Reklama

Reklama

Biting Elbows: Bad Motherfucker

(hudební videoklip)
  • Rusko Bad Motherfucker
Krátkometrážní / Hudební / Akční / Sci-Fi
Rusko, 2013, 5 min

Obsahy(1)

Ruský mladík se probudí po nezdařilém odcizení teleportu. Když zastřelí i jeho pomocníka, nejde již jen o to získat teleport zpět, ale i pomstít se. (Michalek)

Recenze (77)

FoxxX 

všechny recenze uživatele

Naprosto geniální nápad, jednoduchý ale zato kurevsky akční příběh, kvalitní herecké výkony i trikové scény, a především mistrovská práce se střihem! Doporučuju ke zhlédnutí nejen příznivcům akčních filmů a her! P.S.: Upřímně, když jsem na tohle video poprvé narazil na YouTube, ani mě nenapadlo že je to celé myšleno primárně jako hudební videoklip. A kdybych nejdřív někde slyšel ten song bez klipu, asi by mě vůbec nezaujal. Ovšem když ho mám spojený s tímhle klipem, tak se mi to najednou líbí. A na ten klip se dá koukat znova a znova :) ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Vzpomněl jsem si na toto, protože se objevil trailer na celovečerní film od stejného režiséra a hle - je to i zde na ČSFD. Hodně akční videoklip, z toho co znám bych ho přirovnal k tomu, že videoklip ke Smack My Bitch Up se setkává s adrenalinovou jízdou např. Cranku. Je prima, že se akce nedrží jednoho místa a i před cestování pomocí tajemného udělátka se podíváme do firmy, na střechy budov i aut, na budovu ve výstavbě. Synchronizace některých událostí do rytmu hudby je milé pozlátko. Nic nevypadá lacině, nešetřilo se na efektech ani na množství herců ani na výběru lokací. Otázkou zůstává jestli se něco podobného bude dát vydržet hodinu a půl v kuse v případě nadcházejícího filmu Hardcore. ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Zlého mátizjeba nevnímám jako videoklip, ale prostě jako krátkometrážní film okořeněný pro někoho stylovou, pro mě nijak zvlášť zajímavou hudbou. Audio složka tedy není podstatná, důležitá je energická smršť odehrávající se před vašimi zraky. Videjko je ještě rychlejší než akční videohry, stále však zůstává přehledné, takže není divu, že na základě toho dostal režisér zelenou pro celovečerní snímek v podobném duchu... 8/10 ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je naprostá bomba! Všecko od hudby po autentičnost je úžasný. Druhej first person film co jsem viděl. První byl Maniak ale to bylo trochu něco jinýho. Trochu víc.... Víc než GTA mi to připomínalo Mirrors edge. Ultra cool rubačka s přídavkem parkouru plus pár hezkejch slečen, to nemůžu hodnotit jinak než plným počtem. Tohle nemělo chybu. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

lepší honičky, lepší hudba (možná), lepší závěr, lepší využití kamery, lepší v podstatě všechno. A to mi nevěřili, když sem říkal, že Rusáci můžou natočit dobrej akčňák. pche. Vůbc se nedivím, že Iljovi svěřili celovečerní film z natáčený, jak jinak, z pohledu první osoby.. No, snad to dopadne dobře. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

Související novinky

Co chystá režisér Hardcore Henry?

Co chystá režisér Hardcore Henry?

03.09.2018

Režisér Ilja Najšuller, který si fanoušky poprvé získal drsným akčním klipem k písni Bad Motherfucker, rozhodně nepatří k tvůrcům, kteří by se rádi drželi zajetých postupů. Jeho filmový debut… (více)

Reklama

Reklama