Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mickey unesl Jaye Whitea a požaduje výkupné tři miliony a pasy pro sebe, Bunchyho a Mariu. Sam dá Rayovi peníze a chce, aby Jaye přivedl zpátky. Ray umístí k penězům sledovací zařízení, díky kterému zjistí, kde se ukrývají. Když je Mickey namol a vyspává, Sandy mu sebere peníze a uteče. Rayův přítel Mac se opět ocitá v nesnázích, když ho kontaktují vyšetřovatelé z vnitřních záležitostí. Na Smittyho si došlápnou lichváři. Dluží peníze z doby, kdy byl nemocný. Svěří se Rayovi a ten z lichvářů „vymlátí dohodu“. Terry začíná znovu zápasit a hned napoprvé zvítězí. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No nakonec to o ten chlup lepší bylo. Ale fakt jen o ten chlup. Na druhou stranu, tady má předvídavost skončila. Nemám tušení, co tvůrci plánují dál, takže teď budu možná trochu benevolentnější. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proti předchozímu dílu došlo k výraznému zlepšení a dlouho jsem si myslel, že bych mohl po čase přidat i čtvrtou hvězdičku, ale pak se Terry vrhl do ringu. Od první sezóny mě tvůrci přesvědčovali o tom, že jediným retardovaným Donovanem je Brandon, a teď tohle. No tak schválně, jak to asi může dopadnout... ()

Reklama

Reklama