Reklama

Reklama

Úžasný oceán 3D

  • Německo Amazing Ocean 3D (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Nechte se okouzlit ohromnými hejny ryb, které vplavou přímo do vašeho obývacího pokoje! Z bezprostřední blízkosti sledujte olihně a nepolapitelné chobotnice, stejně jako obrovského rejnoka. Na návštěvu k vám zavítají i delfíni a želvy! Úžasný oceán 3D byl natočen ve stereoskopickém 3D a nabízí dechberoucí úžasný zážitek pro celou rodinu. Zábava pro mladé věkem i duchem! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Krásné putování napříč oceánem s přenádherným soundtrackem a solidním komentářem. 3D bylo jedno z nejintenzivnějších, jaké jsem zatím viděl, a to už mám podobných dokumentů nakoukány kupy. Právě kvůli 3D jsem na dokument koukal, takže po téhle stránce panuje v mých žilách absolutní spokojenost. Je to vážně přenádherný pocit, když se váš pokoj promění na obří akvárko, byť jen na 49 minut. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

OceanWorld 3D, jako jeden z mála 3D filmů, naplno využívá možností 3D technologie. Každá minuta, vteřina, je neskutečná nádhera, která má ohromnou vypovídací hodnotu sama o sobě a ani nepotřebuje komentář. Komentář v tomto dokumentu vnímám spíše jako dobrého průvodce tímto podmořským světem, abych vůbec věděl, na jaké úžasné zvíře, rostlinu apod. se dívám a přidal pár či více informací. A toho se mi dostalo perfektně. Komentář je skvěle namluvený, vyvážený, neukecaný, takže člověk má dostatečně času všechno vnímat aniž by ještě musel dalším smyslem vnímat mluvené slovo. 3D vnímám u tohoto dokumentu skoro jako nezbytnost, jelikož momentů, kdy skoro stačí jen natáhnout ruku a sáhnout si na delfína, lachtana a desítky rybek, korálů a dalších věcí je v něm velké množství a člověk si přijde jako když to točí on, což je skvělý pocit. Velice rád se k němu budu vracet. P.S.: Asi v 10 minutě: Ty vogo, to je Nemo! :) ()

Ozo 

všechny recenze uživatele

Dokumenty ze života pod mořskou hladinou mě prostě nepřestanou bavit. Když se k nádherným záběrům přidá povedený soundtrack a komentář, který dokáže zaujmout, nemůžu než hodnotit vysoko. Za mne super. [páté hodnocení, první komentář] ()

SniperG1 

všechny recenze uživatele

Tohle byla teda jedním slovem nádhera!! Fascinující záběry, spousty zajímavých informací, uklidňující hudba a 3D?? Zatím nejlepší, které jsem doposud viděl...100% P.S: Jericho666 - no je to Nemo :) ()

loki5 

všechny recenze uživatele

Nic moc se nedozvíte a většinu záběrů je jen hudba bez komentáře. Hudba je bohužel dost nudná a někdy až otravná. Velké plus je ale 3D které v tomto případě opravdu funguje a posunuje tento dokument mírně do nadprůměru ale vážně jen mírně. 60% ()

Honzuna 

všechny recenze uživatele

Příliš pomalý spád, unavujicí hudba, a né zrovna nejkvalitnější záběry často v kalné vodě. I přesto celkem působivé a zajimavé. ()

DavidAAAA 

všechny recenze uživatele

Krásná záležitost, která vám v obýváku vytvoří akvárium plné úžasných mořských živočichů. Je to pomalé, podkreslené klidnou hudbou a solidním komentářem. Působivé a intenzivní 3D, u kterého je báječný relax. Jen je to pomalé až moc, mít to 30 minut, bylo by to pětihvězdičkový. ()

Reklama

Reklama