Reklama

Reklama

Epizody(3)

Recenze (6)

Jurcekk 

všechny recenze uživatele

Jurcekk nevedel si si tam nič nájsť tak si skončil na epicdrama pri tomto príjemnom jednoduchom krimi so 4 ženskými s dobrou atmosférou retro trochu naivným padouchom no nenudil si sa a dal si tomu prednosť pred premier League... ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pekne sa nato pozerá (aj si pri tom človek podrieme) no za mňa príliš jemne podaná záležitosť, ktorá si tak nejak plynie na vlne nevýrazna, pričom nedokáže šokovať ani príbehom, ani dejom, ani rozuzlením. Taká kriminálka o lapačke sériového vraha "pre najmenších". ()

Joe16210 

všechny recenze uživatele

Přesně takovouhle kombinaci mám rád. Ženské "amatérské detektivky" trochu vlezle ve stylu Jessicy Fletcherové, zajímavý případ několikanásobných vražd a to vše ještě v historickém hávu poválečné Anglie. A hledání vraha přes různé vzorce a šifry, to je to co mi připomíná Sběratele kostí. Rozhodně nelituju toho, že jsem tuhle třídílnou první minisérii viděl a těším se na další. ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

Velmi průměrně, volně si plynoucí drama. K dobru tomu dávám, alespoň nějakou snahu vypořádat se s postavením ženy v oné době. Mezi zápory je nevyužitost všech hlavních postav, kromě Anna Maxwell Martin, které je téměř celou dobu jedinou hybatelkou děje a ostatní jsou spíš do počtu. Větším záporem je pak chabý závěr, kde je postava absolutně hloupá a najednou se všechno vyřeší a není problém nic dokazovat. 45 % a lepší 2*. ()

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtyři ženy - kamarádky, které za války pracovaly v přísně tajném středisku, kde dešifrovaly německé kódy. Šest let po válce se Susan, Millie, Jean a Lucy opět spojí, aby pomocí svých neobyčejných schopností vypátrali pachatele několika vražd v Londýně. Velmi zajímavý námět a skvělá atmosféra Londýna padesátých let. Samotný příběh ale už tak silný nebyl. Napínavé a temné pasáže střídaly ty trochu nudnější a nezáživné a závěr byl až příliš čitelný a taky trochu kýčovitý. U mne průměrných 60 %. ()

Reklama

Reklama