Reklama

Reklama

Ray Donovan - Série 5

(série)
Trailer 2
USA, 2017, 12 h (Minutáž: 60 min)

Tvůrci:

Ann Biderman

Hrají:

Liev Schreiber, Tara Buck, Alyssa Diaz, Michel Gill, Holly Lynch, Keir O'Donnell, Graham Rogers, Lili Simmons, Jon Voight, Susan Sarandon, C. Thomas Howell (více)
(další profese)

Epizody(12)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (15)

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doufal jsem, že po slabší čtvrté sérii se filmaři poučí a přijdou s něčím skvělým, jenomže ono je to ještě horší. Pátá série je vážně průser. Všichni totálně vyměkli, pořád brečej, samé flashbacky, halušky a některé postavy kompletně nesmyslně domrvili. Jediný Mickey a Lena tahají za správnej provaz. ()

TaNya_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uuuuh velké zklamání po velmi dobré čtvrté sérii. Nepotřebuju citový vydírání na to abych uznala hloubku seriálu a tady se v tom přímo utápěli. Chápu, že chtěli z rozloučení vytěžit, ale co je moc to je moc. Nezačala sem Raye Donovana sledovat jako dokument o umírání a díky retrospektivnímu vyprávění šlo přesně čekat, co bude následovat. Finále bylo nejsvětlejším okamžikem, ale i tak žádnej zázrak. Snad se v šesté sérii dostanou zpátky do sých kolejích, jinak s tím končím. ()

Reklama

Ouwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už se to hrozně táhlo. Atraktivní Los Angeles se moc nevyužívá, stupidní scény se mixují s klišé a občas se objeví slušný souboj. Chybí zajímavější témata, lepší postavy v konfrontaci s Rayem. Ani mě moc nenapadá co psát k týhle řadě, protože se toho moc nedělo. Konec série by měl bejt konec seriálu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud jsem o čtvrté sezóně napsal, že byla zatím nejhorší, už to neplatí. Pátou řadou se táhla, od úvodní až po závěrečnou epizodu, filmaři tolik oblíbená rakovina, která se postarala o až děsivě líné tempo, a dala tvůrcům seriálu nebývalé možnosti k citovému vydírání emocionálnějších diváků. Nebýt několika světlých výjimek, stala by se ze seriálu otravná a pro mě nesledovatelná záležitost. Vzhledem k postupně klesající kvalitě mám z následující sezóny silné obavy, snad se mýlím a dočkám se příjemného překvapení. ()

Locksley 

všechny recenze uživatele

Tahle irská rodinka se nadělá taškařic, že už to není možný. Je to taková nastavovaná kaše, ale přesto jsem chtěl vidět další a další díl. A jak jsem nikdy neměl v oblibě Voighta, tak jako "hlava rodiny", starej Donovan, co se nadělá takovejch kravin, je perfektní. Bořkovi stavitelovi postavil pomník. :D ()

Galerie (202)

Reklama

Reklama