Reklama

Reklama

Obsahy(1)

San Antonio, štát Texas. Telá príslušníkov rôznych drogových kartelov sú nájdené zavraždené, znetvorené a zbavené všetkej krvi. Nekompromisný agent protidrogovej jednotky Carlos Seguin (Erik Estrada) zistí, že hrozné vraždy má na svedomí svorka netvorov, ktoré zodpovedajú smrtiacim predátorom známym z miestnych legiend. Carlos sa spolu so svojou novou horlivou partnerkou Tracy Taylorovou (Julia Benson), svojhlavým synom Tommym (Jorge Vargas), s ktorým už dávnejšie dobre nevychádza, a ďalšími obyvateľmi mesta musí postaviť proti krvilačným príšerám a čeliť im v zúfalej bitke pri múroch slávnej pevnosti Alamo. (Incantator)

(více)

Recenze (40)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že alespoň kanál UNIVERSAL dává novinky ze světa horrorů, i když se na to nedá dívat :-) Netuším, na co je program HORROR FILM, který už půl roku vysílá 10 filmů dookola??? ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

SyFy je proste SyFy a koho to nebaví, nech to radšej ani nepozerá. Ja som si už na to zvykol a až na pár vydarenejších výnimiek (Tasmanian Devils, Abominable Snowman, Arachnoquake...) ide zväčša len o jednoduchú, neškodnú easy-cheesy hororovú zábavku. Mňa to však vcelku baví a neinak to bolo aj pri tomto nájazde Chupacabrov, ktorí sa rozhodli zaútočiť na americké malomesto:-) ()

castor odpad!

všechny recenze uživatele

Aha, tak o tomhle je ta ryzí filmařina, aneb dej neumětelovi peníze a takhle se ti odmění. Škodná zábava. Tohle je suterén a příznivci čehokoliv filmového budou solidně naštvaní. Je to totiž tak blbé, že i filmový pás se musí hanbou kroutit!! ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tyhle typy levných guilty pleasure hororů mám rád, ale tady bylo prostě od začátku do konce všechno špatně. Děj uspává a nebaví. Místy jako by si to hrálo na něco čím to prostě být nemůže. SyFy občas zaboduje, ale to není tenhle případ. Zvažoval jsem, že dám aspoň tu 1* já totiž podobně jako kolega Campbell kašlu na zdejší procenta a rád tyhle filmy nadhodnocuji, ale tady fakt není za co. No dokoukal jsem to a prostě ne víc se mi o tom psát nechce je to zbytečný. Prostě je to odpad. Nedá se svítit, musí se zhasnout.5% ()

