Kalmazoo (S03E01) (epizoda)
Colin BuckseyScénář:
David HollanderKamera:
Robert McLachlanHudba:
Marcelo ZarvosHrají:
Liev Schreiber, Paula Malcomson, Eddie Marsan, Dash Mihok, Katherine Moennig, Pooch Hall, Kerris Dorsey, Devon Bagby, Jon Voight, Ian McShane, Leland Orser, Jason Butler Harner, Denise Crosby, William Stanford Davis, Fairuza Balk, Shree Crooks, Alyssa Diaz, Chris Browning, Katie Holmes, Elliott Gould, Martina García, Bronson Pinchot, Ken Davitian, Brynn Thayer, Alexis RheeProducenti:
Mark Gordon, John H. Radulovic, Liev SchreiberKostýmy:
Trish SummervilleObsah
Raye, odloučeného od rodiny i od Ezry, najme zámožná rodina, aby osvobodil jejich uneseného syna. Ray se tak najednou ocitne v úplně jiném světě. Mickey mezitím narazí na zajímavé podnikání, Abby si najde v losangeleských ulicích nového přítele a s Bunchyho nově nabytým sebevědomím náležitě zamává skupinka mexických Luchadores.(HBO Europe)
- Umírajícího Ezru navštíví v nemocnici páter Romero a nutí ho prozradit, kam Donovanové ukryli mrtvého kněze. Ezra chce, aby byl ihned o návštěvě informován Ray, ten však nebere telefon. Ray se v baru, kde se setká se svou ženou Abby, dozvídá, že Ezra zemřel. Ray dosud řešil sexuální aféru svého klienta. Mickey zatím bydlí v malém penzionu společně se svým synem Daryllem. Pomáhá hlídat malou holčičku své sousedce, která se živí jako prostitutka.(TV Nova)
Kalmazoo (S03E01) Photo © Showtime Networks / Michael Desmond
žádní fanoušci
Necrotongue
První epizoda třetí sezóny mě nijak neohromila, patřila mezi typické díly seriálu a za běžných okolností bych ji ohodnotil čtyřmi hvězdičkami, ale tvůrci mě potěšili obsazením Iana McShanea a já jim to vracím bonusovou hvězdou.(16.6.2018)