Reklama

Reklama

Epizody(12)

Videa (16)

Trailer 5

Recenze (4)

Katakimiku 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle (který byl dost otřesný) jsem si myslela, že to definitivně zahodím a budu dělat, že jsem tuhle kravinu v životě neviděla, ale zpětně jsem ráda, že jsem to neudělala. Pořád to obsahuje pitomé scénky, hlavní hrdina si (podobně jako 99% protagonistů harémovek) přízeň holek vůbec nezaslouží, ale co už. Když se oprostíte od představy o temném akčním dramatu o záchraně světa a celé to vezmete jako pitomou nenáročnou ecchi komedii S PRVKY sci-fi, umí to být většinu dílů docela zábavná, i když ne vyloženě hodnotná série. Asi nejsem zaujatá tak moc abych pokračovala na další sezónu, ale budu na to stejně vzpomínat hlavně v dobrém :) 6/10 ()

Raichu.Cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze začátku to moc slibně nevypadalo ale šanci jsem tomu dával až do 3 epizody kdy to všechno začalo posouvat příběh, týpek co randí s prazvláštními duchy a upřímně hej potenciál výborně udělán, s animací to je dost cool podívaná, komedie jak vyšinutá až mi během smíchu začalo být líto hlavní postavy. Co se týče hudby celkem sedí k romantické komedii. Za mě 86%. ()

RealGaze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze začátku jsme, podobně jako MC, zavaleni hromadou informací. Následně se hrdina snaží zachránit dívky=„Duchy“ tím, že je sbalí s pomocí expertů, kteří mu radí do sluchátka. Anime se snaží o všechno možné najednou - být romance, být komedie, být akční, ale daří se to jenom napůl. Takže bych hodnotil 50%, nicméně hrdina, který je tam jenom do počtu si neodpustil zařvat, že všechny ochrání, takže drop na solidní 2* (40%). ()

Galerie (611)

Zajímavosti (2)

  • V této epizodě se na malou chvíli objeví postava Yoshino. Lze ji zahlédnout v momentě, kdy jde Shido a Tohka ke vchodu do herny. (Raichu.Cz)
  • V anime se Tohka o slovu „rande“ dozví až na konci rande se Shidem. Zato v knižní předloze se Tohka o slovu rande dozví hned na začátku rande se Shidem. (Raichu.Cz)

Reklama

Reklama