Reklama

Reklama

Ray Donovan - Série 6

(série)
USA, (2018–2019), 10 h 38 min (Minutáž: 48–59 min)

Tvůrci:

Ann Biderman

Hrají:

Liev Schreiber, Susan Sarandon, Chris Tardio, Eddie Marsan, Dash Mihok, Kate Moennig, Pooch Hall, Kerris Dorsey, Graham Rogers, Jon Voight (více)
(další profese)

Epizody(12)

Recenze (17)

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejlepších sérií, i když na tu třetí pořád těsně nemá. Donovanovic famílie ví, co je třeba, když dojde na lámání chleba (a kostí a vazů), a já se marně snažím najít někoho, kdo by měl momentálně v bedně větší koule než Ray a jeho pokrevní kumpanie. Bitva o starostování New Yorku má na Showtime (díky, HBO GO!) pořádný grády, a cena pytlů na mrtvoly se po šesté sezóně vyšplhá na jedno z historických maxim. Kupujte, dokud jsou!! ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SÉRIE 6 změnila kulisy (volební machinace v New Yorku) a částečně tak začala s čistým štítem, jelikož se Ray po minulých událostech (kdy skočil) odrazil od úplného psychického dna… aby s tikem v oku zapadl ještě hlouběji. Přestože trampoty příbuzenstva mě v úvodu míjely, postupně, jak se události zamotávaly, se i oni dostávali do hry a zejména mladá Bridget musela ustát enormní tlak. Moc se povedl rodinně pospolitý závěr (svatba), pro Donovanovic první takový moment za hodně dlouhou dobu. ()

Reklama

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na začátku šesté řady jsem si říkal, „ježiši Ray s vousy, tlustší, bez obleku, káry a ani nemá pálku, tohle bude hodně špatný“. Ale nakonec to bylo super. První polovina série je určitě slabší, ale ve druhé se to dost dobře rozjede. Změna z LA na NY se stopro vyplatila. Konečně zmizely nezajímavé flashbacky a halušky. Nová postava bába Sandy je skvělá. A příběh je parádní, hlavně co se týče nové skupiny protivníků. Jenom škoda, že z Bridget udělali strašnou krávu. Jinak tahle série je hodně nelogická, ona tedy skoro každá, ale u téhle to bylo fakt moc. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

JK77 to napsal stručně a výstižně, fakt to bylo psycho. Po první polovině sezóny bych ve výsledné čtyři hvězdičky nevěřil ani omylem, pomalé tempo a neslaný, nemastný děj mě málem přesvědčily o tom, že bych měl svůj čas raději věnovat něčemu jinému, ve druhé polovině došlo ale k podstatnému zlepšení a poslední čtyři epizody to jen potvrdily. Přestože měla tato série k dokonalosti hodně daleko, s přehledem překonala minulé onkologické neštěstí. ()

PichyjePan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Never Gonna Give You Up. Po předešlé sérii jsem měl strach, že to půjde kvalitativně hodně dolů. První polovina této série mě docela nebavila a nudila, tak moc až jsem si dal na pár měsíců pauzu a pak si jí pustil znovu. Naštěstí druhá polovina byla opravdu skvělá, a dosti mi vynahradila tu nudu z první poloviny. Zároveň jsem zde rád, že se zde postavy neustále vyvíjí, jako u málo kterého seriálu, a především že Ray už taky nedokáže vyřešit vše tak jednoduše, jak tomu bývalo. ()

Galerie (164)

Reklama

Reklama