Reklama

Reklama

Epizody(12)

Videa (2)

Trailer

Recenze (2)

Raichu.Cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3 Série je snad nejpovedenější, Příběh zde vyloženě nabil jinej level, ať už přes skvěle udělaný plotwist tak i šílení napětí. Nevím proč ale Natsumi je za mě dost sympatická postava skrze s vé chování, no ta samozřejmě dokáže udělat i pěknou kašičku na dortu když si ještě k tomu začne pohrávat s ostatními postavami. Dál Origami která si v tuto chvíli dokázala taktéž ukrást scény pro sebe a ukázala se nám jako taktéž sympatická postava. Samozřejmě nemůžeme taky zapomenout na Kurumi která taktéž dokázala krást scény pro sebe, prostě táhle série má fakt povedené kouzlo... Což už mohu čekat i u čtvrté série... Za mě 100% ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série se tak nějak drží nějak v duchu jedničky a dvojky dohromady, kdy tu máme onen dating sim + trochu nějaké té vážnější zápletky. Nejlepší lákadlem je tu především tentokrát příběh Origami, pak ještě zjevení "Neznámého" a v menší míře i nový "duch" v podobě Natsumi. Sem tam si člověk užívá mírnějšího napětí, ale nic dechberoucího. Největším zklamáním je pro mě zakončení, které vlastně řeklo jenom to, že Itsuka má v blízkém harému u sebe pouze další holčiny, kdy to vyvrcholilo posledním dílem, který by se spíše hodil na OVA, než na důležité zakončení série. Animace a hudba se drží na svém. ()

Reklama

Galerie (572)

Zajímavosti (1)

  • Navzdory tomu, že se Mana Takamiya objevuje v úvodní i závěrečné scéně, tak se neobjeví ani v jedné epizodě. (Raichu.Cz)

Reklama

Reklama