Reklama

Reklama

Epizody(12)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (4)

Raichu.Cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jsem viděl první díl tak hej dokážu říct že to za mě byla ze začátku doslova blbost což došlo do bodu kdy jsem se na tenhle Anime seriál začal dívat až o půl roku později a holt čím víc jsem se na to díval tím víc mě přišlo Anime zábavnější jelikož když jsem tu viděl několik parodii na romantické filmy či Star Wars tak dokážu posoudit že ta parodie je zde dokonalá. Jelikož je to ale 1 Série tak zde je dost představení postav, buď naše Pěkné Tohky, roztomilé Yoshino, Kotori, či naše Šílená Kurumi. Příběh jak holt zde můžem vidět je ze začátku naprostej zmatek ale když to člověk příjme tak se mu může zalíbit koncept zachraňování duchů. Jasně dokáže být v tom velkej bordel.. ale ti co tenhle seriál mají dost nakoukaný tak ví jaký to je si komplet zrekapitulovat Anime do kterého člověk dokázal dát veškeré úsilí... Jako třeba já...  Za mě 97% (Viděl 5x) ()

RealGaze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze začátku jsme, podobně jako MC, zavaleni hromadou informací. Následně se hrdina snaží zachránit dívky=„Duchy“ tím, že je sbalí s pomocí expertů, kteří mu radí do sluchátka. Anime se snaží o všechno možné najednou - být romance, být komedie, být akční, ale daří se to jenom napůl. Takže bych hodnotil 50%, nicméně hrdina, který je tam jenom do počtu si neodpustil zařvat, že všechny ochrání, takže drop na solidní 2* (40%). ()

Katakimiku 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle (který byl dost otřesný) jsem si myslela, že to definitivně zahodím a budu dělat, že jsem tuhle kravinu v životě neviděla, ale zpětně jsem ráda, že jsem to neudělala. Pořád to obsahuje pitomé scénky, hlavní hrdina si (podobně jako 99% protagonistů harémovek) přízeň holek vůbec nezaslouží, ale co už. Když se oprostíte od představy o temném akčním dramatu o záchraně světa a celé to vezmete jako pitomou nenáročnou ecchi komedii S PRVKY sci-fi, umí to být většinu dílů docela zábavná, i když ne vyloženě hodnotná série. Asi nejsem zaujatá tak moc abych pokračovala na další sezónu, ale budu na to stejně vzpomínat hlavně v dobrém :) 6/10 ()

Galerie (611)

Zajímavosti (2)

  • V této epizodě se na malou chvíli objeví postava Yoshino. Lze ji zahlédnout v momentě, kdy jde Shido a Tohka ke vchodu do herny. (Raichu.Cz)
  • V anime se Tohka o slovu „rande“ dozví až na konci rande se Shidem. Zato v knižní předloze se Tohka o slovu rande dozví hned na začátku rande se Shidem. (Raichu.Cz)

Reklama

Reklama