Reklama

Reklama

Ray Donovan - Série 6

(série)
USA, (2018–2019), 10 h 38 min (Minutáž: 48–59 min)

Tvůrci:

Ann Biderman

Hrají:

Liev Schreiber, Susan Sarandon, Chris Tardio, Eddie Marsan, Dash Mihok, Kate Moennig, Pooch Hall, Kerris Dorsey, Graham Rogers, Jon Voight (více)
(další profese)

Epizody(12)

Recenze (17)

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejlepších sérií, i když na tu třetí pořád těsně nemá. Donovanovic famílie ví, co je třeba, když dojde na lámání chleba (a kostí a vazů), a já se marně snažím najít někoho, kdo by měl momentálně v bedně větší koule než Ray a jeho pokrevní kumpanie. Bitva o starostování New Yorku má na Showtime (díky, HBO GO!) pořádný grády, a cena pytlů na mrtvoly se po šesté sezóně vyšplhá na jedno z historických maxim. Kupujte, dokud jsou!! ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nesouhlasim. Rayovi dochází dech výrazně a nepomohlo tomu ani zasazení do NY. Je to lehce osvěžující, ale povim vám, nebýt Lieva, kašlu na to. Scénář je primitivní bullshit, působí to hodně nedodělaně, vedlejší postavy a celá rodina Donovanů jsou nudný. Bunch je sice dobře zahranej po emocionální stránce, ale...bože, je to naprostej idiot, se kterým jsem nemohl soucítit. Terr měl pěkně našlápnuto a působil dospěle, ale takhle primitivně si dojebat život může jen vůl. Daryllovo mapování událostí ve filmovém průmyslu je bohužel jen naznačeno a z tohohle tématu by se mohlo těžit více. Mickey je už absolutně mimo a nemá co nabídnout i přes fantastického Voighta. Bridget a její "Nickelback" boyfriend jsou asi nejstrašnější pár. Chvíli mě Bridget překvapovala se svým vývojem, ale když se SPOILER: chce odprostit od táty a radši zůstat s týpkem, kterej prodává drogy a může ohrozit i jí....LOL ok. SPOILER: Týpek co má prostřelenej mozek se ještě plazí, LOL. SPOILER: Rayův výskok z okna, šplh a banda pronásledovatelů s pistolemi, LOL...Mickeyho útěk z nemocnice s Bunchem, LOOOL....hej.. a dost. Tam je tolik stupidních, nesmyslných scén. Už z toho necítím syrovost, špinavost... už cítím, že se tam může stát cokoliv. A ta stará babka co tam jakoby hláškuje tomu nasazuje korunu. Ty nové postavy jsou tak otřesný a současný se chovaj tak nezodpovědně, že mi zde chybí ta Abby…. finále je totálně nevýrazný a nebýt Lieva, nemělo by smysl to sledovat. ()

Reklama

Hpatrik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6. sezóna konečně bez Abby a v novém prostředí, což je rozhodně vítaná změna. Ray má v podstatě příležitost znovu začít s čistým štítem (s novými lidmi), tomu ale bohužel scénáristé nebyly moc nakloněni a nabídnutý potenciál nevyužili. A tak tu máme znovu chabou zápletku. Ray je znovu totálně na dně, věčně rozbitej, neustále v lihu, znovu se mu všechno pod rukama bortí a znovu za ním zůstavá spousta mrtvol, které po sobě tentokrát už ani neuklízí. A vůbec celá Donovanovic rodina kupí jednu nesmyslnost za druhou, včetně Bridget, která z ničeho nic obrátila o 180 stupňů. Finále uspokojivé, ale jinak je to celkově slabé... Slabší tři. ()

PichyjePan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Never Gonna Give You Up. Po předešlé sérii jsem měl strach, že to půjde kvalitativně hodně dolů. První polovina této série mě docela nebavila a nudila, tak moc až jsem si dal na pár měsíců pauzu a pak si jí pustil znovu. Naštěstí druhá polovina byla opravdu skvělá, a dosti mi vynahradila tu nudu z první poloviny. Zároveň jsem zde rád, že se zde postavy neustále vyvíjí, jako u málo kterého seriálu, a především že Ray už taky nedokáže vyřešit vše tak jednoduše, jak tomu bývalo. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SÉRIE 6 změnila kulisy (volební machinace v New Yorku) a částečně tak začala s čistým štítem, jelikož se Ray po minulých událostech (kdy skočil) odrazil od úplného psychického dna… aby s tikem v oku zapadl ještě hlouběji. Přestože trampoty příbuzenstva mě v úvodu míjely, postupně, jak se události zamotávaly, se i oni dostávali do hry a zejména mladá Bridget musela ustát enormní tlak. Moc se povedl rodinně pospolitý závěr (svatba), pro Donovanovic první takový moment za hodně dlouhou dobu. ()

Galerie (164)

Reklama

Reklama