Reklama

Reklama

Ray Donovan - Série 3

(série)
USA, 2015, 10 h 31 min (Minutáž: 45–59 min)

Tvůrci:

Ann Biderman

Hrají:

Liev Schreiber, Paula Malcomson, Eddie Marsan, Dash Mihok, Kate Moennig, Pooch Hall, Kerris Dorsey, Devon Bagby, Jon Voight, Ian McShane, Leland Orser (více)
(další profese)

Epizody(12)

Recenze (7)

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V SÉRII 3 mne už Rayova rodina vysloveně iritovala (ženuška, dceruška i synáček by zasloužili), v protikladu s vyhrocenými pracovními záležitostmi kolem charizmatického miliardáře Iana McShanea. Někde mezi pak korzoval Mickey se svým kupčením a drogami; celkově se však seriál nikam neposouval a motal se v kruhu. 3½ ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí sezóna mě rozhodně bavila víc než ta předchozí. Pravda, čtvrtá epizoda byla pro mě těžkým zklamáním, naštěstí se ukázalo, že se jednalo o ojedinělé selhání a celkový dojem z celé řady byl u mě nakonec vynikající. Velice mě potěšily stále lepší výkony Eddieho Marsana, jeho Terry Donovan mě bavil čím dál víc, na nervy mi už nelezla ani postava Bunchyho, ten se mi tentokrát často postaral o zábavu. Scénáristé mi udělali radost návratem ex agenta Cochrana i celou rodinou Finneyových, díky těmto postavám dostal seriál nový náboj, to se to pak hodnotí. ()

Reklama

Ouwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím krotit své nadšení, po dlouhé době jsem pocítil ten hřejivý pocit, kdy jsem se nemohl dočkat až přijdu domů, udělám čínu, rozdělám energetický nápoj a najdu si čas pro seriál. Třetí série prostě nemá chybu. O to více mne mrzí, že jsem dojel do finiše. Konečně tu jsou i pořádné akční scény, krvavé přestřelky, krátké souboje, kde Donovan předvede pěkné chvaty, bylo to napínavé a s chirurgicky-přirozenou přesností všechny dějové linky do sebe zapadají. Raymond Donovan už není takovým pokrytcem, dožene ho svědomí a začne uvažovat, že se všim praští a nejraději by holdoval životem, aniž by si ušpinil ruce. Jenže okolnosti ho nenechají vydechnout a chtě-nechtě musí dělat to, co umí nejlépe. Mickey si taky začal s Arménskou mafií, mnoho lidí přijde o krk a odnese to pochopitelně celá rodina. Ačkoliv fandím Rayovi, tak během sledování po celé dvě série jsem si říkal, že někdy přeci jen překračuje určité morální hranice a chová se vůči všem nefér. Proto vítám změnu jeho charakteru a konečná zpověď mne sundala po emocionální stránce. Třetí série jako taková nepostrádá důvtip, působí autenticky, vítám nesmírný příval napětí s perfektní hudbou a úžasnou vizuální stránkou, z barev a krve jsem se bahnil v nadšení. Finále nejsilnější za všechny tři série. Tvůrci budou mít co dělat, aby sami sebe překonali. Mno a jelikož jsem nadopován nadšením, tak uděluji absolute review! 10/10 ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série byla nejlepší z celého seriálu. Máme tu novou prachatou rodinku, tajemného kněze a dokonce se objeví i mafie. Nejdřív mi vadila povaha Raye, jak se chová ke své staré partě, ale postupně se házel do klidu a s chutí můžu říct, že to byla výborná podívaná. Dcerunka pracháče se vzhledově taky moc povedla, kupodivu mi nevadily její obludná rovnátka. Akorát Bridget byla až moc školačka, ale i tak jsem ji žral. ()

Galerie (142)

Reklama

Reklama