DJ Obelix odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozná, hrozná, hrozná bejkárna. Ale nutno říci, že díky špatným trikům a hrozně přehnaným scénám, jsem se vážně bavil. Takže guilty pleasure, ideálně pro partu kamarádů... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Céčkové balení zaručeno. Ostřílený a dva roky ovdovělý protidrogový agent Carlos už zažil ve své bohaté kariéře ledacos a jen tak ho něco nepřekvapí. Ale ani ve snu by ho nenapadlo, že bude ve svém texaském rajonu nahánět krvelačná mýtická stvoření jménem Chupacabra. A to s pomocí party delikventů se kterými se stýká jeho nezvedený, pubertální syn. Terry Ingram si nechtěl připustit, že jeho filmy nemají valnou kvalitu a opět z jakéhosi nesoudného přesvědčení (vy)vrhl další výplod s tragickým Erikem Estradem v hlavní roli. To je vám tedy případ. V tomhle filmu klidně všichni mohli hrát zadarmo, protože nikdo si žádnou výplatní pásku nezasloužil. Estrada se svojí vervou budil smích a chtěl to hrát na charisma. Když se však na motorce oděný v kůži zjevil v záběru za nímž se skvěla krajina ubíhající ze zadní projekce, vypadalo to legračně. Krvelačných monster bylo sice dost, ale jejich zakomponování do obrazu bylo na současné (i televizní) poměry hodně přisprostlé. O to horší, že záběrů s nimi byla pěkná porce. Chupacakabru bych zde v tomto ztvárnění připodobnil k zmutovanému psu. Horor si na kecy moc nepotrpěl a vřítil se po hlavě do akční jízdy bez rozpočtu v němž byl k vidění do sebe zahleděný Estrada, pár kriminálních týpků a dvě agentky a řada trikově mizerných monster. Nešetřilo se malinovkou zakoupenou těsně před natáčením v místním supermarketu a ta byla rozlévána na hektolitry po place, aby to vypadalo zatraceně brutálně. Ingram však nedodal režijní stylovost a není pomalu scény, která by byla poutavá anebo jakkoliv napínavá. A filmu chyběl rovněž nadhled. Bral se snad až příliš vážně. Zbyla tedy především akční jízda s několika překvapivě funkčními nápady, která (nechtěně) pobaví na vlastní nízký účet diváky mající v oblibě filmy kategorie C a níže. Ve své kategorii se film s tristní trikovou stránkou a adekvátním hereckým obsazením neztratí. Doporučení však tomuhle výplachově splachovacímu horůrku určitě nedávám velká. Mé hodnocení: 40% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Při sledování tohohle braku jsem málem brečel. Mám rád zvířecí béčka a většinou je i nadhodnocuju ale tohle ani nešlo. Nejenom že příběh je naprosto stupidní a tak trochu jsem čekal spíše historickej horor ale on se prakticky mohl vyskytovat kdekoliv a bylo by to jedno. On tenhle film dokáže vyvolat i křeče protože tenhle film je fakt kravina. Jediná věc co mě udržela byly scény se samotnou Čupakabrou ale i tak to je málo. Od režiséra zábavného Ice road terror bych čekal daleko více. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Tvůj táta je pořád polda......... První záběry na čupakabry a už jsem věděl do čeho jdu. Triková stránka je příšerná ta obsahová ještě horší. Hudba se trochu snaží, ale to je vše. Herci neherci si běhají po Alamu a ládují ho dynamitem až se divím, kde ho tolik do té tašky nabral (nebo to byl tlumok?) Ale furt se něco děje, tak že žádná nuda. CITÁT - To bude v cajku......... No je to příšernost (to je ironie), ale už jsem se tak dlouho nezasmál, že jsem to prostě musel dokoukat (je to horor, ne komedie). Jedna hvězda za pobavení a Julii Bensonovou. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za mikrovlnku a žehličku z rukou krásných dívek. Jinak je tento film absolutní blbost, plná naprosto nesympatických postav. A udělat z Chupacabry zrůdičky, to může jen dost omezený mozek. Další z řady filmů, které jsou nechtěně k smíchu. ()

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Už ani moc nevím o co že tam šlo,asi o psa a ňáký drogy, ale co si pomatuju byl neskutečně nesympatický hlavní hrdina. Už nikdy více. ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Marně si lámu hlavu, v čemže byl vlastně tenhle snímek zajímavý? Ehm, vlastně v ničem a vřele ho doporučovat ostatním nejspíš nebudu. Marnost a trapnost převýšila tento skvost filmového nebe. 0% ()

maxxxim odpad!

všechny recenze uživatele

Ten pán to vôbec nedal tak, ako by mal a mohol. Hlavne v scénach, kde sa premiestňuje na harlejke vyzeral dosť neprirodzene ba až, do dlane za chychotu povedané, škrobene, nakoľko zo záberov priam sršala tá skutočnosť, že on sedel na mieste a hýbalo sa pozadie, čo je príznačné pre čiernobiele nemé filmy altamírového typu zo 17. storočia. A prečo bol zelený vo väčšine klapiek? No, prečo, prečo? Drsnými replikami navodili protagonisti hustú atmosféru, ktorú pocíti divák zježenými chlpmi na šiji akoby hral "ide Pešek okolo" a pričupený, resp. v tureckom sede očakával plesknutie po krku, pamätáte si ten pocit, nie? Tak takéto tragédne to celé bolo. Nezmyselné, slabunké a nudné jak bomba. Takže ki-kik ľudia, ki-kik! ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Zápletka: Oceňuju originalitu, legenda o Čupakabře se ve filmech moc neobjevuje. Monstra: Sice to byli nechutní agresivní ratlíci, ale scéna ukousnutých koulí je precizní. Herci: Hodně dlouhou dobu jsem si myslel, že je tohle další film s Treatem Williamsem... ()

borec999 odpad!

