Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Opilý Terry Donovan zajde v New Yorku ke zpovědi, kde se svěří s tajemstvím spojeným se smrtí Abby. Mickey konečně Rayovi přizná, jaký na něho dělá Frank nátlak ohledně Aviho a jak kvůli tomu Bunchy sedí ve vězení. Ray se sejde s Frankem, aby uzavřeli dohodu. Frank pustí Bunchyho z vězení a Ray zabije Aviho, následně dojde i na zatčení Mickeyho, jehož se Ray chce už zbavit. Zinscenuje vraždu, záznam společně s tvrzením, že má Aviho v kufru vozu, jsou pro Franka dostačující. Vzápětí jde Frank zatknout Mickeyho. Plán mu ale překazí Daryll, který šéfa FBI zastřelí. (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cože? Seriál Ray Donovan se opravdu v sedmé epizodě vrátil k původní podobě? Tohle byl jediný díl z těch sedmi, kdy jsem měl pocit, že se dívám přesně na to, co jsem chtěl vidět. Nebýt Terryho sebemrskačských výlevů, klidně bych tam plácnul i pátý kousek. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Že bych z toho byl nějak vystříkaný, to se říct nedá. Každopádně nám alespoň vymizely flashbacky a dozvěděli jsme se něco nového o Terrym. Pořád je na čem pracovat. ()

Reklama

Reklama