Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po ranním kondičním běhu se Ray rozhodne, že je na čase, aby Abbyiny věci zabalil do krabic, spravil díru ve stěně a dům prodal. Sam Winslowová se Donovanovi svěřuje, že o dceru nepřišla při tragédii, ale když řídila opilá. Svědek tehdejší události ji nyní vydírá a ona potřebuje, aby jí Ray s celou záležitostí pomohl. Situace kolem scénáře se komplikuje a pro Mickeyho se to nevyvíjí zrovna nejlépe. Bunchy se rozhodne vybrat z trezoru velký obnos peněz a investovat milión dolarů do podnikání. Cestou má ale hlad a zastaví se i s hotovostí v podniku rychlého občerstvení. Je tam přepaden a o všechny peníze přijde. Terrymu se manželství rozpadlo, a tak se věnuje svému klubu. Mezi Bridget a Smittym vzniká vztah, a proto Bridget považuje za správné Smittymu přiznat, že to byl její otec, kdo mladíkovi přivodil meningitidu. (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednu chvíli už jsem si myslel, že budu konečně zvyšovat hodnocení, protože Mickeyho řešení japonského problému mě fakt pobavilo stejně jako Brandonova miliónová bageta, jenže tvůrci ani tentokrát nevynechali onkologickou vsuvku a ani zapojení Bridget mě dvakrát nenadchlo. 3*+ ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Několik scén mělo obrovský potenciál, ale ten nebyl vůbec naplněn (hlavně scéna ve vaně mohla být desetkrát dramatičtější). O "flešbecích" už ani nemluvím, jsou osinou v prdeli. My zkrátka víme, že Abby umřela a jsme s tím smíření! ()

Reklama

Reklama