním ziskům

25.02.2019

Třetí a závěrečný snímek trilogie Jak vycvičit draka o minulém víkendu konečně přistál v kinech a jak už je nyní jasné, bude z toho rekordní rozlučka. Jak vycvičit draka 3 totiž za víkend v Americe… (více)

Reklama

Reklama