Reklama

Reklama

Super Fun Night

(seriál)
USA, 2013, 17x22 min

Hrají:

Rebel Wilson, Liza Lapira, Lauren Ash, Kate Jenkinson, Kevin Bishop, Paul Rust, Nate Torrence, Ashley Tisdale, Riki Lindhome, Hana Mae Lee, Matt Lucas (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Začínajúca právnička Kimmie Boubier (Rebel Wilson) a jej dve najlepšie kamarátky Helen-Alice (Liza Lapira) a Marika (Lauren Ash) dlhý čas dodržiavali tradíciu, že sa musia ísť každý piatok zabaviť von do klubu. Tradíciu "Friday Night Fun Night" preruší Kimmieno povýšenie, ktoré jej znemožní pravidelne sa zúčastňovať takýchto stretnutí. S tými nesúhlasí ani Kimmiena sestra Jazmine (Deborah Baker Jr.), ktorá si myslí, že by na svoje staré kamarátky z univerzity mala zabudnúť. Kim si však napriek tomu s kamarátkami stále rada vyrazí, pretože v klube na ňu čaká jej kolega, ktorý je zároveň jej tajným idolom. (nessbeal)

(více)

Recenze (9)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Sice jsem to čekala horší, ale ani tak nepřináší Super Fun Night mnoho stravitelného humoru. Většina zábavných scén se topí hluboko pod hranicí dobrého vkusu, na druhou stranu se tu a tam vyskytne i solidní vtípek. Na další díly to ale nevidím. Pilot - 30% ()

McClane 

všechny recenze uživatele

Hodnocení pilotu: První 10 minut za 0%, druhých deset za 20% (jeden fór ušel), celkově tedy pěkných 10%! Proboha proč...?! ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Rebel Wilson a její trapně vtipný humor, na který si člověk musí zvyknout a brát to tak. A pak si užívá každý díl. Některé díly byly slabší, ale především uprostřed se našly i velmi vtipné a povedené díly a především mě bavila dvojice Kimmie-Kendall. Příjemné překvapení. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Dle upoutávek se zdálo, že to bude velký průšvih, ale nakonec to není tak hrozné. Vlastně je to docela zábavné. Není to projekt, u kterého by se člověk nemohl dočkat každého dalšího dílu, ale jednou týdně mu věnovat 20 minut, není zase tak velká ztráta času. Postavy jsou sice neoriginální, zápletka jakbysmet, navíc nevím, proč se seriál jmenuje Super Fun Night, ale vysloveně jsem se nenudil. Postupem času šla kvalita docela slušně nahoru. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Seriálové novinky sezóna 2013/2014 - Rozkoukáno: 24 Dokoukáno: 1 Zahozeno: 8+1 _ Rebel Wilson nemůžu vystát, protože většinou hraje nějakou nechutnou vypatlanou husu, ale tady ujde a hraje vesměs normální ženu. Celkově je to i koukatelný a občas nějaký ten vtip ujde. Ale vtipů je málo a nějak nemám důvod proč v tom pokračovat. 45% ()

Loooki 

všechny recenze uživatele

Super Crap Night - navyše tie nelogické časti. ktoré ABC strašne rado robí komediálnym seriálom:/ Hodnotené po I.sérii ()

Dashiella

všechny recenze uživatele

Po prvej veľmi rozpačitej časti prišla druhá a tá bola o sto tried lepšia, aj keď stále nie to najlepšie, čo som kedy videla. Každopádne sa nevzdávam. ()

AneeR 

všechny recenze uživatele

Po všech těch romantických nebo naopak fantasy seriálech dávka humoru.Ale po shlédnutí pilotu 100% - 20% - 85% Začátek perfektní,člověk se zasměje a řekne si:,,No ono to nebude tak špatný!,,Dalších pár minut už ten humor klesá a člověk nedočkavě čeká kdy ho něco zas překvapí,ale ono nic.Už se to chystá vypnout ale něco mu řekne,že to dokouká.Konec je celkem dobrý a hodně vtipný ale už to není takové jako na začátku.Dle mého se se slibným začátkem snaží přilákat diváka k seriálu,ale kdyby trochu toho humoru(v některé části) přikořenili dopadlo by to mnohem lépe. ()

Reklama

Reklama