všechny recenze uživatele

Podobným lacným monster a animal béčkovým hororom nezvyknem dávať odpad a väčšinou to na 1* alebo 2* u mňa naškrábu. Tu však naozaj nebolo z čoho brať, amatérsky film so strašnými efektami, nudným príbehom, ochotníckymi hercami, ktorý sa ešte k tomu berie smrteľne vážne. Naozaj som chcel nájsť niečo, vďaka čomu by Chupacabra bola aspoň na tú 1*, no nepodarilo sa mi to. 0% ()

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Toto je ještě mnohem víc uhozené než Sharknado. Nejlepší část je ke konci (58. minuta), jak odepíšou svou "kolegyni" ve chvíli, kdy je ještě úplně zdravá, a nechají ji se slovy, "Už ji nemůžeme pomoct!" v klidu umřít... Aspoň, že ten jeden týpek na ni zavolá, že se omlouvá... A do toho všeho hraje něco, co má nebezpečně blízko MIDI melodiím. Ještěže Erik Estrada je takový bad-ass, jinak bychom byli všichni totálně v háji. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Český názov točil niečo o Texaských vraždiacich príšerkách a ja som sa rozhodol hodiť na to svoju krátkozrakú bulvu aj keď som šípil že to bude ďalší z nekonečnej prílivovej vlny televíznych hororkov o nepríliš dobre animovaných digitálnych monštrách. No, s úvodnými titulkami som som zistil že to bude o Čupakabre, čo je vlastne taký plešatý, hrbatý pes čo pije krv. Títo škaredý rapli nelegálne prenikajú z mexika do spojených štátov cez tunely drogových kartelov, pretože krv mexičanov chutí po cibuli. Američanov to pekne naserie, nikto predsa nemá rád ilegálnych parazitov. Áno, vraždiace zvieratká sú opäť nevalnej animačnej kvality a hlavný hrdina je taká prismahnutá bedňa čo sa snaží zatočiť so zločinom pomocou svojho dokonale žiarivého chrupu v širokých čelustiach. Bojí sa o dcéru, lebo tá môže oči nechať na potetovanom Buritovi z miestneho gangu. Nakoniec sa ale musia všetci spojiť aby v hrdinskom boji porazili štvornohú prisťahovaleckú pliagu. Samozrejme že americký hrdinovia poznajú len jeden spôsob ako sa vyrovnať s každou hrozbou, niekam ich zavrieť a všetko vyhodiť do luftu. Celkovo vzaté, je tu nejaká tá krv, strieľanie po holohlavých digitálnych psoch historickými zbraňami ukoristenými v múzeu a hromada povinných tupých nezmyslov. Vo svojom rangu to nie je najhorší kúsok a to je na tom asi najviac desivé. ()

peetriss odpad!

všechny recenze uživatele

Z určitého hlediska (nejlépe s hladinkou alkoholu v krvi) vlastně dobrá parodie na fantasy horory, avšak neúmyslná, proto bez pardonů odpad s děravým (ne)dějem, s katastrofálními herci (lze-li to vůbec nazývat herectvím) a hrozivě lacinými triky, které lze jeden z uživatelů trefně nazval pixelovými. Prostě SyFy "céčko". ()

Esgalnor odpad!

všechny recenze uživatele

Jak mě tyhle "horory" od SyFy baví! A v kombinaci se zajímavými českými překlady... Nejdřív Mutantní krokodlaci z bažin, a pak se mi povede zhlédnout Texaské vraždící zrůdičky. A umíral jsem smíchy. Je to ještě zábavnější, než krokodlaci, triky jsou ještě horší, čupakabry jsou fakt vtipné (nejprve není schopna ucítit dvě holky pod stolem, kor když má jedna ještě ruku od krve a v zápětí je z ní hotový čmuchací policejní pes), úmrtí bizarní... Ten odpad je jen z principu, protože to je nechutně natočený, triky jsou odporný, postavy blbý, všechno nelogický (čupakabry umí otevírat dveře, děvčata běží do školy do uzavřený místnosti, místo aby vylezla někam na střechu nebo tak), herci jak prkna, ale... Za to jak mě to pobavilo si to zaslouží hvězdy tři. Kašlete na komedie a pusťte si tohle, pokud potřebujete zlepšit náladu. Tenhle film je ideální na zlepšení nálady, večírky, a tak. Ale jestli se chcete bát, tak jděte o dům dál (i když myslím, že i samotný název naznačuje, že se bát nebudete :D). ()

Reklama

Reklama