Reklama

Reklama

Ray Donovan - Série 4

(série)
Trailer
USA, 2016, 12 h (Minutáž: 60 min)

Tvůrci:

Ann Biderman

Hrají:

Liev Schreiber, Embeth Davidtz, Michael Hyatt, Jon Voight, Eddie Marsan, Kate Moennig, Paula Malcomson, Dash Mihok, Pooch Hall, Kerris Dorsey, Devon Bagby (více)
(další profese)

Epizody(12)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

Ouwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pěkný start, ale následujících pár dílů se to trošku táhlo. Čtvrtá série se ubírá konceptem, kterej mám nejradši - hlavní postava hledá pro sebe a pro okolí odpuštění, postavy procházej nesmírným vývojem a spousta z nich "dospívá". Škoda jen, že z akčních scén nám moc tvůrci neukážou (bitka mezi hercem a ruským bodyguardem, finální boxerský fight v ringu), proto je nejlepším momentem souboj mezi Rayem a profi zabijákem u něj v bytě. Působí brutálně a napínavě, ale jeho ukončení mi moc nesedělo. Vizuální stránka se mi taky zdá slabší. A přijde mi, že Mickey už nemá co nabídnout, ten jeho kolotoč průserů mi pil krev (obzvlášť z důvodu, že mu Ray odpustil a všecko to naznačovalo tomu, že i jeho postava najde vykoupení.) Bunch blbečkem asi už zůstane, Daryl leze do prdele boxerovi, na druhou stranu Terry mi přirostl k srdci a byla radost sledovat jeho vztah s policajtkou, či poslouchat uvědomělé dialogy. Chválim vztah Raye a jeho ženy; vzájemně si telefonují, staraj se o sebe, líbaj se, jsou k sobě upřímný a držel jsem jim po celou dobu palce. Poslední díl nic moc. Bavil mě, ale vůbec nebyl vygradovanej. Je to nedopečené - záporáci nevyvolávaj respekt, ke konci už spousta nelogickejch sraček, co se mi nechce rozebírat a jejich vinou nesvítí pět hvězdiček.. pořád seriál funguje, je zárukou kvality, ale chce to fakt nějakej silnej nákop k brance. I když chápu, třetí sérii jež přestavuje strop seriálu, asi překonat nepůjde. A musim připustit, že dceruška Raye je fakt... pěkná :-) 9/10 ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemůžu si pomoct,ale autoři už začínají vařit z vody.Sice je tu vlastně skoro vše při starém,ať už Ray v každým díle zvedne tak třikrát telefon,aby se mohl dostat z bodu A do bodu B.Konečný boss byla fraška,kdy nás autoři napínaj a pak to dopadne jak do červený knihovny.Jeho děti a manželka je pořád stejný rébus,který neskutečně brzdí tempo děje,ale na to už si člověk zvyknul.70% ()

Reklama

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doslova od první vteřiny jsem poznal, že na čtvrté sérii bude něco špatně. Je pravda, že muselo být velmi těžké trumfnout luxusní třetí řadu, ale tohle se vážně moc nepovedlo. Najednou je všechno slabší. Jako by Ray a ostatní byli povahově jiní, jako kdyby v těch charakterech něco chcíplo. Našli se i příběhové linky, které mě nezajímaly vůbec. Nejnudnější byla ta šukézní negřice. Ovšem naštěstí od čtvrtého dílu se to přece jen dost zlepšilo. Musím říct, že u jedné scény s Mickey, kde něco předstíral, tak takhle jsem se dlouho nezasmál. Ale jinak celá první polovina série byla opravdu chabá, ono i k tomu závěru, ten byl za mě velmi nepovedený, odfláknutý a směšný. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SÉRIE 4 se zaměřila primárně na vybruslení z nadrobeného průseru s nesmlouvavými Rusy, od toho se odvíjela (a upozadnila) i většina ostatního. Ray musel napnout opravdu všechny své síly, zapojit (= vydírat) mnoho starých známých a dokonce i požádat o pomoc své nejbližší (!), aby z nastalé situace vyváznul se zdravou kůží. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průměr mi vyšel na čtyři, ale v hlavě to mám uspořádané jinak. První polovina série byla stravitelná a dá se říct, že dobrá, ale poslední epizody byly dost předvídatelné a bez náboje. Žádný snížený počet hlavních postav, mrtvý antagonista jako vždy, prostě nic, co by mě překvapilo. Tvůrcům opravdu docházejí nápady, a já už tak pozitivní příště nebudu. ()

Galerie (119)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama