Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mickey unesl Jaye Whitea a požaduje výkupné tři miliony a pasy pro sebe, Bunchyho a Mariu. Sam dá Rayovi peníze a chce, aby Jaye přivedl zpátky. Ray umístí k penězům sledovací zařízení, díky kterému zjistí, kde se ukrývají. Když je Mickey namol a vyspává, Sandy mu sebere peníze a uteče. Rayův přítel Mac se opět ocitá v nesnázích, když ho kontaktují vyšetřovatelé z vnitřních záležitostí. Na Smittyho si došlápnou lichváři. Dluží peníze z doby, kdy byl nemocný. Svěří se Rayovi a ten z lichvářů „vymlátí dohodu“. Terry začíná znovu zápasit a hned napoprvé zvítězí. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proti předchozímu dílu došlo k výraznému zlepšení a dlouho jsem si myslel, že bych mohl po čase přidat i čtvrtou hvězdičku, ale pak se Terry vrhl do ringu. Od první sezóny mě tvůrci přesvědčovali o tom, že jediným retardovaným Donovanem je Brandon, a teď tohle. No tak schválně, jak to asi může dopadnout... ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No nakonec to o ten chlup lepší bylo. Ale fakt jen o ten chlup. Na druhou stranu, tady má předvídavost skončila. Nemám tušení, co tvůrci plánují dál, takže teď budu možná trochu benevolentnější. ()

Reklama

Reklama