Reklama

Reklama

Jak vycvičit draka 3

  • USA How to Train Your Dragon: The Hidden World (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ostrov Blp je dračí ráj obývaný Vikingy, nebo vikinský ráj obývaný draky, jak se to vezme. Bývalí odvěcí nepřátelé tu žijí v záviděníhodné harmonii. Vládne jim mladý náčelník Škyťák, který miluje létání s okřídleným parťákem Bezzubkou. A miluje i svoji kamarádku Astrid, jen jí to ještě nestačil naplno říct. Paradoxně právě láska se stane předzvěstí mračen, která se nad Blpem začnou stahovat. Škyťák je v tom nevinně, může za to rozkošná bílá dračice Bleskoběska, jež doslova omráčí Bezzubku, který se pod jejím vlivem promění z obávaného Nočního běsu na nejistého puberťáka. Možná i proto včas ve vzduchu neucítí nebezpečí pro všechny draky, které se ke břehům ostrova blíží. Ve snaze najít pro ně nové útočiště se Škyťák a Astrid vydají pátrat po mýty opředeném Skrytém světu, v němž by se všichni draci mohli před touto hrozbou ukrýt. Najdou ho? A najdou ho včas? (CinemArt)

(více)

Diskuze

canucks333

canucks333 (hodnocení, recenze)

Lazyt

trochu si to doplietol mal by sa vrátiť Drago ktorý unesie asi Astrid a draci azčnä miznúť Štikút bude musieť zachrániť Astrid pričom sa nieoč bude diať s drami Draga porazia Draci niekam kvôli neičomu odletia, na konci svadba Štikúta a Astrid 

Lazyt

Lazyt (hodnocení, recenze)

mini spojler! - pokud bude 3 podle knihy má to být tak že všichni draci zmizí a hrdinové se je vydají hledat. Nechtěně ( :( ) jsem si o tom přečetl. Čekal jsem něco zajímavějšího takový typ zápletky, už podle mě tady mnohokrát byl.

na příspěvěk reagoval canucks333

Dinsberg

Dinsberg (hodnocení, recenze)

Nebo se taky může vrátit Drago a znovu zatápět. Přece jen jeho ego a ruka byly dost pošramoceny.

na příspěvěk reagoval germiny

maxmen

maxmen (hodnocení, recenze)

podle mě ve 3 díle objeví ostrov plný Nočníh Bězů :3 (vim že se to tak nepíše)

Khalia

Khalia (hodnocení, recenze)

Pokud bude HTTYD 3 stejně dobrý jako druhé pokračování, tak to bude pro mě (a asi nejen pro mě) nejúspěšnější animovaná trilogie ever. :)

kukkik

kukkik (hodnocení, recenze)

ruzenka

To nic neznamená :D

Filmy okolo mají desetitisíce hodnocení, HtTYD 2 má jen  655 hodnocení, takže... ;) :*

ruzenka

ruzenka (hodnocení, recenze)

dominikciz

Mě se to moc líbilo (ta dvojka). Včera jsem na tom byla v kině a bylo to stejně dobré jako dvojka a za tři dny, aby na CSFDbyl film 77. nejlepší, to už něco znamená. Moc se těším na trojku. :)

na příspěvěk reagoval kukkik

Adulinka15

Adulinka15 (hodnocení, recenze)

Podle mě se tam ukáže že bezzubka není jediný noční běs. A nebo se tam ukáže potomek Škiťáka a Astrid.. Ale co třeba tam bude obojí... :D

vERuNk.A

vERuNk.A (hodnocení, recenze)

Dvojka byla uplně stejně super jako jednička, předpokládám, že trojka bude už o potomcích Škyťáka a Astrit. Zajímá mě o čem to bude, jen doufám, že jak už někdo níže konstatoval, to nebude jako IceAge, kde díl po díle šla kvalita už jen a pouze ke dnu.

na příspěvěk reagoval canucks333

tejuczka

tejuczka (hodnocení, recenze)

kukkik

Já si nemyslím, že lidi půjdou na dvojku jen kvůli zvědavosti :) A nemyslím si, že bude horší než jednička.  Myslím, že to bude mít stejnou kvalitu a podívanou jako jednička, možná trochu rozšířenější. Já osobně se na to hrozně moc těším :) Ale ta trojka mě opravdu překvapuje, jen doufám, že jak bude trojka, nebude to už nuda jako i Ice Age, to by mě hodně zklamalo. ... :)

Foxhound#1

Foxhound#1 (hodnocení, recenze)

sh3riff

Píšeš, že každému se líbí něco jiného a sám druhé hned odsuzuješ za jejich názor na věc. Že je jejich názor hloupý (tedy pro některé) neznamená, že ho hned musíš poslat do hajzlu.

sh3riff

sh3riff (hodnocení, recenze)

dominikciz

tvůj názor nikoho nezajímá .. já mám rád filmy a hlavně když se v tom pokračuje, prohlubuje příběh, pouto apod .. každému se líbí něco jiného ... když se ti to nelíbí, jdi si hrát piškvorky

na příspěvěk reagoval Foxhound#1

Terepin

Terepin (hodnocení, recenze)

Ak bude pauza medzi HTTYD2 a HTTYD3 taká dlhá, ako medzi HTTYD1 a HTTYD2, s najväčšou pravdepodobnosťou budú pokračovať 3. a 4. sezónou seriálu. Ja osobne by som bol za. :)

kukkik

kukkik (hodnocení, recenze)

packa

Na tom není nic zvláštního, některé filmy mají studia zalicensované i 5 let dopředu a někdy jsou to třeba i 3 nebo 4 díly.   Každopádně je to pro ně risk. U dvojky se dá čekat, že lidi do kina natáhne hlavně zvědavost a očekávání, zda bude druhý díl tak dobrý jako první (podle mě nebude) ale jestli se druhý nepovede tak na třetí už půjdou možná jen exkurze ze škol.

na příspěvěk reagoval tejuczka

packa

packa (hodnocení, recenze)

Kakra, na dvojku si ještě rok počkáme a už se připravuje i trojka...

na příspěvěk reagoval kukkik

Související novinky

První významná filmová ocenění vyhlášena

První významná filmová ocenění vyhlášena

05.12.2019

První prosincové dny došlo k vyhlášení dvou ocenění a jelikož oba vyhrál stejný snímek, začíná tak velká spekulace o možném vítězi na Oscara. Před pár dny představil režisér Martin Scorsese na… (více)

Třetí drak letí k rekordním ziskům

Třetí drak letí k rekordním ziskům

25.02.2019

Třetí a závěrečný snímek trilogie Jak vycvičit draka o minulém víkendu konečně přistál v kinech a jak už je nyní jasné, bude z toho rekordní rozlučka. Jak vycvičit draka 3 totiž za víkend v Americe… (více)

Reklama

Reklama